Jeg har nu handlet hos Sectro flere gange, og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. Første gang bestilte jeg en trøje med teksten “Security og vagt”. De ringede mig op for lige at spø... Näytä lisää
God oplevelse fysisk i butikken, men de er også altid hurtige til at sende vare købt online :) Jeg fik købt lidt af hvert under mit sidste besøg, men fandt ud af efterfølgende at der desvære mang... Näytä lisää
Super hurtig levering, kun 3 hverdage, på trods af at varen faktisk var udsolgt da jeg bestilte. God mængderabat. Eneste kritikpunkt er emballeringen ved forsendelse. Jeg bestilte en masse kortho... Näytä lisää
Jeg oplevede en god handel med Sectro. Jeg modtog 2 stk. gode Lanyards m. ID-kortholdere (halsremme med ID-kortholdere). Eneste minus: De kom til at annuller min handel den 28-03-2018 (samme dag,... Näytä lisää
- Turvavarusteiden toimittaja
- Ulkoiluvaatteiden ja ‑välineiden kauppa
- Poliisivarusteiden myynti
- Suoja- ja työvaatekauppa
- Turvalaitteiden myynti
SECTRO - Salg af sikkerhedsudstyr til politi, vagter og andet sikkerhedspersonale. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af outdoor tøj og udstyr.
Hvidsværmervej 161, 2610, Rødovre, Tanska
- info@sectro.dk
- www.sectro.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
fantastisk butik
fantastisk butik! jeg har handlet online hos sectro.dk flere gange, hurtig levering, skarpe priser og deres online service fungere lyn hurtigt og effektivt. jeg kan kun anbefalde.

Vastaus yritykseltä Sectro
Ekstrem hurtig respons og gode priser !
Ekstrem hurtig respons !
De sender dine varer så snart du får trykket "køb". Det kører - og så har de gode priser ;-) Klart fem stjerner!!!

Vastaus yritykseltä Sectro
Har handlet flere gange med dem online
Har handlet flere gange med dem online.
Begge gange har jeg været fuldt tilfreds - her sidste gang ringede de og beklagede de ikke kunne sende varen med det samme da der var leveringstid fra leverandøren.
Ventetiden var under en uge - Men god service i lige kontakter en. 💪
Absolut ikke sidste gang jeg handler med jer 🙏
Johnni

Billig og god shop
Super nem hjemmeside at navigere rundt på. Stort udvalg til rigtig gode priser. Hurtig hjælp på mail. Handler der gerne igen, og kan kun anbefale Sectro.dk

Vastaus yritykseltä Sectro
Super god oplevelse hvor kundepleje er…
Super god oplevelse hvor kundepleje er i højsædet, kan derfor kun give dem 5 * og anbefalingen for køb i deres butik.

Vastaus yritykseltä Sectro
Jeg har nu været der nede to gane nu.
Jeg har nu været der nede to gange nu.
Virkelig fin service, første gang jeg kommer er der lukket, alligevel bliver jeg lukket ind og får købt det jeg skal.
Anden gang kommer jeg faktisk bare ind for at købe en monofon, og jeg ender faktisk med at få en gratis, det var dog bare en demo, men kan sagtens bruges da det bare er til costplay. MEGA god service kan klart anbefaledes, og kommer med 100% der ned igen.
Tak for de gode oplevelser. :)
Online køb uden problemer.
Online køb uden problemer.
Pakken blev afsendt dagen efter, og ankom uden problemer.
Vil bestemt kunne anbefale siden til andre.

Vastaus yritykseltä Sectro
Købte en Nitecore lommelygte, som desværre havde en defekt. Intet problem. Sectro var overraskende hurtige til at få set på den reklamations sag og til at tilbageføre beløbet til min konto. Jeg bestilte derefter en anden Nitecore model og den var der ingen problemer med.
Hurtig levering uden problemer
Hurtig levering uden nogle problemer. Tilfreds!
God kommunikation og hurtig forsendelse
Jeg forsøgte at få fingrene i nogle Covid-19 spyt-tests, som hurtigt blev udsolgt fra leverandøren grundet den høje efterspørgsel.
Sectro holdt mig velorienteret undervejs, og jeg har nu modtaget mine tests, som lovet. Tak for god kommunikation og den hurtige forsendelse.

God shop
Har købt flere gange uden problemer. Varer er i orden og kommer som lovet. Lever op til de forventniger de stiller.

Vastaus yritykseltä Sectro
super hurtig levering og langt…
super hurtig levering og langt billigere end de andre konkurrenterne!

6 stjerner fra os
6 stjerner fra os
En rigtig god service fra deres side. Vi skulle bruge nogle sikkerhedssko og der må jeg sige at vi er positiv overrasket over kvaliteten. Servicen er i top, og ikke mindst så var de hurtig fremme med fragt.
En virksomhed man roligt kan handle hos og være tryg.
Dbh/ Carlos
20.09. 2021
20.09. 2021
helt i topp 😊 god service pakke sendt indenfor 30 minutter, christian hos sector må hedres med kaffe og kage, mvh bjarte fagerlid 😊
Gode vagt sko
Søger du et par gode vagt sko/privat sko kan jeg klart anbefale Sectro Magnum storm Trail Lite sko de er skridsikker lette og behagelige at have på i længere tid .Kræver dog lige din egen indlæg sål for den bedste komfort .Ligeledes en rigtig god service af Sectro .
God kommunikation og hurtig…
God kommunikation og hurtig forsendelse. Kan helt klart anbefales
Fin service
Modtog mit visir inden for rimelig tid. Dog måtte det hurtigt kasseres, da det ikke kunne tåle at blive sprittet af.
Jeg skrev til Sectro, og de informerede mig om, hvordan det skulle rengøres korrekt og sendte mig så et nyt i erstatning.
“Ekspres post”
Wow , igår kl 15:35 bestilte jeg varer hos Sectro. Idag kl 12:06 fik jeg mail om, det kunne afhentes på mit “posthus”. Tusind tusind tak for det . Kan varmt anbefales at handle her .
Jeg har handlet fast hos Sectro gennem…
Jeg har handlet fast hos Sectro gennem flere år. Altid god service og stærker priser! Kan klart anbefales!