Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Hos Alarmbixen.dk finder du et bredt udvalg af alarm og kamera overvågnings udstyr, til meget gode priser. Vi har igennem en længere årrække arbejdet inden for sikring af private hjem og i industrien. De varer vi sælger i webshoppen er alle nogle vi selv har arbejdet med i hverdagen. Derfor kender vi alle vores varer og kun de bedste sælger vi her i shoppen. Alt sammen er kun få klik væk på Alarmbixen.dk.
Stensbovej 13, Astrup, 6900, Skjern, Tanska
- 32174050
- Salg@alarmbixen.dk
- alarmbixen.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Hurtig og fin levering
Hurtig og fin levering, priserne er også meget fine.
Mange hilsener fra Benny
Flink og venlig betjening holder hvad…
Flink og venlig betjening holder hvad de lover
Alt gik fint mangler lige lidt info så…
Alt gik fint mangler lige lidt info så er vi på plads
Super
Super. Passede perfekt. Levering ok. Meget tilfreds.
Ok pris og vare - men alt for sløv kommunikation.
Ok pris, men varen viste sig på trods at stå som lagervare, at være i restordre. Den oplysning skulle jeg selv indhente ved at ringe til Alarmbixen en uges tid senere. Det blev beklaget at man ikke havde henvendt sig og fortalt det. En måned efter bestillingen fik jeg henvendelse fra Truspilot om at anmelde virksomheden, og jeg forespurgte Alarmbixen om det betød at varen var på vej gik der igen lang tid - 7 dage før jeg fik svar (og endnu en henvendelse fra Trustpilot). Samme dag som varen dukkede op. Det sidste var jo også lidt underligt? - En uge for GLS til at levere? Det viste sig at postshoppen (Købmanden) var kommet til at aflevere nogle GLS pakker til Postnord.
Det fungerede bare fint.