SeasidegroupArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg vil helt klart handle hos seaside igen. Varen blev hurtigt leveret og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg ringede efterfølgende op i butikken og fik yderst kompetent og kyndig vej... Näytä lisää

Jeg har oplevet en exceptionel god kundeservice hos Seaside Group. Jeg blev både ringet op og fik en opfølgende SMS, da der var udfordringer med lagerbeholdningen. Problemet blev løst over telefonen,... Näytä lisää

Jakken blev returneret, fordi den var for lille.Derefter bestilte Seaside en jakke et nummer mindre hjem fra England til samme pris, selvom den oprindelige var nedsat. Fin service!

Havde besøgt butikken. Hvor jeg fik god betjening og vejledning i valg af tøj. Noget af tøjet købte jeg i butikken andet skulle jeg tænke over og købte det i web-butikken, hvorfra leverancen blev hu... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ikke imponeret...

Bestilte 2 varer. Efter nogle dage blev jeg ringet op. Den ene vare var desværre udsolgt, og den anden var oprettet i en størrelse som den slet ikke laves i. Fik en lang snak med den meget venlige medarbejder, som bl.a. forklarede, at det jo var svært at følge med, når man også havde fysiske butikker. Det kan jeg ligesom ikke bruge til noget, så bør man nok overveje, om man ikke skal bruge sit krudt i de fysiske butikker, hvis man ikke magter at holde webshoppen ajour. Vi blev enige om, at hun sendte den ene vare, så kunne jeg se, om det gik med en anden størrelse. Hun sluttede af med at sige, at hun kunne yde den service, at jeg ikke skulle betale porto. Hvilken service - specielt taget i betragtning af min vare kostede kr. 550,- og de har fri fragt på køb på kr. 500,-

28. toukokuuta 2017

Skuffet

Bestilte en bluse og fik tilsendt ordrebekræftelse herpå. Efter 5 dage hvor jeg hverken har hørt noget fra Seaside eller fået varen, henvender jeg mig for at høre hvor min vare bliver af. Får besked om, at blusen jeg bestilt desværre ikke var på lageret😦 Hvorfor har jeg så ikke bare fået en besked om dette istedet for at gå og vente på blusen???????????

5. lokakuuta 2016

Kyndig og venlig betjening pr tlf, hurtig afsendelse

Kyndig og venlig betjening pr tlf, hurtig afsendelse; men desværre forkludrede GLS leveringen ved ikke at sende sms/mail med pakkenr og leveringsdato, hvad der medførte usikkerhed om rettidighed og vanskelighed ved at få udleveret pakken fra den aftalte pakkeshop, selv om forretningen efter en rykker oplyste pakkenr. Man bør overveje alternativ budtjeneste.

19. heinäkuuta 2016

Køb af bukser

Betalt for bukser for næsten 14 dage siden og ikke modtaget dem endnu.

15. kesäkuuta 2016

god betjening og hurtig leverance

Havde besøgt butikken. Hvor jeg fik god betjening og vejledning i valg af tøj.
Noget af tøjet købte jeg i butikken andet skulle jeg tænke over og købte det i web-butikken, hvorfra leverancen blev hurtigt ekspederet.

13. maaliskuuta 2016

Køb af Gustav bukser

Jeg fik desværre aldrig leveret varen trods en hurtig bekræftelse på min bestilling. Det burde fremgå ved bestillingen, at varen var udsolgt, så var jeg blevet sparet for den store skuffelse. Venlig hilsen. Hanne Nielsen

24. tammikuuta 2016

Super fin forretning

En fin forretning med stort udvalg af mærkevarer.
Dog kunne jeg godt have tænkt mig en størrelsesguide
og en opdateret lagerstatus.

30. heinäkuuta 2015

Netkøb

Jeg syntes godt om jeres butik i Blokhus. Mindre godt om køb via jeres netbutik. Bestilte en Gustav jersykjole str. XL som jeg kunne hente i butikken i Blokhus, der meddelt de mig at de desværre ikke kunne levere den ønskede størrelse, det syntes jeg ikke var ok.

27. heinäkuuta 2015