SeasidegroupArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg vil helt klart handle hos seaside igen. Varen blev hurtigt leveret og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg ringede efterfølgende op i butikken og fik yderst kompetent og kyndig vej... Näytä lisää

Jeg har oplevet en exceptionel god kundeservice hos Seaside Group. Jeg blev både ringet op og fik en opfølgende SMS, da der var udfordringer med lagerbeholdningen. Problemet blev løst over telefonen,... Näytä lisää

Jakken blev returneret, fordi den var for lille.Derefter bestilte Seaside en jakke et nummer mindre hjem fra England til samme pris, selvom den oprindelige var nedsat. Fin service!

Havde besøgt butikken. Hvor jeg fik god betjening og vejledning i valg af tøj. Noget af tøjet købte jeg i butikken andet skulle jeg tænke over og købte det i web-butikken, hvorfra leverancen blev hu... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestilte en buksedragt 24/8

Bestilte en buksedragt 24/8, rykker for den ugen after da jeg ikke kan forstå der ikke komme nogen meddelelse fra fragtselskabet, de er læge om at svare at den desværre er udsolgt ( det var den ikke da jeg købte den) de skriver at den kommer 15/9, 19/9 skriver jeg igen om den er afsendt da jeg ikke har hørt noget, der går igen længe før de svare at den kommer nu først 26/9, og i dag 1/10 har jeg stadig ikke hørt noget😡

24. elokuuta 2023

Kjøpte varer kunne ikke leveres

Webshopen fungerte fint, men lot meg kjøpe varer som butikken ikke kunne levere. Dette fikk jeg ikke beskjed om og jeg måtte selv ta kontakt med Seaside før jeg fikk det å vite. Da hadde det gått en uke 🤔

1. syyskuuta 2023

Exceptionel

Exceptionel - intet mindre
Ringede mandag kl 10, fik super service og bestilte en vare, tirsdag eftermiddag kom varen. Det kan vist ikke gøres hurtigere!

7. elokuuta 2023

Jeg vil helt klart handle hos seaside…

Jeg vil helt klart handle hos seaside igen.
Varen blev hurtigt leveret og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg ringede efterfølgende op i butikken og fik yderst kompetent og kyndig vejledning i vedligeholdelse af tøjet, samt et par tips til styling. Personalet gav mig en super kundeservice. Alt i alt en super god oplevelse.

22. maaliskuuta 2023

Fin service

22. maaliskuuta 2023

Useriøs butik

Jeg fandt tre poloer på hjemmesiden som jeg købte i går. I dag får jeg en mail om at poloerne var udsolgt. Det er da useriøst at have vare på siden når man ikke har varen. Endnu mere useriøst at varerne nu stadig ligger på hjemmesiden.

12. syyskuuta 2021

Dårlig service

De holder ikke hvad de lover.

De har lovet mig refundering af nogle penge.
Seaside bad om kontonummeret de skulle sættes ind på. Her 7 uger efter, er de endnu ikke modtaget.
Firmaet er rykket 2 gange for problemet, men ignorere mine beskeder.
Rigtig dårlig service!

19. marraskuuta 2020

Har købt en kjole d

Har købt en kjole d. 20/7, som jeg endnu ikke har modtaget her en måned efter. De svarer yderligere heller ikke på de henvendelser jeg har foretaget. Hold kæft det er ringe!

17. elokuuta 2020

Utilfredsstillende Efter aftale med…

Utilfredsstillende Efter aftale med Seaside Blokhus lagde jeg en ordre på en bluse som ved en fejl på websiden ikke var omfattet af Black Friday og som de ville afregne modregnet 21% når de trak fra mit Dankort. Det gjorde de også, men dagen efter blev beløbet svarende til de 21% trukket så jeg alligevel har betalt fuld pris for varen. Efter telefonisk kontakt lovede de at se på sagen, men var iøvrigt uforstående overfor at der er trukket et ekstra beløb fra mit dankort. Efterfølgende bliver mine mails ignoreret.

5. joulukuuta 2019

Super service!

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Seasidegroup.dk. Både online og i deres butik i Blokhus opleves der super service og rådgivning.

8. elokuuta 2019