Jeg vil helt klart handle hos seaside igen. Varen blev hurtigt leveret og den levede fuldt ud op til mine forventninger. Jeg ringede efterfølgende op i butikken og fik yderst kompetent og kyndig vej... Näytä lisää
Jakken blev returneret, fordi den var for lille.Derefter bestilte Seaside en jakke et nummer mindre hjem fra England til samme pris, selvom den oprindelige var nedsat. Fin service!
Havde besøgt butikken. Hvor jeg fik god betjening og vejledning i valg af tøj. Noget af tøjet købte jeg i butikken andet skulle jeg tænke over og købte det i web-butikken, hvorfra leverancen blev hu... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Meget nem hjemmeside
Meget nem hjemmeside og hurtig levering. Stort udvalg. DANSK virksomhed.
Hurtig levering og alt var fint!
Hurtig levering og alt var fint!
Hurtig og effektiv levering.
Super
Hurtig ekspedition. Alt gik efter bogen. Jeg vender tilbage.
Igen var min pakke fremme mindre end 24…
Igen var min pakke fremme mindre end 24 timer efter bestilling! Lækker sweater
Hurtig levering
Hurtig levering og varen levede op til…
Hurtig levering og varen levede op til min forventning
Meget god kundeservice!
Meget god kundeservice! 5 stjerner herfra!
Super
Rigtig god hjemmeside super service hurtig levering og god indpakning.
Virkelig en lækker butik med alt I gode…
Virkelig en lækker butik med alt I gode mærker og super fin service ❣️
Mega god service
Mega god service! Jeg lavede en bestilling og den blev sendt 30min efter, og så havde jeg pakken dagen efter.
Perfekt oplevelse
Hurtig levering
Dejligt med hurtig levering og det jeg bestilte var super flot. Handler der gerne igen😊
Fantastisk god service
Fantastisk god service, jeg fik min varer dagen efter jeg havde bestilt den, så det er god service. Vil helt sikker handle der igen 😀
Lynhurtig levering
Lynhurtig levering
Produkter svarede helt til min forventning
Købte en vare på nettet med afhentning…
Købte en vare på nettet med afhentning i butik - fin vare - god pris - men temmelig uimødekommende betjening i butikken.
Når men ikke har varen så kan man ikke…
Når men ikke har varen så kan man ikke sælge den!
Det ved alle købmænd.
At må så samtidigt sender en ordrebekræftelse gør ikke sagen bedre, det fortæller bare at der ikke er styr på butikken.
Jeg har oplevet en exceptionel god…
Jeg har oplevet en exceptionel god kundeservice hos Seaside Group. Jeg blev både ringet op og fik en opfølgende SMS, da der var udfordringer med lagerbeholdningen. Problemet blev løst over telefonen, og jeg bukker og takker for den gode oplevelse.
World class service og produkter…