Schoevers Opleidingen Arvostelua 75

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Saanut 2/5 tähteä

Uit het verleden was Schoevers DE opleider voor de secretaresse. Helaas heb ik moeten constateren dat de kennis en deskundigheid erg achter loopt op het hedendaagse beroep van secretaresse/managementa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De uitstraling en professionaliteit was er zeker, alleen heb ik niet echt veel opgestoken van mijn Cursus.

Saanut 5/5 tähteä

Alles werkt zoals het hoort. Docenten zijn goed, informatievoorziening is goed, boeken zijn goed en worden op tijd geleverd. Paar puntjes zouden kunnen zijn dat de digitale leeromgeving nog wel eens... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Aanmelding verliep goed en ontving tijdig de benodigde informatie en de info was ook passend bij de module. Helaas ben ik minder tevreden over de kosten in vergelijking wat er geboden wordt. De do... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Opleidings- en exameninstituut, expertisecentrum en arbeidsbemiddelaar voor professionals in secretariële en management ondersteunende beroepen.

3,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Zeer teleurstellende onderwijsinstelling

Hetzelfde als de verhalen hierboven. Ik kreeg een nieuwe functie en vond deze opleiding waar ik ontzettend enthousiast van werd. De eerste losse modules werden daarna 7 keer verzet. De opleiding startte uiteindelijk 10 maanden na inschrijving, ondanks dat ik had aangegeven dat ik overal naartoe kon behalve online (geen duizenden euro’s betaalt voor een online-cursus). Maar alles was ‘vol’. Hoorde later dat een medecursist die 5 maanden later was gestart al 2 modules had afgerond met 5 cursisten ipv 15. Klachten blijven onbeantwoord. De klantenservice is aardig maar kunnen er niks mee en doen dan ook niks. Examens worden op het laatste moment nagekeken. En de kwaliteit van de lessen verschilt enorm. Bij sommige onderwijslocaties betaal je nog 30.- parkeergeld (naast enorme opleidingskosten). Al met al veel spijt van deze keuze.

Sterke punten
Sommige trainers zijn bevlogen en goed.

Zwakke punten
Alles hierboven. Ook de mate van niet behulpzaam zijn is zo uitzonderlijk dat het bijna knap is.

Ook is de opleiding heel anders dan verwacht: per module van 3 naar 2 lesdagen waardoor je soms meerdere boeken moet lezen/voorbereiden per les. Zeker voor de HBO-Modules was dit veel te kort tijd.

De medecursisten zijn leuk maar met de meeste deel je maar 1 of 2 modules.

Alles gaat via E-connect er is niks persoonlijks aan. Een medecursist had feedback op een nagekeken module met verwijzingen naar onderwerpen die ze niet had in haar module en haar medecursisten hadden dezelfde feedback..

Het is een onderdeel van NCOI. Dus dezelfde lessen en trainers. (Voor meer geld).

En docenten geven verschillende kaders voor wat er wel of juist niet in een module moet staan.

Al met al: ik wou dat ik iets anders kon zeggen. Maar het is echt zó slecht!!!

29. maaliskuuta 2024

Hallo Suus,

Het spijt ons te lezen over je ervaringen en we zien dat je deze review ook op onze Google Review pagina hebt geplaatst. We hebben je bericht intern doorgezet naar onze collega's en zij nemen spoedig contact met je op.

Slechte communicatie

Slechte communicatie

29. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de communicatie. Mocht je een klacht willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kunnen je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen contact met ons op te nemen, indien wij je verder mogen assisteren.

Persoonlijke aandacht waardevol

Persoonlijke aandacht van docenten en ondersteunend personeel waardevol. Ze stonden altijd klaar om vragen te beantwoorden en extra begeleiding te bieden wanneer nodig. Praktijkgerichte lesstof, die direct toepasbaar was. Dit, samen met de flexibele en ondersteunende benadering van de opleiding, hebben mijn leerervaring verrijkt en mijn vaardigheden verder ontwikkeld, waardoor ik mijn werk nog effectiever kan uitvoeren.

28. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat goed om te horen, Sandra! Daar zijn we erg blij mee. Bedankt voor het delen van je positieve review.

Saanut 4/5 tähteä

Vakkennis, maar helaas niet altijd te volgen op gekozen variant

Goede hulp gehad met de moduleopdrachten. Docenten hadden verstand van zaken. Lastig was dat mijn gekozen variant nooit beschikbaar was en ik hierdoor alle lessen op andere dagen en tijden heb moeten volgen, waardoor ik soms creatief moest zijn in mijn planning.
Ook hebben niet alle locaties gratis parkeren.

22. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat fijn om te horen, Bianca! We wensen je heel veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 3/5 tähteä

Aan het begin van mijn studie een vraag…

Aan het begin van mijn studie een vraag gesteld aan de docent, daar heb ik nu nig steeds geen antwoord op!!! Dat vind ik echt heel erg slecht.

De mail na het behalen van mijn studie is snel beantwoord, dat was vlot afgehandeld.

29. helmikuuta 2024

Beste Saskia,

Wat jammer om te lezen dat je nooit een antwoord van de docent hebt ontvangen. We zetten je feedback hierover intern door naar het docentenmanagement. Mocht je nog een antwoord willen, neem dan even contact met ons op. We kunnen dit dan verder intern uitzoeken. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we het graag!

Goede opleiding

Goede opleiding, veel verwijzing naar praktijk

17. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat fijn om te horen, Marijke! We wensen je heel veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 1/5 tähteä

Ik kreeg een diploma op ncoi…

Ik kreeg een diploma op ncoi briefpapier...

En mijn opmerkingen mbt mijn tweede cijfer zijn denk ik beoordeeld door de dezelfde beoordelaar als die hem had nagekeken want die reactie sloeg nergens op. Hoorde later dat hij anders zijn geld niet zou krijgen.

17. helmikuuta 2024

Beste Hannah,

Wat jammer om te horen over je ervaring. We zien dat het nieuwe diploma is uitgegeven en verstuurd. Mocht je verder nog vragen voor ons hebben, dan horen we het graag.

Algemene mening Schoevers

De online lessen, docenten en de inhoud daarvan waren prima. De begeleiding daarintegen is zo slecht. Drie keer ben ik gezakt voor 1 examen. Er is nooit iemand geweest die mij even gebeld heeft met de vraag hoe de studie verloopt en of ik ergens tegen aan loop. En dát terwijl er een zogenaamde studiebegeleider is. Ik zal Schoevers niet aanraden aan anderen terwijl ik vooraf dacht dat Schoevers een hoog aangeschreven opleidingsinstituut was. Voor ruim 6.000,- zou ik zeggen: bespaar je geld en doe de opleiding bij een instituut die jou wél ziet staan en wél om jou en je studie geeft!

13. tammikuuta 2024

Beste Sanne,

Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden bent over de begeleiding. We gaan je feedback hierover intern met ons meenemen. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons dan gerust even weten.

Zeer verouderd lesmateriaal.

Zeer verouderd lesmateriaal.
Trainer was goed, maar de training wordt niet door Schoevers gegeven, dat was mij niet bekend.
Het lesmateriaal is nog van vóór office 365 en nauwelijks te gebruiken als naslagwerk.

30. joulukuuta 2023

Hallo Arien,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de trainer. Het klopt inderdaad dat sommige trainingen en cursussen worden uitbesteed door een van onze partners. Verder nemen we je feedback over het lesmateriaal intern met ons mee. We hopen dat je desondanks de training als leerzaam hebt ervaren.

NCOI Opleidingen

Betere aansluiting/voorbereiding…

Betere aansluiting/voorbereiding examenopdrachten. Duidelijker aangeven in lessen of in online leeromgeving dat een koppeling tussen theorie en examenopdracht moet worden onderbouwd, vooral in welke mate. Was mij niet helemaal duidelijk, pas tijdens herkansing examenopdracht werd dit voor mij echt duidelijk.

3. tammikuuta 2024

Beste Lianne,

Bedankt voor het delen van je review. Goed dat je dit aangeeft en we gaan je feedback over de voorbereiding van examenopdrachten intern met ons meenemen.

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Fijne tijd beleefd bij Schoevers

Ik heb een hele fijne tijd beleefd aan mijn HBO ADD Officemanagement via Schoevers. Wat maakt het nu vier sterren en geen vijf, nou dat is net dat stukje extra dat ik miste. Spoedhulp; dus in tijd van "paniek" meedenken met de student, dat was niet altijd 100%. Het aanpassen van de studie locatie, bijvoorbeeld, daar heb ik nogal wat weerstand ervaren. Zelfs als alle medestudenten het er over eens waren dat de locatie aangepast diende te worden, had Schoevers daar andere ideeën over. Schoevers past zelf overigens geregeld de locaties aan. Dus wanneer het op verzoek van de studenten zelf aangepast zou moeten worden, zou dat makkelijker moeten kunnen worden doorgevoerd.
Maar al met al, ben ik blij met wat ik heb geleerd, dat ik na twee jaar mijn diploma in handen heb en dat ik nu verder kan met mijn carrière.

19. joulukuuta 2023

Beste Nicky,

Bedankt voor het delen van je positieve review met ons. Daar zijn we erg blij mee! Verder nemen we je feedback intern met ons mee.

Saanut 5/5 tähteä

stressvrij studeren :-)

Door thuissituatie was voorgestelde schema e-learning voor mij niet haalbaar. Dankzij contacten met mijn studiebegeleider en de klantenservice van Schoevers is dit prima opgelost en heb ik de studie met goed gevolg af kunnen ronden. Deze goede communicatie voorkwam veel stress.

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent over de opleiding en onze organisatie! Bedankt voor je positieve review, Wilma!

Saanut 2/5 tähteä

Vakopleiding HR gevolgd en gehaald…

Vakopleiding HR gevolgd en gehaald gelukkig. Het is een vakopleiding en gaat uit van het leren van de basis, maar je krijgt te weinig lesstof in administratieve aspecten. Er stond in de brochure bij E-learning: "Vaardigheden als persoonlijke
effectiviteit, management en communicatie zijn lastig te ontwikkelen via
een computer. Daarom volg je bij modules waarin je aan deze vaardigheden werkt toch enkele bijeenkomsten. Je oefent dan aan de hand
van concrete situaties en werkt zo heel effectief aan je ontwikkeling." Dit is niet het geval. Toen ik dit aangaf, mocht ik tegen meerprijs lessen volgen op locatie. Zo ga je niet met klanten om. Werken samen met NCOI, waar veel klachten over zijn. De negatieve toon in de beoordelingen is echt niet prettig. Nu vervolgopleiding aan een Hogeschool.

18. joulukuuta 2023

Beste Esther,

Wat fijn om te lezen dat je de opleiding hebt behaald! Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je voor bepaalde aspecten graag fysiek les krijgt. We gaan je feedback hierover intern met ons meenemen. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding.

Het kan beter

Ik heb van de opleiding veel geleerd. De inhoud is goed en de lessen zijn goed navolgbaar opgebouwd. Helaas zijn er ook een aantal zaken die me tegen zijn gevallen. Allereerst was mij bij inschrijving niet duidelijk dat het een verkapte NCOI opleiding was op BCN locaties. Ik ging ervan uit dat de opleiding op een Schoevers locatie plaats zou vinden met een vaste groep studenten. Daarnaast werden de beoordelingstermijnen niet altijd nagestreefd. Op mijn laatste beoordeling heb ik 5 weken moeten wachten. Ik zou toen binnen 3 weken mijn diploma ontvangen, maar ook dat heeft nog 5 weken geduurd, waardoor ik het behalen van mijn diploma niet meer heb gevierd omdat het leuke er eigenlijk wel vanaf was. Daarnaast vind ik het jammer dat je na 2 jaar studeren een diploma in je brievenbus ontvangt. Met de kosten van de studie en de energie die je er 2 jaar insteekt, zou een kleine georganiseerde borrel om het diploma te ontvangen en het te vieren in mijn ogen een mooie toevoeging zijn en een gepaste afsluiting. Kortom, ik ben blij met de kennis die ik heb opgedaan, maar de begeleiding en communicatie viel mij helaas tegen.

15. marraskuuta 2023

Beste Lisan,

Bedankt voor het delen van je feedback met ons. Het spijt ons te lezen over je ervaringen en we nemen je feedback intern met ons mee. We hopen dat je desondanks de opleiding als leerzaam hebt ervaren.

Nooit meer Schoevers

Nooit meer Schoevers! Schoevers van 20 jaar geleden was anders. Het is nog steeds duur maar kwaliteit is vele malen minder. Met gemiddeld 3 bijeenkomsten per module, daar moet je het mee doen. Ik raad het af. Maar wat dan? NCOI, LOI, Scheidegger enz. allemaal dezelfde concern.

27. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin