Schoevers Opleidingen Arvostelua 75

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Saanut 2/5 tähteä

Uit het verleden was Schoevers DE opleider voor de secretaresse. Helaas heb ik moeten constateren dat de kennis en deskundigheid erg achter loopt op het hedendaagse beroep van secretaresse/managementa... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

De uitstraling en professionaliteit was er zeker, alleen heb ik niet echt veel opgestoken van mijn Cursus.

Saanut 5/5 tähteä

Alles werkt zoals het hoort. Docenten zijn goed, informatievoorziening is goed, boeken zijn goed en worden op tijd geleverd. Paar puntjes zouden kunnen zijn dat de digitale leeromgeving nog wel eens... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Aanmelding verliep goed en ontving tijdig de benodigde informatie en de info was ook passend bij de module. Helaas ben ik minder tevreden over de kosten in vergelijking wat er geboden wordt. De do... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Opleidings- en exameninstituut, expertisecentrum en arbeidsbemiddelaar voor professionals in secretariële en management ondersteunende beroepen.

3,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Opleidingen gaan steeds niet door/slecht bereikbaar

Ik wilde me inschrijven maar steeds ging de opleiding niet door, ook alternatieve opleidingen gingen niet door. Daarnaast zijn ze telefonisch zeer slecht bereikbaar. Jammer, ik had hoge verwachtingen van Schoevers, maar dit valt erg tegen.

25. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je interesse in onze opleidingen bij Schoevers. We hebben je informatieaanvraag gestuurd en willen je graag verder helpen.

Zou je alsjeblieft je contactgegevens met ons willen delen? Op die manier kunnen we direct contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de informatie die je nodig hebt.

We kijken ernaar uit van je te horen!

Afstuderen

5 weken na de verdediging van afstuderen nog geen schriftelijke reactie ontvangen van het afstuderen. Na diverse telefoontjes en mailtjes geen reactie of bewijs van afstuderen.

25. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je nog geen schriftelijke reactie hebt ontvangen na je afstudeerverdediging. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen je graag helpen om dit probleem op te lossen.

Mijn collega van het Examenbureau geeft aan dat je jouw resultaten kunt terugvinden in jouw e-Connect omgeving. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

heel interactief

heel interactief, duidelijke taal en uitleg

9. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je positieve feedback, Sirosnie! We zijn blij te horen dat je de training als zeer interactief hebt ervaren en dat de uitleg duidelijk was.

We waarderen je opmerkingen en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Ik heb veel geleerd

Ik heb veel geleerd. Helaas, weinig lessen of contact met docent.

28. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je feedback, Aurelija. Het is goed om te horen dat je veel hebt geleerd tijdens de opleiding. Het spijt ons echter dat je weinig contact hebt gehad met de docent en dat dit je ervaring heeft beïnvloed.

We zullen je opmerkingen meenemen om te kijken hoe we de interactie en communicatie kunnen verbeteren. Bedankt voor je input, die helpt ons om onze opleidingen verder te optimaliseren.

Saanut 3/5 tähteä

Aanmelding verliep goed en ontving…

Helaas ben ik minder tevreden over de kosten in vergelijking wat er geboden wordt. De docenten hebben naast les geven geen tijd en ruimte om daarbuiten aandacht te besteden aan de module opdracht. Hier had ik wel meer van verwacht en vermoed dat ze dit niet doen omdat ze er niet voor betaald worden.
Econnect vind ik geen gebruiksvriendelijke portal.

23. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Dank voor je feedback over de aanmelding en de informatie die je hebt ontvangen. We zijn blij te horen dat het proces soepel verliep.

Het spijt ons te horen dat je minder tevreden bent over de kosten en de ondersteuning bij de moduleopdracht. We begrijpen dat je meer begeleiding had verwacht en zullen je opmerkingen hierover meenemen in onze evaluaties. Ook je feedback over de gebruiksvriendelijkheid van E-connect is waardevol en zal worden besproken om verbeteringen te overwegen.

We waarderen je input en hopen dat je toekomstige ervaringen positiever zullen zijn.

HBO-deelprogramma Managementsupport

Deelprogramma van 3 modules, HBO Managementsupport. Docenten (freelancers) goed.

Communicatie organisatie na aanmelding is matig.
Communicatie rondom facturering wel op tijd.

E-connect werkt goed, maar er staan beloftes in die niet worden nagekomen: upload je conceptmoduleopdracht en je docent geeft tips. De docent waagt zich hier niet aan.

Exameneisen verschillen per module: bijvoorbeeld tellen witregels, grafieken of plaatjes wel of niet mee voor het aantal toegestane pagina's voor de moduleopdracht? Beoordelaars zijn niet eenduidig in de beoordeling.

Schoevers lijkt aan de voorkant veel leslocaties te hebben, maar in de praktijk wordt dit teruggebracht tot 1 of 2 locaties of op dagen/avonden die niet handig zijn. Reistijd en reiskosten nemen daardoor toe.
Misleidend om dit zo te doen, transparantie voordat je je aanmeldt, is eerlijker.

Goed: ik kon gemakkelijk een module verzetten ivm ziekte. Materialen op tijd binnen.

Ik heb er zeker wat van geleerd en ben gelukkig geslaagd, ondanks de minimale begeleiding. Maar ik heb er voor mijn gevoel niet het maximale uit kunnen halen.

Wat ik wil meegeven aan toekomstige studenten: laat je goed informeren rondom de opleidingen en kijk of er toch niet een andere aanbieder voor de opleiding is. De grootste hoeft niet de beste te zijn.

Schoevers trekt o.a. op met NCOI, naar eigen zeggen de grootste opleider van Nederland. Maar de beste opleider willen zijn, daar hebben studenten pas echt iets aan.

28. elokuuta 2024

Beste Saskia,

Bedankt voor je uitgebreide feedback over het HBO-deelprogramma Managementsupport. We waarderen je eerlijke opmerkingen over de communicatie en de consistentie in de exameneisen en beoordeling. We nemen je punten serieus en zullen deze gebruiken om onze processen en transparantie te verbeteren.

Het is goed om te horen dat je de lesmaterialen op tijd hebt ontvangen en dat je uiteindelijk geslaagd bent, ondanks de genoemde aandachtspunten. We zullen je feedback over de locaties en de begeleiding ook meenemen in onze evaluaties.

We hopen dat je toekomstige ervaringen met onze opleidingen positiever zullen zijn. Mocht je verdere vragen hebben, staan we graag voor je klaar.

Geen fijne ervaring

Geen fijne ervaring. De leraar zegt wat anders dan het boek, en wat de originele opdracht is. De opdracht was niet helder. De leraar kan het beste de les zo indelen dat de opdracht wordt meegenomen. De leraar vertelde theorie welke niet werd gevraagd in de opdracht.Ik zou daarnaast ook helder beschrijven wat precies onder het aantal pagina's valt, wel of niet grafieken. Daarnaast is het een volwassen opleiding, waarbij je steun verwacht. Ik heb dit niet ervaren. Waardeloos. Ik kreeg geen contact met de beoordelaar. Ik heb het als een zware ervaring ervaart, en ik zal dit ook zeker niet aanraden. Naast dat ik van Schoevers hoge verwachtingen had, raad ik schoevers af en zal ook niet meer via Schoevers een opleiding gaan volgen.

27. elokuuta 2024

Beste Gertine,

Dank voor je waardevolle en uitgebreide feedback.

Het spijt ons te horen dat je minder tevreden bent over de kosten en de ondersteuning bij de moduleopdracht. We begrijpen dat je meer begeleiding had verwacht en zullen je opmerkingen hierover intern doorzetten voor verdere evaluatie. Ook je feedback over de gebruiksvriendelijkheid van E-connect is waardevol en zal worden besproken om verbeteringen te overwegen.

module eventmanagement

Ik vind de training een zeer goede ervaring, docent is erg goed en heeft veel uitgelegd. Dit type trainingen vereist wel dat je veel aan zelfstudie doet. Het is een combinatie van klassikaal en zelfstudie. Dat is iets wat je moet liggen en wat ik persoonlijk zelf heel erg prettig vind.

16. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je positieve feedback over de Module Eventmanagement! We zijn blij te horen dat je de training als een zeer goede ervaring hebt ervaren en dat de docent veel waardevolle uitleg heeft gegeven.

Het is goed om te weten dat de combinatie van klassikaal en zelfstudie goed bij je past en dat je hier veel baat bij hebt gehad. We waarderen je opmerkingen en zijn blij dat je de opzet van de training als prettig hebt ervaren.

Veel succes met je verdere studie en trainingen!

Saanut 3/5 tähteä

Inhoudelijk goed, groep te groot, locatie te ver weg

Ik heb de module notuleren gevolgd en afgerond.

Het inschrijven ging makkelijk. Helaas kwam ik er zelf achter dat de les niet door kon gaan op de gewenste locatie. Na telefonisch contact werd er een alternatieve locatie aangeboden, deze bleek erg ver weg waardoor ik 4 uur reistijd had per lesdag. Online was ook mogelijk maar fysiek geniet de voorkeur omdat het samenzijn met medecursisten ook een meerwaarde heeft.

De lesstof was goed en onze docent ervaarde ik als kundig, vriendelijk en behulpzaam.

De groep daarentegen vond ik echter veel (!!) te groot waardoor we niet alles klassikaal konden bespreken, er geen ruimte was om te werken in groepjes ed. Dat zou overigens geen probleem hoeven zijn als de training bijv. 5 in plaats van 3 dagen zou duren.

Ik heb me onlangs ingeschreven voor andere modules maar ook nu blijkt de voorkeurslocatie wederom niet beschikbaar. Hier baal ik wel van. Het alternatief is nog verder weg en dat is voor mij geen optie, De eerstvolgende module ga ik noodgedwongen digitaal/klassikaal volgen maar dat vind ik echt wel een minpunt.

1. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je feedback over de module Notuleren. Het spijt ons te horen dat de locatie en groepsgrootte niet optimaal waren en dat je reisafstand een probleem heeft gevormd. We waarderen je opmerkingen en zullen deze meenemen om onze processen te verbeteren.

We zijn blij dat je de lesstof en de docent positief hebt ervaren. Mocht je verdere vragen hebben, horen we het graag.

Leuke modules

Leuke modules, goede docenten en een prima locatie waarop de trainingen gegeven worden.

12. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat fijn te lezen, Linda! Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om je review hier met ons te delen. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis!

Met vriendelijke groeten,
Schoevers Opleidingen

Saanut 5/5 tähteä

Goed geregeld door Schoevers.

Alles was goed geregeld. Studiemateriaal, locatie en leraren. Door de leraren en mede studenten heb ik echt enorm genoten van deze opleiding. De module opdrachten kosten veel tijd maar uiteindelijk ben ik geslaagd voor de vakopleiding HRM.

17. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je positieve feedback, Jet! Daar zijn we erg blij mee.

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig diploma en een fijne leerervaring!

Ik heb de begeleiding van Schoevers als prettig ervaren. Via het UWV ben ik in contact gekomen met Schoevers. Met vragen kun je altijd terecht en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De communicatie is prima verlopen.
De locaties zijn door Schoevers zorgvuldig gekozen, soms wat verder van huis.
De boeken bij mijn opleiding MHBO managementassistente waren goed te lezen en te begrijpen. Het is wel aan te raden met het geleerde aan de slag te gaan want praktijkervaring tijdens de opleiding is raadzaam en nuttig. Zeker als je nieuwe taken aanleert die je nog niet eerder hebt gedaan.
Ook is het belangrijk om bewust te zijn van je eigen leerproces en de tijd die je in de opleiding stopt. Voor mij persoonlijk was deze opleiding een totale omscholing waarin ik inhoudelijk veel heb kunnen leren en wat me ook een mooie en uitdagende baan heeft opgeleverd waar ik heel blij mee ben.

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Het is fijn om te horen dat je de begeleiding van Schoevers als prettig hebt ervaren! Het is zeker waardevol om praktijkervaring op te doen tijdens je opleiding, vooral bij nieuwe taken. En het bewust zijn van je eigen leerproces is essentieel. Klinkt alsof je een mooie en uitdagende baan hebt gevonden na je omscholing. Gefeliciteerd!

Kwalitatief zeer slecht onderwijs

Kwalitatief zeer slecht onderwijs; klassikaal onderwijs werd afgeschaald tot een summiere e-learningsmodule.

21. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden bent, Bianca. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Mocht je hierover een klacht willen indienen, dan kun je dit doen via e-connect. Indien wij je kunnen assisteren met het indienen van een klacht, neem dan gerust even contact met ons op.

Lesmateriaal voldoende

Lesmateriaal voldoende.
Locatie erg matig en totaal niet ov vriendelijk, op basis hiervan zou ik een volgende keer overslaan.

18. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je feedback, Jane. Het spijt ons te lezen dat je niet tevreden bent over de locatie. We nemen je feedback intern met ons mee ter verbetering van de kwaliteit en service.

Saanut 2/5 tähteä

Lessen sluiten niet aan bij examen

De les sloot niet aan met de uiteindelijke opdracht. De lerares vond mijn opdracht goed Mijn moduleopdracht werd beoordeeld met 5. Dus gezakt. Bij herkansing had ik 5,5 dus wel geslaagd

18. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je feedback, Adriana! We gaan dit intern doorzetter ter verbetering van de kwaliteit. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatief goede opleiding met heldere communicatie vanuit Schoevers

Ik heb duidelijke informatie gekregen over wat ik van de opleiding kon verwachten. Zowel op inhoud als op studiebelasting. De opleiding is een waardevolle aanvulling op mijn vak als management assistant.

De docenten waren stuk voor stuk goed in hun vak en wisten meestal de stof goed over te brengen. Het virtuele stuk heeft wel wat afbreuk gedaan aan de informatieoverdracht en de dynamiek binnen de groep, maar dit was dan ook de beginperiode van Corona.

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je positieve review, Manon! We wensen je veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis!

Vaag en onduidelijk

Ik heb meerdere keren geklaagd over de vaagheid van opdrachten. Er stonden daarbij in de lesboeken een aantal fouten en ook in de opdrachten. Ik heb alles waar ik tegenaan liep per opdracht aangeduid. Voor een instelling als Schoevers had ik dit niveau niet verwacht. Ik heb over mijn klachten met specifieke foutaanduiding nooit meer iets vernomen, behalve dan dat er op het laatste moment een nieuw oefenexamen is rondgestuurd vanwege de fouten hier in. Behoorlijk frustrerend wanneer je in 3 maanden 3 boeken uit je hoofd probeert te leren.

27. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de opleiding. We nemen je feedback intern met ons mee en hier krijg je geen terugkoppeling op.

Indien je een klacht zou willen indienen betreffende dit onderwerp dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen. Onze studiebegeleiders kunnen je dan verder helpen. Ook kun je via één van onze social media kanalen contact met ons opnemen indien wij je verder mogen assisteren.

Saanut 3/5 tähteä

Inhoudelijk heel goed, op andere vlakken minder

Ik heb met veel plezier de opleiding Officemanager gevolgd (virtual classroom) en heb er heel veel van geleerd. Deskundige docenten.
Maar:
- Vitero werkte regelmatig niet: geen beeld of geluid, of niet in kunnen loggen. Eenmaal les via Zoom gevolgd
- weinig begeleiding in het schrijven van een moduleverslag. Ook geen tussentijdse begeleiding om te kijken of je goed op weg bent. Dan is het maar afwachten of je goed op weg geweest bent. En zo niet, als je gezakt bent, kost herexamen € 195,-. Dat is toch jammer bij zo'n dure opleiding
- niet heel duidelijk dat de module al ruim vóór de eerste les begint (bij mijn eerste module moest ik voor de eerste les al een 360° feedback onderzoek gedaan hebben)
- ene docent leest moduleverslag na en geeft tips, andere wil het helemaal niet lezen. Geen eenduidige werkwijze
- ene docent geeft hoorcolleges, andere wil dat alle 15 studenten heel de avond hun camera en microfoon aan hebben (veel achtergrondgeluiden). Beide vormen niet heel wenselijk
- het zou leuk geweest zijn als er een feestelijk moment ingepland was om het diploma uit te reiken, dat is nu door de postbode gedaan.

25. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor het achterlaten van je review, Nicole! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!

Prima opleiding

Prima opleiding. Locatie centraal. Cursusleider speelde in op de behoefte van de cursisten.

19. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Wat goed om te horen, Gerrie! We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Saanut 3/5 tähteä

Tot op heden nog steeds geen…

Tot op heden nog steeds geen certificaat ontvangen.

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Schoevers Opleidingen

Bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je nog geen certificaat hebt ontvangen. Je kunt het beste even telefonisch contact met ons opnemen via 035 - 7 506 140. Mijn collega's kunnen je dan nogmaals een kopie toesturen.

Schoevers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin