Schmiedmann Danmark Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Meget langsom til at få leveret varene, de tider de har på hjemmesiden med forventet leveringstid holder overhovedet ikke. Først efter jeg selv forsøgte, at få gang i processen hvilket de var 5da... Näytä lisää

Tusind tak til personalet hos Schmiedmann Nordborg. Utrolig hjælpsom og venlig personale. Lige fra kundemodtagelsen til den venlige kompetente mekaniker, der hjalp os videre mod vores Guldbryl... Näytä lisää

They've charged me a shipping fee after placing a 350 Euro order citing changing policies (the free shipping police was changed couple days after my order). After I've paid the fee my order was s... Näytä lisää

super god behandling og service pr. tlf. og levering også bare super god både de gange jeg har snakket med Casper og Robert i Nordborg og ham jeg 1 gang har snakket med i Odense ( jeg kan ikke h... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike

Schmiedmann - Salg af autoudstyr og tilbehør. Specialist indenfor BMW & MINI og tilbyder reservedele, styling og tuning samt ophug. Schmiedmann tilbyder adgang til vores reservedelslager, som indeholder over 500.000 individuelle produkter. Vi har alt i BMW dele, lige fra klips til møtrikker til fælge og dæk, spoiler og lygter

Keskitasoinen

49 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Utrolig fed virksomhed!

Utrolig fed virksomhed!

Har lige fået skaffet mig min drømmebil! En BMW E46 1998! Crazy! men der skal selvfølgelig lige modificeres nogle ting ved den. Jeg er helt ny i gamet, men Schmiedmann tog mig direkte under armen, og viste mig alle de muligheder jeg har for, at gøre det til mit dream build!

Jeg vil særdeles gerne rose Sebastian Goodman for at bruge så meget tid på telefonen grundet mine mange spørgsmål. Rigtig god salgsmand og absurd højt service mind!

Fået køb mine første dele, men helt klart ikke de sidste! I høre mere fra mig Schmiedmann!

Kh Gaddour Nenni

6. maaliskuuta 2023

Order ID 3313100

Ordered and paid for 29 BMW parts on the 30th November, heard nothing for 7 weeks, emailed to find out the status of of order to be informed they had not actioned it. This is the third order placed with Schmiedmann and the third time they have let me down! I’m amazed they are still in business. Zero proactive customer service, avoid this company

11. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Schmiedmann Danmark

Dear Richard, as previously informed we unfortunately face som challenges reagarding supply of original BMW motorbike parts at the moment. We are working har to find solutions we hope for your patience with us.

Once again sorry for the inconvenience this might have caused you.

Have a nice weekend,

Best regards Martin Thorup Andresen / CEO Schmiedmann Odense A/S

Order ID 3303402 Shockingly Poor service

Ordered and paid for BMW parts on the 25/11/22 (order id 3303402) just received a notification today 19/01/23 (8 weeks later) to say the parts are not available.Whilst I understand parts are sometimes unavailable, for it to take 8 weeks to inform a customer is shockingly poor customer service.

19. tammikuuta 2023

Dear Richard,
we are very sorry that we did disappoint you. We ordered the part from BMW and we also didn´t get any reply, untill we got the message that the the BMW motorbike part had been discountinued.

Once again sorry for the inconvenience this might have caused you.

Have a nice weekend,

Best regards Martin Thorup Andresen / CEO Schmiedmann Odense A/S

Udsøgt service og kompetencer

Jeg fik simpelthen en perfekt service af Sebastian G.
Jeg har handlet mange gange med denne virksomhed, og dette kan varmt anbefales. Om det er gode råd eller køb af reservedele, så er schmiedmann forrest i feltet. Min sidste oplevelse gik ud på et spørgsmål, da min BMW døjede med et mekanisk problem. Jeg skrev til schmiedmann for at bede om lidt feedback på fejlen. Efterfølgende modtog jeg DIY anvisning til, hvordan jeg kunne udelukke de forskellige komponenter af Sebastian - kanon god kundeservice!!!

6. joulukuuta 2022

Har handlet over 10 gange hos…

Har handlet over 10 gange hos Schmiedmann og har altid været tilfreds. Bedste markedspriser på næsten alle dele.

Produkter bestilt kl. 15 fik jeg allerede leveret dagen efter.

4. joulukuuta 2022

Super professionelt💪

Super professionelt💪

Behagelig og imødekommende personale samt meget skarpe priser.

Rent, pænt og så kan de bare deres kram. Både i værkstedet og i salgsafdelingen. En fornøjelse! 👍

Kan kun anbefales! 😀

1. joulukuuta 2022

Værste svindel firma hold jer langt væk brug evt koed til dele istedet

Værste svindel firma ligesom andre har skrevet bestiller man udfra nummerpladen på bilen man modtager nogle vare nogle passer ikke så det skal selvfølgelig retur men nu kommer problemer de har lavet nogle vanvittige betingelser der siger man selvfølgelig selv skal betale for retur forsendelsen selvom man har betalt for at få den rigtige vare skal man nu betale igen .
Man skal sateme også lige miste 20 % af den købspris man har betalt for den forkerte vare.. godt råd herfra hold jer væk for den svindler virksomhed...
Og det der med b2b virksomhed man får rabat har intet med i trækker penge fra det beløb man har betalt for en vare
Kan ikke få lov at svare videre på din besked men en trussel omkring injurie køre du bare fuld skrue på det er svindel når man sælger en vare som ikke passer til det køretøj for derefter at kræve man ikke refundere fulde beløb desværre der bliver intet slettet og der bliver heller ej kommenteret mere på denne sag varen passede ikke i ønskede ikke at gøre noget ved det nu lor tet smidt ud og vi er kommet videre 👍

24. marraskuuta 2022

Kære Brian Larsen fra Larsens AU2,

jeg beklager meget hvis du skulle have modtaget en forkert vare. Vi har kontrolleret varenummeret du har modtaget, og varenummeret er korrekt i forholdt til det stelnr. som du bestilte varen til. Hvis det skulle vise sig at varen er fejlmarkeret fra vores eller leverandørens side, så betaler vi naturligvis returfragten (du har fået varen fragtfrit leveret), og du skal i så fald heller ikke betale 20% returgebyr. Men hvis det er fordi bilen er ombygget, eller fordi du har bestilt noget forkert så er vi naturligvis ikke forpligtet til at betale returfragten, og vi er også fuldt ud berettiget til et returgebyr som dækker lidt af returhåndteringen, det tror jeg de fleste kan forstå. Hvordan du kan få det til at blive "svindel" osv. har jeg virkeligt svært ved at forstå?. Dine beskyldninger er faktisk så grove at der er tale om injurier som du kan straffes for iht. straffeloven, derudover synes jeg du udstiller dig selv på en dårlig måde, jeg vil derfor bede dig om at slette din anmeldelse eller i det mindste ændre den, så den er sandfærdig og du kan være den bekendt.

Ha´ en god dag,

Mvh. Martin Thorup Andresen / CEO Schmiedmann Odense

Flink behjælpelig ansat

Jeg fik, uden at betale en øre for det, super god hjælp af Victor Brüsch til at finde de helt rigtige forlygter samt pærer til min BMW F30 og nogle adaptere til at få LED pæren til at passe i lygten. Super god stil!

23. syyskuuta 2022