Var med fra Rostock til Gedser på en overfyldt færge. Reglerne foreskriver Max 1300 passager på M/F Berlin. Det var klart overskredet umuligt at finde en siddeplads. Prisen er absurd høj, til gengæ... Näytä lisää
Wifi har ikke virket på nogle af mine overfarter. Kunne derfor ikke få arbejdet, Virkede ganske svagt, med utrolig lang ventetid, når man nærmede sig land.
Chek en på ferger.Vi ankommer 2 min for sent p.h.a vejarbejde og kunne ikke Chek en Har forsøgt ,4/5 gange .Forsøgt st finde personale som forteller på at vi er nyd til at opgradere vores billet og... Näytä lisää
Är det inte lite pissigt med bolag som har som affärsmodell att sälja samma biljett flera gånger? Det här med sviniga priser på avbokningsbara biljetter och sen tvärvägra att förstå när / om misst... Näytä lisää
Scandlines stands as a symbol of a historical and close cooperation between Denmark and Germany. Scandlines runs two ferry routes with high capacity and frequency as well as with a green vision for the future. The core business is to provide an efficient and reliable transport service for both passengers and freight customers. The main focus for all activities in Scandlines is to create value for our customers on board the ferries as well as in our shops. With more than 41,500 departures on 8 ferries, in 2019 Scandlines transported 7.2 million passengers, 1.7 million cars and around 700,000 freight units on the routes Puttgarden-Rødby and Rostock-Gedser.
Færgestationsvej 5, 4970, Rødby, Tanska
- scandlines@scandlines.com
- www.scandlines.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Scandlines udbetaler ikke tilgodehavender !!!!!!!
Når du har købt en 1 dags shoppingbillet ex Rødby til Puttgarden - skal du være opmærksom på, at Scandlines tilbageholder dit tilgodehavende i mellem 10 og 30 BANKDAGE. Det er ikke korrekt iflg. forbrugerrådet. Det fremgår ikke af salgsreklamen nogen steder, at Scandlines bare gør som de gør.
Hvis du har oplevet det samme som jeg, gå til medierne og anmeld rederiet. Der er ugler i mosen. Er der mon tale om bedrageri ? I alle tilfælde er det
dejligt nemt, uartigt og berigende at "snyde" alle privatkunder, som rejser en dag og retur
Dårlig service
Man står og venter i 15 min på at en låge bliver åbnet.
Vi bookede en tur/retur samme dag
Vi bookede en tur/retur samme dag, hvor man betaler fuld pris (små 1100,-) for det men får et depositum retur, når man checker ind samme dag på returrejsen.
I ordrebekræftelsen står der ikke andet end "Du betaler billettens normalpris nu, og får 680,00 retur på hjemrejsen, hvis du checker ind på samme kalenderdag som afgang fra Rødby."
Jeg fik ingen penge retur efter at have checket ind igen, og da jeg skriver til dem efterfølgende, får jeg af vide, at man skulle have brugt en værdikupon ombord på færgen, og at jeg nu ikke får depositum retur. Jeg er dog blevet tilbudt et gavekort, men finder det meget svært at forstå, at de ikke enten kan give depositum retur, når de kan se, at vi var tur/retur samme dag eller skrive det i mailen, at man faktisk SKAL få pengene retur ombord på færgen.
Jeg undrer mig over deres priser
Jeg undrer mig over deres priser. Skal vi fra Danmark til Puttgarten, koster det en pris, men skal vi retur, er prisen næsten tredoblet.
De billige billetter kan mystisk nok ikke bookes som retur billet uanset tidspunktet på døgnet. De var åbenbart “udsolgte” på trods af en næsten tom færge.
Vi talte med et tysk par, som har helt samme oplevelse. Deres udtur er ok i pris men retur lige så vanvittig.
Vi rejser en del og undrer os over, det er muligt at booke færge til UK for samme pris BEGGE veje. Det må åbenbart være længere afstand hjem end ud til at retfærdiggøre Scanlines priser.
Jeg er tom for ord og vælger så hellere turen over Storebælt.
Måske transportministeren burde have besked?
Personalet i havn og på færge var…
Personalet i havn og på færge var flinke,det trækker 3 stjerner op
Kundeservicen 0 stjerner
Men kunde"service" er et lukket land, og de lukker bare sagen bår de ved de ikke har ret, det er en ommer
I vil gerne have folks penge
I vil gerne have folks penge, men når det går den anden vej, så kan man få lov at vente, vente og vente, og få arrogante telefoniske svar!
I har sgu flere penge end borgeren har!!
Møgselskab!
Absolutely horrific..
Absolutely horrific... Prices keep going up, and for what... delayed almost on every crossing during the summer time. Delayed when seas are rough, and delayed when the weather is perfect. Either way - delayed.
Not so clean boat... With sticky tables and stinky toilets, and extremely expensive food.
Can wait until the tunnel is built.
bobil uten hengerfeste
bobil uten hengerfeste, betalte for bil 8 meter og tilhenger 2300.- fra puttgarden. ikke refusjon
Den dårligste kundeservice man kan…
Den dårligste kundeservice man kan forestille sig.
Var over med færgen den 4/8-25 fik sat…
Var over med færgen den 4/8-25 fik sat retur penge ind på min konto, har stadig ikke set en krone endnu den 8/8-25 de er længde om at sætte penge retur, en gang stor tyveknægte
Teveel betaald, oplichting
Teveel betaald: voor een ticket overtocht Puttgarden- Rødby inclusief Öresund brug betaald maar alleen de overtocht Puttgarden -Rødby ontvangen. Oplichting!!
Gratis vask i saltvand
Vi havde booket en billet til gangbesværede og nedturen gik fint, så her får I 5 stjerner (med kun 1 på vejen hjem).
På vejen hjem måtte vi vente en time til næste færge (fik ingen info omkring dette, men holdt bare i bane 1, hvor alle andre biler kørte ombord på den tidligere færge).
Da vi kom ombord på den efterfølgende færge, blev vi vinket helt frem, så bilen blev badet i saltvand på overfarten. Det er sgu for ringe at man parkerer biler derude, når der er vind og bølger. Og ja, jeg har billeder af, hvor bilen var parkeret, hvis nogen - mod forventning - læser dette.
Helt vandvittig uprofessionelt
Helt vandvittig uprofessionelt. Alt for dyrt, og helt igennem ringe system de har. Man kan ikke stole på at man komme med den færge man har booket selvom man kommer 20+ minutter før.
Achtung vor Kombiticket!!!
Achtung vor Kombiticket!!!
Wir haben über die Webseite vermeintlich ein „Kombiticket“ gebucht. Letztlich waren es dann nur die beiden Fähre Fahrten von Puttgarden nach Rodby und zurück. Die Gebühr für die Öresundbrücke sollte dabei sein. So heißt es auf der Webseite: „Geben Sie am Automaten einfach die 8 stellige Ticketnummer ein“ - das kam mir schon sehr merkwürdig vor, denn diese war nicht vorhanden. Meine Intuition hat mich nicht im Stich gelassen, an der Öresundbrücke wurden wir dann erneut zur Kasse gebeten und man hat uns auch deutlich gemacht, dass dies ständig vorkommt.
Auf keinen Fall zu empfehlen!
Stau- und stressfrei nach Dänemark
Mit dem Wagen in zwei Stunden von Rostock nach Gedser - Scandlines machts möglich
In diesem Jahr haben wir uns für eine stau- und stressfreie Variante für die Anfahrt zu unserem Ferienziel an der dänischen Nordseeküste entschieden - und alles richtig gemacht!
Statt der staureichen A2 vor allem Richtung Hamburg und Flensburg fuhren wir völlig stau- und stressfrei mit der Scandlines Fähre "Berlin" in nur zwei Stunden von Rostock nach Gedser. Auch die Weiterfahrt auf dänischen Autobahnen verlief entspannt.
Schon der Check-In am Überseehafen Rostock klappte reibungslos, das Verladen der Fahrzeuge ebenfalls.
An Bord konnten wir später das sonnige Wetter bei ruhiger See genießen.
Im bordeigenen Travel Shop gab es ein umfangreiches Angebot. Auch das gastronomische Angebot war vielfältig: Scandlines Kitchen Buffet, Food Express (Cafeteria), Scandlines Coffee mit einer Auswahl an Kaffee und Snacks, sowie Hansens is (klassische Eiskugeln im Becher oder ein erfrischendes Slush Ice aus fruchtigem Sorbet).
Die zwischen Rostock und Gedser verkehrenden Scandlines Hybridfähren Berlin und Copenhagen beeindrucken auch durch eine eindrucksvolle, weithin sichtbare Technik: es ist ein 30 Meter hoher, rotierender Zylinder, der durch die Nutzung des Magnus-Effekts dazu beiträgt, das Schiff vorwärts zu bewegen. Mithilfe dieser Rotorsegel reduziert Scandlines die CO2-Emissionen ihrer Hybridfähren im Durchschnitt um vier Prozent.
Auf den Fähren zwischen Rostock und Gedser sowie den jeweiligen Häfen gibt es gratis WLAN-Zugang.
Nach pünklichem Eintreffen in Gedser konnten wir unsere Fahrt mit dem Wagen entspannt fortsetzen. Auch auf der Rückfahrt haben wir die schnelle Scandlines Fährverbindung von Gedser nach Rostock genutzt - diesmal mit der "Copenhagen" - und wieder ein Erfolgserlebnis!
Anmerkung zu den Preisen: eine Fähre ist kein Discounter.
Mieser Service
Als erstes muss ich leider den schlechten Service bemängeln.
Die Webside ist sehr unübersichgtlich und irreführend.
Die Bezahlmöglichkeiten sind doch sehr eingeschränkt.
Auf dänischer Seite ist am Check in das Personal sehr unfreundlich.
Sehr schlechte erreichbarkeit der Reederei
Wucherpreise
Wucherpreise. 240€ für 45 Minuten Fahrt mit der Fähre. Nein danke, wir nehmen den Landweg.
Venter stadig på mine penge?
Fin tur over, men venter stadig på at penge retur for aflyst fejlbooket afgang som var købt med dyr flexbillet. Har ventet over en uge. På at få pengene retur.
Dyre og uprofessionelle
Dyre og uprofessionelle
Vi købte billet d. 26.7.25 til knap 1.000 kr med en afgang kl 18:45 Puttgarten-Rødby. Vi checkede inden bestillingen på Scandlines hjemmeside om der var problemer og alt var i fineste orden!
Der er totalt kaos da vi ankommer til færgelejet og vi kan ikke komme frem til check indkøen
Vi kommer 55 minutter før afgang men kommer ikke med den afgang som vi har billet til. Vi checkede endnu engang om det var meddelelser på Scandlines hjemmeside om det var problemer - men nej - ingen information !
Vi kommer med færgen 21,45 og endelig ombord et det igen kaos. Restauranten er lukket og folk står på gange og nedgang til bilerne og spiser deres mad.
Næste gang bliver turen over Jylland.
Har besvaret Scandlines mail om om vi havde en god overfart - men har ikke fået svar!
Er man kørestolsbruger skal man ikke…
Er man kørestolsbruger skal man ikke forvente at blivehandlet menneskeligt.
Det var den mest diskriminerende oplevelse nogensinde.