Servicemann på besøk var tillitsvekkende og profesjonell og vi hadde god kommunikasjon. Vi synes alt i alt at vi har blitt solgt et produkt med litt mer begrenset bruk enn vi trodde mht vind og vind... Näytä lisää
Jeg er svært fornøyd med markisene, særlig at det er enkelt å regulere fallvinkel slik at de gjør nytte også når solbuen er lav. Dessuten vet jeg at holdbarheten er god, også tidligere markiser var Sc... Näytä lisää
Min mor på 91 år kjøpte markise til 32.900,- + montering 6000,-høsten 2022. Hun døde i sommer. Vi etterlatte ser at markisen er ødelagt i sømmen 3 steder på ene siden. Scandic opplyser at montør hadde... Näytä lisää
Vi innhentet tilbud fra flere leverandører og fikk tidlig et godt inntrykk av Scandic! De var ryddig i prosessen og kom raskt tilbake med tilbud. De kom også med flere innspill til løsninger ifb. ut... Näytä lisää
Scandic Markiser er en av landets største solskjermingsleverandører. Vi har egen produksjon på Gjøvik og lager de fleste av våre produkter selv. Siden 1995 har vi hatt over 170.000 fornøyde kunder. Scandic Markiser er opptatt av fornyelse og å møte behovet i markedet. Vi har derfor et bredt utvalg av moderne og trendy produkter av høy kvalitet, samt tradisjonelle produkter. Vi har solskjerming for enhver smak, og alle våre produkter produseres etter eksakte mål. Vi byr på ulike farger og design som du kan velge mellom. Skjer det noe med din markise eller et annet produkt, har vi alltid et lager av produkter inne. Vi er her for at du skal nyte ditt inneklima og ditt uteområde. Se vårt store utvalg i solskjerming, garasjeporter og varmepumper!
Damvegen 11, 2827, Hunndalen, Norja
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jeg vil fraråde noen å bruke Scandic Markiser dersom de skal montere solskjerming. For oss har det bare vært problemer.
Vi fikk montert plissegardiner for tre år siden, og allerede uka etter falt en av gardinene ned. Han som kom for å reparere sa at det var benyttet feil skruer under montering. Vi oppdaget også at på en del av vinduene fikk vi oppsprekking av maling rundt vindussmygene (foringer), noe som er svært skjemmende fordi vi har listfri løsning. Dette tok ikke Scandic tak i. Vi har også opplevd flere tilfeller av at snorene i gardinene har røket rett av. Når dette skal fikses må vi vente i mange uker før vi kan få montert de opp igjen, og i mellomtiden får vi ikke skjermet for solen. Dette forteller meg at kvaliteten på produktene er svært dårlig.
Etter at over to år hadde gått uten handling fra Scandic Markiser i saken om oppsprekking av vindussmygene, fikk vi byttet disse av husleverandøren. Under demontering av plissegardinene ble det avdekket at det var brukt noen monsterskruer så det var ikke så rart at smygene hadde blitt ødelagt. Skruene hadde blitt strammet til så mye at smygene ble bøyd, med påfølgende oppsprekking. Disse bevisene ble lagt frem for Scandic Markiser med krav om erstatning. Dette har de avvist, og tilbyr bare å montere opp på nytt. Jeg har fått klar beskjed fra husleverandøren at dersom vi monterer opp gardinene på nytt gjør vi det på eget ansvar, og eventuelle reklamasjoner på det må løses mot Scandic Markiser.
Scandic Markiser har i denne saken vist ekstremt dårlig oppfølging av reklamasjoner, og en elendig kundeservice. Dette medfører at vi har tapt opp mot 100.000 kroner, som vi ikke har noe håp om å få tilbake uten å gå til rettslige skritt.
Vi har nå byttet til Zip Screens fra Fasadeprodukter, og er mye mer fornøyde med det.
Jeg kan også legge til at de sendte en montør som sa rett ut at han nettopp hadde kommet til Gjøvik, og har vært selger på vestlandet. De sendte altså en som overhodet ikke kunne jobben han var satt til, helt alene.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Bra service, flinke folk fra A til Å og alltid blide å imøtekommende og holder det dere lover. 😀

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
God hjelp til å velge riktig markise.
Hyggelige gutter.
God oppfølging etter bestilling og godt arbeid.
Litt ventetid bare

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Det tok lang tid på endelig få noen som husket og tok tak. Selv da måtte jeg purre opp. Så ringte det en og han visste ikke hva det dreide seg om. Når det først kom noen så ble det flott og i orden og regning billigere enn sagt.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Montering av utvendig persienne var bra, men Joacim Johansen lovet å sette på to oppheng på terrassemarkisen min.Det håper jeg dere kommer tilbake å gjør.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Veldig grei info. ang. lameller og plisseer på forhånd. Rask og grei montering og vi er veldig fornøyd med resultatet.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Tok kontakt pr tlf p.g.a defekt motor på vindusmarkise, fikk den ikke inn igjen. Dagen etter hadde jeg ny ferdig montert motor. Det kaller jeg topp service!

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Veldig fornøyd med hele prosessen. Gjermund kom raskt på befaring og hadde gode råd. Monteringen av Simen gikk også knirkefritt. Meget fornøyd!

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Jeg har gode erfaring med Scandic fra før, derfor valgte jeg dem. De kom som avtalt og alt gikk greit. Gode erfaringer denne gangen også.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Ved første besøk var selger godt orientert om hva som finnes av alternativer og kunne veilede ut fra våre behov.
Ordren ble levert etter avtale

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
En dyktig behagelig kunskapsrik selger. Flinke håndverkere som monterte samtidig som de forklarte om både bruk og utstyr.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
God og rask kommunikasjon. Hyggelig og kompetent befaring. Veldig fornøyd med varmepumpen.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Tips og råd fra Raymond hos Scandic satte oss på sporet av vårt eget forsikringsselskap som var nesten like forståelsesfulle som Scandic og Raymond.
Sommerferie og annet gjorde at det tok litt tid, og en skade under transport på et av elementene gjør at vi må vente litt på et nytt element. Ikke Scandic å belaste, for all del! Porten er midlertidig satt opp og montøren kommer tilbake med det nye elementet når det kommer østfra.
Full score til Raymond og Scandic, mange tips og råd og vink undervegs har gjort det greit å være tålmodig ventende.
Tusen takk!

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Hurtig saksbehandling og grei prisdiskusjon.

Suveren kundeservice!
Imøtekommende, forklarer på en god måte og følger opp.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
Flott markise og meget god service.

Vastaus yritykseltä Scandic Markiser
God service og veldig fornøyd med produktet og kvalitet på varen😊