Roskilde Køreskole Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Jeg har været super glad for mit forløb med Naeem både til teori og køretimer, og bestod med 0 fejl I teori og første køreprøve! Min sagkyndige gav også rosende ord til Roskilde Køreskole grundet... Näytä lisää

Jeg havde kørelæreren Naeem. Og jeg startede med min veninde og efter 1/5 måned gik vi begge to op til køreprøven og bestod alt i et hul! Og det var takket Naeem! Seriøst det rareste kørelærer !! Var... Näytä lisää

Jeg havde Naeem som kørelærer til både praktisk og teori. Han var virkelig grundig i sin undervisning og god til at motivere. Han tilgang til undervisningen var professionel og pædagogisk og han hja... Näytä lisää

Jeg havde Cüneyt som min kørelære, han var den bedste kørelære. En fantastisk kørelære. Jeg følte mig tryg og jeg nød køretimerne. Jeg kan anbefale ham stærk!

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Roskilde Køreskole kan klart anbefales

Roskilde Køreskole kan klart anbefales. Min teorilærer Rasmus var sjov og derfor var teori aldrig kedeligt. Min kørelærer Cüneyt er ekstremt dygtig til sit arbejde og lærer godt fra sig og tager tingene i det tempo du har brug for.

29. kesäkuuta 2022

Jeg rigtig glad for jeg valgte Roskilde…

Jeg rigtig glad for jeg valgte Roskilde køreskole, kom igennem begge prøver på første forsøg. Min teorilærer var Rasmus og min kørerlærer var Cüneyt, jeg rigtig glad for dem begge to de hjalp mig en hel del!

27. kesäkuuta 2022

Mega god køreskole!

Jeg kan helt klart anbefale Roskilde Køreskole. Jeg har lige fået mit kørekort, og jeg bestod begge prøver i første forsøg. Jeg havde Rasmus som teorilærer, og han var rigtig god til at undervise og meget underholdende. Min kørelærer var Anees, og ham kan jeg især anbefale! Utrolig venlig og snakkesalig. Derudover tager han tingene i det tempo, man vil have og så er han god til at lære fra sig!:)

24. kesäkuuta 2022

Jeg ville kan kun anbefale denne…

Jeg ville kan kun anbefale denne køreskole, da mit forløb har været rigtig godt og hurtigt.
Jeg kan helt klart anbefale Roskilde køreskole da jeg synes de har nogle rigtig gode, sjove og seriøse Kørelærer og Teorilærer. Jeg synes også at det er fedt at de giver plads til fejl så de fokusere mere på den fejl man har lavet så men ikke kommer til at gøre det igen, Det hjalp Cüneyt mig med da jeg havde nogle små fejl så kan helt klart anbefale Roskilde Køreskole

29. toukokuuta 2022

Fantastisk oplevelse

Jeg har lige bestået min praktiske prøve, og mit forløb hos Roskilde K har været fantastisk. Min kørelærer Cuneyt var virkelig dygtig til sit arbejde og meget fleksibel med sine tider. Han kan klart anbefales!

28. toukokuuta 2022

KÆMPE SUCCES

Jeg har gået på køreskolen, og har næsten lige bestået min praktiske køreprøve. Super fedt at teori og køretimer følges ad, så man har fokus på ugens teori i praksis! Super gode og hurtige til at finde prøver. Jeg dumpede desværre min 1 praktiske prøve, og allerede 8 dage senere kunne jeg komme op igen. KÆMPE anbefaling herfra! Meget grundigt personale med god og personlig kontakt:))

22. toukokuuta 2022

Min oplevelse var således:

Min oplevelse var således:

Startede teori i slut 2019, startede kørsel i Febuar 2020, var færdig med lovpakke i Maj, da første nedlukning kom.

Siden da havde jeg startet kørsel op igen mellem nedlukninger, og dumpede en køreprøve i efterårsferien 2020.

Jeg havde det personligt ekstremt svært i Corona-Danmark, og blev voldsomt deprimeret.

I 2021 fik jeg det en del bedre og i 2022 begyndte jeg kørsel for alvor igen, og i al den tid var der ikke et tidspunkt hvor min kørelærer (Anees Salin) havde mistet tålmodighed med mig. Jeg har også tabt 48kg siden 2019, og er gået igennem en kæmpe personlig udvikling i mellemtiden.

29. huhtikuuta 2022

Roskilde køreskole kan klart anbefales

Roskilde køreskole kan klart anbefales ! Det har været det bedste forløb med de bedste lærere ! Min teori lærer Rasmus der har været super kompetent ! Og bedst af alt min kørelærer Anees som har været super god til at lære fra sig! Han har formået at få selvtilliden helt i top så både teoriprøve og køreprøve blev bestået i første hug! De Aller varmeste anbefalinger her fra !

21. huhtikuuta 2022

Kan varmt anbefales

Tog mit kørekort hos Roskilde Køreskole og det var super godt. Fleksible med tider og god undervisning, især min kørelærer Cüneyt, han var god!:-)

12. huhtikuuta 2022

Oplevelsen kunne ikke være bedre!!

Alt er gået lige som det skulle fra starten. Tilmeldingen skete med det samme, ingen ventetid, så var jeg i gang. Fik en meget god teorilærer (Rasmus), som fik teoretisk læring til at være sjovt og spændende. Der gik meget kort tid, så var teoriprøven bestået. Alt det hårde arbejde på vejen var sammen med Anees, som er en fantastisk kørelærer. Anees er meget venlig og tålmodig, og man kan mærke et godt samarbejde og god skik kom man langt med sammen med ham. Efter lidt ekstra undervisning, så kom kørekortet første gang, og det var en kæmpe lettelse. Kom slet ikke som et chok, da Roskilde Køreskole har været kompetente fra starten. Anbefaler det til alle der vil have en nem og sjov oplevelse med kørekortet tæt på Roskilde Station. Igen, tusind tak!

12. huhtikuuta 2022

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole! Jeg havde en super venlig teorilærer, en ualmindeligt dygtig instruktør til førstehjælpskursuset og en fremragende kørelærer. Jeg havde Anees som kørerlærer, som var utrolig venlig, kompetent, tålmodig og pædagogisk. Jeg kan ikke andet end at anbefale ham som kørerlærer. Jeg døjede til sidst med meget nervøsitet op til køreprøve, hvor Anees håndterede det perfekt og gjorde mig klar til jeg til sidst fik kørekortet. Tak for en god oplevelse :)

18. maaliskuuta 2022

Mega god køreskole

Mega god køreskole. Teori den samme dag om uge. Søde kørelærer der hjælper en hele vejen.
Jeg havde Cüneyt, som er mega god til at lære fra sig.
Alt i alt god køreskole.

15. maaliskuuta 2022

Jeg har været så glad for mit forløb på…

Jeg har været så glad for mit forløb på Roskilde Køreskole og min kørerlærer Cüneyt har været så god. Han tager sig god til til at lære en alt det man skal vide og han er rolig og god til at lære fra sig! Har kunne få alle mine prøver super hurtigt selvom der har været corona.
Helt klar anbefaling til Roskilde køreskole og kørelæreren Cüneyt!

2. maaliskuuta 2022

Fantastisk forløb på Roskilde

Fantastisk forløb på Roskilde køreskole, god teori undervisning og gode køretimer især pga min kørelærer Anees, der var plads til fejl og godt humør, samtidig med man lærte en hel masse!

18. helmikuuta 2022

Super fed køreskole!

Super fed køreskole!
Imødekommende, hjælpsom og alle de ting man vil have i en køreskole, samt rigtig søde kørelærere, jeg havde Anees som kun gjorde mig mere selvsikker i min kørsel, og tog sig tid til at gå igennem de ting man selv synes man har brug for
10/10 køreskole

3. helmikuuta 2022