Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg kan varmt anbefale Finn som kørelærer! Han sørger for et meget struktureret forløb, hvor man altid føler sig tryg og godt guidet gennem alle aspekter af køreundervisningen. Derudover er han utroli... Näytä lisää
Kan varmt anbefale GOBILIST!🚗 Finn har været en suveræn underviser både teoretisk og praktisk! Jeg har haft et langt forløb grundet angst, men Finn formåede at gøre mig rolig og få banket noget se... Näytä lisää
Jeg har lige fået mit kørerkort og har haft et godt forløb. Jeg har været igennem et skrækkeligt forløb på en anden kørerskole i Roskilde, jeg fik anbefalet GoBilist.dk og jeg så mig ikke tilbage... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, og bestod begge prøver 1. gang!
Super godt forløb
Super godt forløb med Finn som kørelærer. Bestod begge prøver første gang. Kæmpe anbefaling her fra!
Super godt
Super godt, bestod alt i første hug. Alle er super søde♥️
super søde kørelærer
super søde kørelærer, nemme at snakke med og de er gode til at hjælpe og lærer fra sig:)
Fantastisk køreskole med helt vildt…
Fantastisk køreskole med helt vildt gode kørelærere 🤩 Teori og køreprøve bestået i første hug. Vil 100% anbefale denne køreskolen, da jeg altid følte mig tryg og der var altid god stemning☺️.
Bedste oplevelse
Bedste oplevelse. Kan helt klart anbefale Gobilist til dem der skal have kørekort ⭐️ det er de sødeste kørelærere, som altid har godt humør og gør oplevelsen tryg, selv hvis man er mega nervøs. Bestod begge prøver i 1. forsøg. Tusind tak for de gode køretimer Finn, og for kørekortet 🚗🌟
Kæmpe anbefaling
Jeg har lige taget mit kørekort hos Gobilist, det var en virkelig god oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra, det er virkelig nogle gode kørerlærer hvor man føler sig tryg når man fejler. Altid godt humør og kun gode ting at sige. Bestod begge prøver i første forsøg, tusinde tak🥳🤩
Tryg og lærerig køreskoleoplevelse
Jeg har haft et mega godt forløb, hvor det både har været trygt og sjovt. Underviserne gør alt for at du lære det du skal imens der er plads til lidt jokes indimellem. Så jeg kan helt klart anbefale Gobilist, det er det hele værd. :)
Jeg har haft et fantastisk forløb hos…
Jeg har haft et fantastisk forløb hos Gobilist. Det har været rigtig hyggeligt og trygt, og jeg fik mit kørekort i første forsøg :)
Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil…
Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her.
Og gratis sodavand til alle teoritimer gjorde også underværker.
Kan klart anbefale.
Super god oplevelse at tage kørekort…
Super god oplevelse at tage kørekort med Gobilist. Det var professionelt og der var styr på tingene. Jeg havde personligt Andreas som kørelærer, som var super god
Havde et rigtig godt forløb hos Finn
Havde et rigtig godt forløb hos Finn, hvor det var nemt at arrangere køretimer, og der altid var god stemning i bilen. Kan varmt anbefale Gobilist
God oplevelse med Gobilist
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Gobilist! Det er en super god køreskole med søde og dygtige lærere. Jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen. Finn har været utrolig rar, tålmodig og god til at forklare tingene. Kan helt klart anbefale Gobilist til andre, der leder efter en god og tryg køreskoleoplevelse!🚘🌟
Super oplevelse hos Gobilist!
Super oplevelse hos Gobilist!
Jeg har lige fået mit kørekort, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte Gobilist! Min kørelærer Finn var så god – altid rolig, sjov og vildt dygtig til at gøre mig tryg bag rattet. Han troede på mig hele vejen igennem.
Jeg havde også Tim et par gange, som også var god til at lærer fra sig. 💪🏼👏🏼
Undervisningen var både lærerig og hyggelig, og jeg har aldrig følt mig presset. Kan helt klart anbefale Gobilist (og især Finn og Timm) til alle, der vil have en god og tryg vej til kørekortet 🚘💯
Min datter var meget glad for forløbet
Min datter var meget glad for forløbet, alt var super
Jeg kan helt klart anbefale gobilist
Jeg kan helt klart anbefale gobilist de er super grundige og tager sig al den tid eleven har brug for. De er super søde og er vildt god til og forklare tingene let og lærerigt både til teori og køretimer 10/10 oplevelse
Virkelig god service
Virkelig god service med stor fleksibilitet i forhold til køretimer.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole! Kørelærerne er vildt søde og grundige, og man føler sig helt forberedt og klar til både teori- og køreprøve. Kørsel tilpasses eleven så man ikke får fravær. Kan helt klart anbefales.🚗🙌
Bedste køreskole
Mega god køreskole. Nemt, hurtigt, og fleksibelt
Fantastisk god kørelærer
Fantastisk god kørelærer. Planlægger køretimerne, så det ikke går udover din skole, arbejde m.m. Klar anbefaling 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.