Jeg havde kørelæreren Naeem. Og jeg startede med min veninde og efter 1/5 måned gik vi begge to op til køreprøven og bestod alt i et hul! Og det var takket Naeem! Seriøst det rareste kørelærer !! Var... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg havde Naeem som kørelærer til både praktisk og teori. Han var virkelig grundig i sin undervisning og god til at motivere. Han tilgang til undervisningen var professionel og pædagogisk og han hja... Näytä lisää
Jeg havde Cüneyt som min kørelære, han var den bedste kørelære. En fantastisk kørelære. Jeg følte mig tryg og jeg nød køretimerne. Jeg kan anbefale ham stærk!
Tusind tak til Roskilde Køreskole for hjælpe mig og bestå køreprøven, godt støtte og hjælp gennem hele processen. Naeem har hjulpet mig virkeligt meget med alt som skulle vides. Vil 100% anbefale
Yrityksen tiedot
- info@roskildekoreskole.dk
- www.roskildekoreskole.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Et godt forløb
Jeg har haft et godt forløb med Roskilde Køreskole, især pga. kørelæren Anees, der med konstant tålmodighed og forståelse gjorde oplevelsen meget overskuelig og håndterbar.
jeg havde en rigtig god oplevelse med…
jeg havde en rigtig god oplevelse med køreskolen og deres lærer jeg havde personligt Cüneyt og han lærte mig alt og klædte mig godt på til prøverne Rasmus var også min teori lærer og var sindsygt sød og gjorde at det ikke var kedeligt alt i alt en super fin oplevelse her fra. :)
Effektiv køreskole og Ekstrem god…
Effektiv køreskole og Ekstrem god kørelærer Chüneyt.
Bestod praktisk 1. Gang og havde det ikke været for Chüneyts topklasse undervisning med nøje opmærksomhed og fleksibilitet, havde det næppe været tilfældet.
Fremragende køreskole
Fremragende køreskole, og super god kørelærer Cüneyt! jeg har fået mit kørekort nu, og jeg kan takke denne køreskole. jeg følte mig sikker bag rettet med min kørelærer Cüneyt.
Anbefalder stort!
Ekstrem god køreskole og fantastisk kørelære Cüneyt!!
Jeg har i går bestået min køreprøve og fået mit kørekort efter et forrygende og lærerigt forløb hos Roskilde Køreskole. Jeg bestod både teori og køreprøven i første forsøg. Teoritimerne var gode og jeg blev godt gjort klar til teoriprøven idet vi gennemgik forskellige scenarier i trafikken og snakkede om hvorfor de var vigtige at huske.
Jeg havde en fantastisk kørelære Cüneyt! Til hver køretime var han altid tålmodig, velforberedt, hjælpsom og god til at lære fra sig. Fra første køretime har han altid været god til at fortælle hvad jeg skulle gøre samt givet gode råd til hvad der er vigtigt at huske, hvilket var enormt betryggende da jeg var lidt nervøs inden min første køretime. Samtidig gjorde han at jeg aldrig følte mig utryg bag rattet. I takt med at jeg blev bedre til at køre, gjorde det også at jeg blev mere bevidst om hvad jeg skulle gøre i forskellige situationer, hvor jeg stadig blev fortalt hvad jeg gjorde godt når jeg lige havde gjort det og hvad jeg skulle huske fremover. Det var rart og gjorde også at jeg huskede det. Selve køretimerne var godt varierende og jeg fik prøvet at køre lidt rundt omkring og øve de forskellige manøvre, så jeg kunne lære vejene og manøvrerne godt af kende inden min køreprøve. Ved lektionerne var han også god til at teste mig ud fra veje vi tidligere havde kørt på og gennemgået for at se om jeg selv kunne gennemskue hvad jeg skulle huske på. Dette var også rart da det kan være vigtigt til en køreprøve. Hver køretime blev afsluttet med en overordnet gennemgang af køretimen og en snak om hvad jeg gjorde godt og hvad jeg skulle gøre bedre eller hvad vi skulle øve igen de efterfølgende køretimer. Derudover blev køretimerne altid aftalt i god tid. Ekstra bonus: nem bil at styre
Alt i alt: tak for et fremragende forløb fra en godt tilfreds elev. :)
KUN GODE ORD HER FRA
KUN GODE ORD HER FRA
Jeg har fornyeligt færdiggjort mit kørekort hos Roskilde køreskole, og det har bare været en god oplevelse.
Med Malik som kørelærer har jeg ikke blot fået lært at køre bil, men også følt mig tryg samtidig.
Malik og Roskilde køreskole er absolut anbefaldelsværdige
En rigtig god køreskole
Jeg havde et rigtig godt forløb, med Anees som kørelærer og til teori. Han er rigtig god til at vejlede en og gør, at man får en behagelig oplevelse med at køre. Jeg bestod begge prøver i første forsøg. Kan helt klart anbefale Roskilde Køreskole.
Kun gode oplevelser
Kun gode oplevelser. Teori undervisning man virkelig fik noget ud af. Også nogle virkelig gode køretimer især med kørelæren Anees.
Anees, Virkelig god kørelærer
Anees var min kørelærer, og var en virkelig god lærer, han var virkelig god til at forklarer regler, og hvordan man kører. Han forklarede også meget tydeligt, og på en møde så man forstå de forskellige ting med det samme.
FANTASTISK KØRESKOLE!!
FANTASTISK KØRESKOLE!!! det hele er meget struktureret og de er meget tålmodige med deres elever. Jeg har haft en meget god oplevelse med køreskolen og min kørelærer Cüneyt. Meget tilfreds
Kan helt klart anbefale Roskilde Køreskole…
Kan helt klart anbefale Roskilde Køreskole især hvis du har Anees som kørelære, som både var min teori- og kørelærer.
God teorilærer da han virkelig fremhæver de vigtige pointer man kan få gennem en teoritest i hans teoritimer.
Samt var det altid en fornøjelse at være ude at køre med ham, da han gør sådan at man føler sig tryg bag rettet, selvom hvis man havde lidt nerver på - Følte altid jeg blev en bedre billist efter hver køretime.
Alt i alt en god køreskole!
Dygtige og tålmodige-super godt
Jeg skiftede til Roskilde køreskole et godt stykke inde i mit forløb...
Jeg skiftede køreskole langt inde i mit forløb, efter at mig og min gamle kørelærer ikke helt matchede. Jeg fik Anees som kørelærer og det var bare en helt ny oplevelse af service. Anees var altid i godt humør, og der var altid stor fokus på det positive frem for det negative. Jeg endte med at gå hjem fra hver kørelektion med et smil på læben, også selvom jeg måske ikke lige havde kørt lige smukt hver gang.
Derudover så var processen meget hurtigt. Jeg kom på glatbanen og blot 2 uger efter sider jeg og har bestået køreprøven. Der er stor fokus på kvalitet og hurtig service hos Roskilde køreskole og ikke mindst Anees, jeg ville klart anbefale Roskilde køreskole
Min oplevelse med Roskilde Køreskole…
Min oplevelse med Roskilde Køreskole har været rigtig god. Min kørelærer Anees har været god til at lære mig at køre bil på en god og behagelig måde. Thumbs up herfra
Et godt valg
Er meget glad for beslutningen om at gå hos Roskilde Køreskole; god teoriundervisning, nemt at planlægge tider, og en rar lokation lige ved Roskilde St. Jeg har særligt været glad for min kørelærer Anees, som gjorde de praktiske lektioner til et trygt læringsmiljø med plads til at lave fejl - meget rolig, kompetent, og samtidig ret hyggelig at sidde i en bil med - fik både grint og lært helt vildt meget! Bestod teoriprøven og den praktiske prøve første gang, kan kun anbefales :)
En køreskole som kan anbefales
En køreskole som kan anbefales! Teorien er klaret på ingen tid, og de går op i deres elever. Selve køretimerne er de også gode til at planlægge, især hvis man har Anees som kørelærer. Jeg har været meget glad for Anees, da han er meget rolig og tålmodig med sine elever. Han er meget venlig og professionel og lærer godt fra sig. Det har været et dejligt forløb, og på køreskolen går de meget op i deres elever. Anees har både været min teori- og kørelærer, og med hans hjælp og tålmodighed bestod jeg begge prøver i første hug.
Hilsen en glad og tilfreds ny bilist :)
Roskilde Køreskole kan helt klart…
Roskilde Køreskole kan helt klart anbefales.
Jeg har lige bestået min køreprøve efter at have haft Cüneyt som kørerlærer. Han er uden tvivl den sødeste, gladeste og mest rolige person man kunne ønske sig som kørerlærer. Han har været kompetent og støttende igennem hele forløbet og har været en så stor fornøjelse at køre bil med.
Teoritimerne med Rasmus har også givet mig et rigtig godt indblik i hvordan jeg skal overføre det teoretiske til det praktiske.
Jeg har lige netop afsluttet mit…
Jeg har lige netop afsluttet mit kørekort forløb hos Roskilde køreskole, og jeg er meget tilfreds med forløbet. Både den struktureret teoriundervisning, samt køreundervisning, hvor jeg havde Cüneyt som kørelærer, gjorde det muligt for mig at bestå, både teori-og den praktiske køreprøve, i første forsøg. Det har været en rigtig god oplevelse at tage mit kørekort på Roskilde køreskole, og de har forberedt mig på at begive mig rundt på vejene, på en sikker måde. Jeg er meget tilfreds.
Hilsen en tilfreds bilist:)
God køreskole uden tvivl
God køreskole uden tvivl. Blev lovet forløbet tog 3-5 måneder og blev færdig på 4 måned.
Kan kun sige man er heldig, hvis man får Anees som kørelærer. Han er nem at snakke med, god til at lære og generelt stille og rolig.
Desuden fik jeg min kørerprøve allerede 2-3 uger efter min teoriprøve.
Alt i alt en super god køreskole.
Alt for meget en pengemaskine
Alt for meget en pengemaskine! Jeg startede på deres 3 ugers intensive kørekort b som nu har taget 2 måneder. Kørelektioner er blevet aflyst eller ændret i sidste øjeblik og jeg har selv skulle finde hen til kørelektionerne som ofte fandt sted i Taastrup eller Frederikssund.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.