RockDenim.no Arvostelua

7 633
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

RockDenim har en enkel og god webside, som gjør det lett å finne og bestille det du leter etter. Forsendelsen kommer utrolig raskt, og innholdet står alltid til forventningene. Anbefales

Har handlet flere ganger i sommer, shorts, t-skjorter og jakke. Varene har kommet med posten i løpet av 3 -4 dager til utleveringssted. Aldri noe problem.

Kule klær, utrolig rask leveranse, veldig gode priser og eksepsjonell service. Jeg har handlet på nettstedet flere ganger og klærne er populære blandt både mine (unge voksne) barn og kjæreste. Jeg fik... Näytä lisää

helt elendig kjøpte en Glazer Softshelljakke - Hvit inenne 2 uker etternomrla bruk var alle glideslåser ødelagt etter ca 3-4 også etter normal bruk var alle stramme stropper røket, føler meg rett og... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær for menn. Finn herreklær du ikke får tak i andre steder i Norge!

Erinomainen

(7 633)

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kjøpte Thunder Skinnjakke

Min andre jakke var Large, så jeg bestilte en Thunder skinnjakke i samme størrelse, til tross for vurderinger som klaget på små størrelser. Skinnjakken kom raskt, passet like bra som den gamle jakken og så helt lik ut som på bildene. Veldig fornøyd.

26. lokakuuta 2024

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🤘
Supert å høre at Thunder-jakken passet perfekt og svarte til forventningene.

Rocka hilsen, RockDenim Crew

Varen eksisterer ikke

Varen eksisterer ikke. Har ikke mottatt refusjon. Dette er tvilsomt. Svindel

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei, dette høres ikke riktig ut, og vi tar slike tilbakemeldinger svært alvorlig.
Vi er selvfølgelig ingen svindel, og alle refusjoner håndteres i henhold til våre rutiner. Ta kontakt med oss på post@rockdenim.com
med ordrenummer, så undersøker vi saken umiddelbart.

Hilsen RockDenim Crew

Meget fornøyd

Bare og foreløpig kun her finner jeg mine favoritt bukser først og fremst, Mem blitt både shorter og undertøy fra RockDenim. 👍🏻

26. kesäkuuta 2024

Fantastiskt! 😎
Vi älskar att höra att jeansen kom fram snabbt och att du är nöjd med produkterna. Tack för rekommendationen!

Keep it rockin’, RockDenim Crew

Fantastisk bra kvalitet og handelen…

Fantastisk bra kvalitet og handelen gikk knirkefritt. Fikk pakken rimelig fort, selv om Helthjem rotet til litt og jeg måtte hente pakken på Joker.
Størrelsene var perfekt og det er jo en av tingene man er utrolig for.
Blir nok mer handel her👍

2. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Takk for fin og informativ tilbakemelding Jørn! Veldig hyggelig at varene passet! :)

Super kundeservice og veldig bra…

Super kundeservice og veldig bra nettbutikk 👌raskt levering og jeg kommer til å handle mere fra denne butikken 💯

22. helmikuuta 2024

Tusen takk! 🤘
Fantastisk å høre at du er fornøyd med både kundeservice, levering og nettbutikkopplevelsen.

Rocka hilsen, RockDenim Crew

Bra sida med grymma produkter

Bra sida med grymma produkter! Snabb leverans då jag fick mina jeans redan dagen efter köp. Rekommenderas!

26. tammikuuta 2024

Fantastiskt! 😎
Vi älskar att höra att jeansen kom fram redan dagen efter och att du är nöjd med produkterna. Tack för rekommendationen!

Extremt små i str!

Extremt små i str!
Dette er kina produkter.. sammenlignet en 4xl skjorte fra rockdenim med en 2xl fra dressmann, å dressman sin skjorte var fortsatt større

11. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei, takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding! 🤘
Vi beklager at skjorten ikke hadde forventet passform. Dette er viktig for oss, og vi jobber alltid med å standardisere størrelser og gi bedre veiledning til kundene.

RockDenim Crew

Anbefales

Veldig rask levering, og god kvalitet på plaggene. 5 av 5. :)

16. marraskuuta 2023

erlig! 😎
5 av 5 – det liker vi å høre! Rask levering og god kvalitet er jo målet.

Keep it rockin’, RockDenim Crew

Dameklær er ikke å oppdrive lengere.

Har handlet mye dame klær til meg selv før, men nå finner jeg såogsi INGEN DAMEKLÆR….. hvor er det blitt av bukser, gensere, OL
Det virker som det bare er herre klær dere selger, fortvilende egentlig når dette VAR min favoritt nett butikk.

16. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei Nina! Vi har dessverre avviklet vår dameklær seksjonen og har kun fokus på herreklær. Kanskje i fremtiden så vil tilby dameklær igjen!

Meget Fornøyd

Andre gang jeg bestiller varer fra Rockdenim.no. Like fornøyd begge gangene. Fine tøffe kvalitetsklær. Rask levering. Har begge gangene fått varene senest tre dager etter at jeg har bestilt de. Prisene er også gode.

4. elokuuta 2023

antastisk! 😎
Vi elsker å høre at både kvalitet, tøff stil og rask levering traff igjen. Takk for at du handler hos oss!

Beste nettbutikken

Lynrask levering, gode priser, veldig god retur ordning. Har bestilt masse klær og alt passer helt perfekt. Super kvalitet og de beste klærne jeg har hatt.

29. kesäkuuta 2023

Wow, tusen takk! 😎
Vi elsker å høre at klærne passer perfekt og at både levering og retur fungerer knirkefritt.

Keep it rockin’, RockDenim Crew

Flotte produkter og god kvalite👍

Flotte produkter og god kvalitet samt service hvis man ønsker å bytte varer. RockDenim anbefales på det sterkeste 💪👍

1. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei! Takk for en superhyggelig tilbakemelding, den setter vi pris på! 😊️👌️

Veldig bra, kan anbefales

Veldig bra, kjøpte 4 gensere og en bukse. Første gang jeg har kjøpt her og blir helt klart ikke den siste. Anbefales. Rask levering, God kvalitet og unike produkter! Er allerede inn på nettsia for å titte litt mer.

15. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både kvalitet, service og leveringstid. Vi setter pris på tilbakemeldingen din! 😊️👌️

SVINDEL!

Jeg bestilte en mørkgrå TROPERY DEELUXE cargo bukse og fikk tilsendt en stram og kort DUBAI DEELUXE bukse.
En tilfeldig kinesisk butikk har mer troverdighet enn denne nettbutikken.

23. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei Yonis! Her har du åpenbart mottatt feil vare dessverre. Det fulgte med en gratis returetikett i pakken. Bruk denne til å sende varen i retur. Så vil du få alle pengene tilbake eller tilsendt korrekt bukse hvis du ønsker det. Ta gjerne kontakt med kundeservice@rockdenim.no så vil vi hjelpe deg hvis du har noen andre spørsmål!

Min sønn bestilte et armbånd hos…

Min sønn bestilte et armbånd hos Rockdenim. Det ble rakst sendt, var godt pakket og varen tilsvarte forventningene. Svært fornøyd :)

19. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei! Hyggelig å høre at sønnen din ble fornøyd med armbåndet. Vi setter pris på tilbakemeldingen din. 😊️👌️

Anbefales
Kjapp levering, kule klær (tau/strikk til å knytte joggebukser kunne vært levert i samme størrelse som buksa).
Kjempeplass å handle klær

14. kesäkuuta 2022

Dette er ingen anmeldelse av…

Dette er ingen anmeldelse av rockdenim.no’s produkter, siden jeg ikke har kjøpt noen ennå. Jeg sjekker alltid nettbutikkens rennomé grundig før jeg kjøper noe som helst. Underlig er det da at rockdenim.no blir skamrost, mens Denim Oslo bli fullstendig slaktet i kundeanmeldelsene. Her er det noe som trenger en troverdig forklaring!

25. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei Knut! Takk for tilbakemelding. Dessverre er det mange som blander RockDenim.no med denim oslo. Disse har ingenting med hverandre å gjøre. Dette er et useriøst firma som sender varer med dropshipping fra Kina og det mange som ikke får varene sine.

Vi er et seriøst norsk selskap som har drevet nettbutikken i over 14 år. Alle varene og produkter er på lageret vårt på Hasle i Oslo :)

Håper dette var oppklarende. Bare å stille flere spørsmål hvis det er noe du lurer på! :)

Mvh
Erik