RockDenim har en enkel og god webside, som gjør det lett å finne og bestille det du leter etter. Forsendelsen kommer utrolig raskt, og innholdet står alltid til forventningene. Anbefales
Har handlet flere ganger i sommer, shorts, t-skjorter og jakke. Varene har kommet med posten i løpet av 3 -4 dager til utleveringssted. Aldri noe problem.
Kule klær, utrolig rask leveranse, veldig gode priser og eksepsjonell service. Jeg har handlet på nettstedet flere ganger og klærne er populære blandt både mine (unge voksne) barn og kjæreste. Jeg fik... Näytä lisää
helt elendig kjøpte en Glazer Softshelljakke - Hvit inenne 2 uker etternomrla bruk var alle glideslåser ødelagt etter ca 3-4 også etter normal bruk var alle stramme stropper røket, føler meg rett og... Näytä lisää
Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær for menn. Finn herreklær du ikke får tak i andre steder i Norge!
Økernveien 121, 0579, Oslo, Yhdysvallat
- 401 65 702
- kundeservice@rockdenim.no
- www.rockdenim.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kjøpte Thunder Skinnjakke
Min andre jakke var Large, så jeg bestilte en Thunder skinnjakke i samme størrelse, til tross for vurderinger som klaget på små størrelser. Skinnjakken kom raskt, passet like bra som den gamle jakken og så helt lik ut som på bildene. Veldig fornøyd.

Varen eksisterer ikke
Varen eksisterer ikke. Har ikke mottatt refusjon. Dette er tvilsomt. Svindel

Meget fornøyd
Bare og foreløpig kun her finner jeg mine favoritt bukser først og fremst, Mem blitt både shorter og undertøy fra RockDenim. 👍🏻

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Fantastisk bra kvalitet og handelen…
Fantastisk bra kvalitet og handelen gikk knirkefritt. Fikk pakken rimelig fort, selv om Helthjem rotet til litt og jeg måtte hente pakken på Joker.
Størrelsene var perfekt og det er jo en av tingene man er utrolig for.
Blir nok mer handel her👍

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Rette varer og meget rask levering

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Super kundeservice og veldig bra…
Super kundeservice og veldig bra nettbutikk 👌raskt levering og jeg kommer til å handle mere fra denne butikken 💯

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Bra sida med grymma produkter
Bra sida med grymma produkter! Snabb leverans då jag fick mina jeans redan dagen efter köp. Rekommenderas!

Extremt små i str!
Extremt små i str!
Dette er kina produkter.. sammenlignet en 4xl skjorte fra rockdenim med en 2xl fra dressmann, å dressman sin skjorte var fortsatt større

Anbefales
Veldig rask levering, og god kvalitet på plaggene. 5 av 5. :)

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Dameklær er ikke å oppdrive lengere.
Har handlet mye dame klær til meg selv før, men nå finner jeg såogsi INGEN DAMEKLÆR….. hvor er det blitt av bukser, gensere, OL
Det virker som det bare er herre klær dere selger, fortvilende egentlig når dette VAR min favoritt nett butikk.

Meget Fornøyd
Andre gang jeg bestiller varer fra Rockdenim.no. Like fornøyd begge gangene. Fine tøffe kvalitetsklær. Rask levering. Har begge gangene fått varene senest tre dager etter at jeg har bestilt de. Prisene er også gode.

Beste nettbutikken
Lynrask levering, gode priser, veldig god retur ordning. Har bestilt masse klær og alt passer helt perfekt. Super kvalitet og de beste klærne jeg har hatt.

Kuleste klær få i Norge
Har handlet flere ting til kjærsten min. Bukser, gensere, jakke. Alt passer perfekt og dere må ha Norges korteste vareutsendelse. Så utrolig fornøyd både han og jeg.
Bestile en boblejakke og fra bestilling…
Bestile en boblejakke og fra bestilling til mottakelse gikk meget fort.
Flotte produkter og god kvalite👍
Flotte produkter og god kvalitet samt service hvis man ønsker å bytte varer. RockDenim anbefales på det sterkeste 💪👍

Veldig bra, kan anbefales
Veldig bra, kjøpte 4 gensere og en bukse. Første gang jeg har kjøpt her og blir helt klart ikke den siste. Anbefales. Rask levering, God kvalitet og unike produkter! Er allerede inn på nettsia for å titte litt mer.

SVINDEL!
Jeg bestilte en mørkgrå TROPERY DEELUXE cargo bukse og fikk tilsendt en stram og kort DUBAI DEELUXE bukse.
En tilfeldig kinesisk butikk har mer troverdighet enn denne nettbutikken.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Min sønn bestilte et armbånd hos…
Min sønn bestilte et armbånd hos Rockdenim. Det ble rakst sendt, var godt pakket og varen tilsvarte forventningene. Svært fornøyd :)

Anbefales
Kjapp levering, kule klær (tau/strikk til å knytte joggebukser kunne vært levert i samme størrelse som buksa).
Kjempeplass å handle klær
Dette er ingen anmeldelse av…
Dette er ingen anmeldelse av rockdenim.no’s produkter, siden jeg ikke har kjøpt noen ennå. Jeg sjekker alltid nettbutikkens rennomé grundig før jeg kjøper noe som helst. Underlig er det da at rockdenim.no blir skamrost, mens Denim Oslo bli fullstendig slaktet i kundeanmeldelsene. Her er det noe som trenger en troverdig forklaring!