RockDenim.no Arvostelua

7 631
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Fantastisk... Nå passet alt i den siste bestillingen.. Alltid tøffe røffe klær og nyutgivelser.. Skikkelig kule damer som hjelper deg fort og godt hvis du trenger hjelp... Er helt topp at de nå har... Näytä lisää

Bestilte en hettejakke mandag kveld, onsdag klokka 15 hadde jeg den i hånda. Jakka var nøyaktig slik jeg så på bildet på nett, var noen "tråder" som hang ut her og der, men så ut som bare "overskudds-... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær for menn. Finn herreklær du ikke får tak i andre steder i Norge!

Erinomainen

(7 631)

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin og røff jakke.

Fin og røff jakke. Satt som et skudd. God kvalitet og rask levering på døra.

2. toukokuuta 2025

Tusen takk! 🤘
Så gøy å høre at jakken satt som et skudd, og at både kvalitet og levering traff!

Rocka hilsen, RockDenim Crew

Utrolig flott jakke

Utrolig flott jakke, godt skinn, myk, men samtidig solid. Jeg er i utgangspunktet M men bestilte L og det var perfekt. Anbefales 🤩

25. huhtikuuta 2025

Fantastisk! 😎
Myk, solid og perfekt passform – akkurat sånn vi liker at en skinnjakke skal være. Takk for at du deler!

Boxer shortsen var flott

Boxer shortsen var flott, fantasisk materiale. Behagelig å ha på seg.

27. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Tusen takk for super tilbakemelding! 🤘
Vi er glade for at både komfort og materiale på boxer-shortsen falt i smak.

Utrolig bra klær og eksepsjonell service

Kule klær, utrolig rask leveranse, veldig gode priser og eksepsjonell service. Jeg har handlet på nettstedet flere ganger og klærne er populære blandt både mine (unge voksne) barn og kjæreste. Jeg fikk feil størrelse på en shorts en gang, hvorpå jeg sendte en mail til kundeservice. Jeg fikk svar i løpet av noen timer og riktig størrelse ble sendt umiddelbart. Virkelig bra selskap å handle fra!

26. helmikuuta 2025

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🤘
Vi er glade for at jakken stemmer helt med bildene og at du er fornøyd.

Med rocka hilsen fra hele RockDenim Crew 🖤

jeg har handlet mye hos dem og har god…

jeg har handlet mye hos dem og har god erfaring med dem. jeg har hatt en retur hvor jeg bestilte feil størrelse på en jakke og det var ikke noe problem i det hele tatt. har vert kunde i flere år her og er meget fornøyd. Men det skal sies at kvaliteten på noe av det jeg har bestilt har vert litt av ymse slaget men det har jeg nesten regnet med på grunn av lav pris.

skulle ønske de kunne få ett bedre utvalg av sko og da tenker jeg på slike sko som Basketball Sko Sneakers etc

20. helmikuuta 2025

Fantastisk å høre! 😎
Vi er glade for at erfaringen din med oss har vært god, og at returer går enkelt. Tusen takk for innspill om sko – vi jobber alltid med å forbedre utvalget vårt!

Riktig god nettbutikk

Gode produkter. Rask levering og super support ved returnering/ending av bestilling. Anbefalast virkelig om du ønsker klær som ikkje alle andre har. 🙂

23. helmikuuta 2025

Fantastisk! 😎
Vi er glade for at du er fornøyd med både kvalitet, rask levering og support. Takk for anbefalingen – keep it rockin’ med klær som skiller seg ut!

Keep it rockin’, RockDenim Crew

Great quality product and one of a…

Great quality product and one of a kind. Very satisfied with the product.

20. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Thank you for the great feedback! 🤘
We’re happy to hear you’re very satisfied with both the quality and the unique design.

Best regards,
RockDenim Crew

ikke kjøp noe her

helt elendig kjøpte en Glazer Softshelljakke - Hvit inenne 2 uker etternomrla bruk var alle glideslåser ødelagt etter ca 3-4 også etter normal bruk var alle stramme stropper røket, føler meg rett og slurt lurt og når jeg tok opp dette med rock denim sier de bare at de ike finner min ordre og ikke vil kompansere noe som helst STYR LANGT UNNA KJØPE NOE HER

10. syyskuuta 2024

Hei Kenneth!
Vi har lagt merke til at du har lagt inn flere anmeldelser gjennom årene. Vi ønsker å hjelpe, men vi finner ikke bestillingen i systemet vårt. Kan du sende oss ordrenummeret ditt, så ser vi på det og kan sende en ny jakke om alt stemmer? Ta gjerne kontakt på post@rockdenim.no

Råeste i Norge på tøffe klær!

Beste leverandøren av ganske originale Tøffe/rocka klær i Norge. God kvalitet!

6. joulukuuta 2024

For en tilbakemelding! 😎
Vi digger å høre at både stil og kvalitet treffer. Takk for tilliten!

rask levering

rask levering, returetikett inkludert i pakken, kvalitetsprodukt

2. joulukuuta 2024

antastisk! 😎
Rask levering, enkel retur og god kvalitet – akkurat slik det skal være.

Helt fantastisk kvalitet

Rockdemin.no anbefales.
Fantastisk kvalitet på produktene, rask levering, og jeg har aldri opplevd noe problem ved retur av varer dersom jeg bestilt feil størrelse etc.
Eneste som kan trekke ned er at de ofte er utsolgt for min buksestørrelse...(34/30)

22. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🤘
Veldig gøy å høre at du er fornøyd med kvalitet, levering og retur. Vi tar også med oss innspillet om buksestørrelser!

Utrolig bra kundeservice!

Utrolig bra kundeservice! Bestilte nylig en genser der for første gang. Det tok litt tid, derfor skrev jeg å etterlyste den. Fikk god hjelp hele veien fram til de sendte en ny genser. Fikk da også med en pakke med sokker, pga forsinkelsen 😊 Genseren var skikkelig kul, og av god kvalitet! Kommer absolutt til å bestille derfra igjen!

12. marraskuuta 2024

Wow, tusen takk! 😎
Så bra at vi kunne hjelpe deg hele veien – og ekstra hyggelig at genseren og kvaliteten falt i smak. Vi gleder oss til å se deg igjen!

Kjøpte Thunder Skinnjakke

Min andre jakke var Large, så jeg bestilte en Thunder skinnjakke i samme størrelse, til tross for vurderinger som klaget på små størrelser. Skinnjakken kom raskt, passet like bra som den gamle jakken og så helt lik ut som på bildene. Veldig fornøyd.

26. lokakuuta 2024

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🤘
Supert å høre at Thunder-jakken passet perfekt og svarte til forventningene.

Rocka hilsen, RockDenim Crew

Varen eksisterer ikke

Varen eksisterer ikke. Har ikke mottatt refusjon. Dette er tvilsomt. Svindel

20. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei, dette høres ikke riktig ut, og vi tar slike tilbakemeldinger svært alvorlig.
Vi er selvfølgelig ingen svindel, og alle refusjoner håndteres i henhold til våre rutiner. Ta kontakt med oss på post@rockdenim.com
med ordrenummer, så undersøker vi saken umiddelbart.

Hilsen RockDenim Crew