RockDenim.no Arvostelua

7 631
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Kule klær, utrolig rask leveranse, veldig gode priser og eksepsjonell service. Jeg har handlet på nettstedet flere ganger og klærne er populære blandt både mine (unge voksne) barn og kjæreste. Jeg fik... Näytä lisää

helt elendig kjøpte en Glazer Softshelljakke - Hvit inenne 2 uker etternomrla bruk var alle glideslåser ødelagt etter ca 3-4 også etter normal bruk var alle stramme stropper røket, føler meg rett og... Näytä lisää

Fantastisk... Nå passet alt i den siste bestillingen.. Alltid tøffe røffe klær og nyutgivelser.. Skikkelig kule damer som hjelper deg fort og godt hvis du trenger hjelp... Er helt topp at de nå har... Näytä lisää

Bestilte en hettejakke mandag kveld, onsdag klokka 15 hadde jeg den i hånda. Jakka var nøyaktig slik jeg så på bildet på nett, var noen "tråder" som hang ut her og der, men så ut som bare "overskudds-... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike

Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær for menn. Finn herreklær du ikke får tak i andre steder i Norge!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(7 631)

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Produktet jeg kjøpte var kjempebra…

Produktet jeg kjøpte var kjempebra og,RockDenim har kort leveringstid på produktene sine.Jeg liker mye av produktene RockDenim har ,jeg liker jeans og det RockDenim kan bli bedre på er å ta inn flere jeans som har en lengde på L30. Men jeg tror at de går først ut.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🤘
Veldig gøy å høre at du er fornøyd med produktet og leveringstiden. Vi tar også med oss innspillet om flere jeans i lengde L30 videre.

Veldig greie og ordner alltid opp hvis…

Veldig greie og ordner alltid opp hvis det er noe.

27. tammikuuta 2026

Herlig! 😎
Vi setter pris på tilbakemeldingen – alltid godt å høre at servicen vår funker når det trengs!

Litt liten i størrelsen

Litt liten i størrelsen men passet godt. Første kjøp av jakke/frakk på nett og gikk problemfritt!

23. tammikuuta 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🤘
Vi er glade for at første netthandel gikk problemfritt og at jakken/frakken sitter godt selvom den var litt liten i størrelsen. Håper du rocker den lenge!

Med rocka hilsen fra hele RockDenim Crew

Fin og varm.

Størrelsen jeg tok var XXL, kjøper litt større med tanken på at det er første gang jeg har kjøpt fra Rockdenim, når den kom, testet jeg den. Passet perfekt med litt pusterom, og den er veldig god og varm.. masse lommer og ikke noe problem her i gården.

16. tammikuuta 2026

Fantastisk! 😎
XXL med litt pusterom, varm, god og full av lommer – akkurat sånn en RockDenim-jakke skal være!

Kule klær

Kule klær, har handlet hos rockdenim mange ganger og har alltid vært fornøyd, størrelse passer, hurtig levering, kvalitet alltid på topp kundeservice svare alltid veldig fort, kommer til å handle der forever

18. joulukuuta 2025

Wow, tusen takk! 😎
Kule klær, rask levering, topp kvalitet og super kundeservice – akkurat sånn vi vil ha det! Vi er glade for å ha deg med i RockDenim-familien 🤘

Dårlig kundeservice og manglende info

Dårlig kundeservice og manglende info

2. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä RockDenim.no

Hei, takk for tilbakemeldingen!
Vi beklager at opplevelsen din ikke levde opp til forventningene. Vi tar kritikk på alvor og jobber alltid med å forbedre kundeservice og informasjon til våre kunder. Ta gjerne kontakt på post@rockdenim.no og forklar nærmere hva som var dårlig kundeservice og manglende informasjon

Min erfaring med Rockdenim.no har vært…

Min erfaring med Rockdenim.no har vært veldig dårlig.
Da jeg bestemte meg for å returnere varen, ble jeg overrasket over at jeg måtte betale returfrakten selv! Jeg føler at butikken prøver å tjene penger på kundene på en urettferdig og uærlig måte.
De fleste butikker, til og med kinesiske nettbutikker, tilbyr gratis retur og behandler kundene sine med respekt og åpenhet, mens Rockdenim mister tilliten med slike praksiser.
Produktene deres er ofte defekte og ikke verdt pengene, så jeg anbefaler alle å tenke seg godt om før de handler der.

Min erfarenhet med Rockdenim.no har varit mycket dålig.
När jag bestämde mig för att returnera varan blev jag förvånad över att jag måste betala returfrakten själv! Jag känner att butiken försöker tjäna pengar på kunderna på ett orättvist och oärligt sätt.
De flesta butiker, till och med kinesiska webbutiker, erbjuder gratis returer och behandlar sina kunder med respekt och öppenhet, medan Rockdenim förlorar kundernas förtroende med sådana metoder.
Deras produkter är ofta defekta och inte värda priset, så jag rekommenderar alla att tänka noga innan de handlar där.

6. marraskuuta 2025

Hei Victor,
Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring. Vi beklager at du sitter igjen med en negativ opplevelse. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle det.

Når det gjelder retur, følger vi gjeldende forbrukerregler der kunden selv dekker returfrakt ved vanlig angrerett. Dette står også tydelig oppgitt i våre kjøpsvilkår. Dersom du velger å benytte vår returetikett, tar vi kun 59 kr for å dekke en del av returkostnaden. Vi tilbyr selvsagt gratis retur dersom produktet er defekt eller feil levert, og vi ønsker gjerne å rette opp dersom det har vært tilfelle her.

Vi tar det du skriver om produktkvalitet på alvor, og setter pris på om du vil kontakte oss direkte på kundeservice@rockdenim.no
, slik at vi kan undersøke saken nærmere og finne en løsning du blir fornøyd med.

Vennlig hilsen
Teamet hos RockDenim

Kvaliteten är på dalandr

Handlat hos Rockdenim sedan 2019. Snygga kläder helt för min smak.

Men tycker att kvaliteten sjunkit rejält senaste åren. Köpt tre par skor senaste året och redan efter ett par månader börjar de falla sönder. Jag utsätter inte skorna för mer än vardagsslitage. Till och från arbete i princip. Har arbetsskor och för promenader använder jag andra. Detta gäller såväl kängor som sneakers. Även byxorna har blivit sämre. Min vikt, och storlek, har varit densamma de tio senaste åren men jag får vara glad om ett par byxor håller mer än ett halvår. Jag köper mina kläder från tre olika butiker i princip och lägger mellan 500-800 per par byxor hos alla, men Rockdenims är de som håller i särklass kortast tid.

1. lokakuuta 2025

Hej!
Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår frustrationen när skor och byxor slits snabbare än förväntat, särskilt som trogen kund sedan 2019. Vi jobbar kontinuerligt med att höja kvaliteten och tar din feedback på allvar. Kontakta oss gärna på post@rockdenim.com
med konkreta exempel, så tittar vi närmare på det.

Helt supert

Dønn seriøst firma. Ordner alltid opp hvis det er noe galt med ordren. Godt utvalg av kule klær.

10. syyskuuta 2025

Tusen takk! 🤘
Så gøy å høre at du er fornøyd med både service og utvalg av klær. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen!

Rocka hilsen, RockDenim Crew

Jeg kjøpte 4 plagg

Jeg kjøpte 4 plagg, 2 like t-skjorter i 4xl som skulle være litt store i tilfelle. Jeg bruker normalt 3xl. Disse fikk jeg opp meg og valgte å beholde den for psykens skyld. Men de var litt for korte. En hettegenser i str 4xl passet sønnen min som normalt bruker L. Utrolig. Den siste skjorta også i 4xl passet en annen av mine sønner som normalt bruker xl. Når et nettsted ikke engang klarer å standardisere størrelser internt gidder jeg ikke å kjøpe mer det. Og kvaliteten virker billig. Du får det du betaler for i beste fall.

11. elokuuta 2025

Hei, takk for tilbakemeldingen. 🤘
Vi er lei oss for at størrelsene ikke var som forventet og at kvaliteten ikke møtte dine forventninger. Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og bruker dem for å forbedre både størrelser og kvalitet på våre produkter.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Jeg hadde en vare som Helt Hjem påsto at de hadde levert og som jeg ikke mottok. Jeg fikk tilsendt ny vare umiddelbart 👍

21. heinäkuuta 2025

Tusen takk! 🤘
Så gøy å høre at alt ordnet seg raskt og at du fikk varen din levert.

Rocka hilsen, RockDenim Crew

Bra kvalitet på produktene

Bra kvalitet på produktene. Rask levering

23. heinäkuuta 2025

Fantastisk! 😎
Rask levering og god kvalitet – akkurat slik vi liker det!

Jeg er alltid fornøyd med klærne jeg…

Jeg er alltid fornøyd med klærne jeg kjøper fra RockDenim 👍👍, men etter de har byttet "lager" er leveringstiden på klærne blitt myyye lengre en før, og det er bare irriterende siden de var raskere før. 👎👎
fem stjerner for klær: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To stjerner for leveringstiden: ⭐️⭐️

9. heinäkuuta 2025

Hei! 😎
Vi setter pris på ærlig feedback. Leveringstiden var dessverre litt lengre da vi byttet lager i denne perioden, men nå skal alt gå raskere igjen. Fantastisk å høre at du fortsatt elsker klærne våre!

Keep it rockin’, RockDenim Crew

Jeg har bestilt mye klær fra RockDenim…

Jeg har bestilt mye klær fra RockDenim men første gang jeg skal sende retur. Sendte i retur men på nettsiden står der at jeg skal få pengene tilbake innen 2 uker. Nå har det gått 3 uker å enda ikke hørt noe. Kommer aldri til å bestille herifra igjen.

3. heinäkuuta 2025

Hei!
Takk for at du deler erfaringen din. Vi er lei oss for at returen har tatt lengre tid enn de 2 ukene som står på nettsiden. Send oss en e-post til post@rockdenim.com
med ordrenummeret, så sørger vi for at pengene dine blir refundert raskt

God kvalitet, service av ypperste klasse.

God kvalitet og passform! Service nivået er i ypperste klasse, både med responstid og deres evne til å være løsningsorienterte. Takk for handel og erfaring.

14. toukokuuta 2025

Wow, tusen takk! 😎
Vi elsker å høre at kvaliteten, passformen og servicen traff blink – akkurat slik det skal være!

RockDenim Crew