Kule klær, utrolig rask leveranse, veldig gode priser og eksepsjonell service. Jeg har handlet på nettstedet flere ganger og klærne er populære blandt både mine (unge voksne) barn og kjæreste. Jeg fik... Näytä lisää
helt elendig kjøpte en Glazer Softshelljakke - Hvit inenne 2 uker etternomrla bruk var alle glideslåser ødelagt etter ca 3-4 også etter normal bruk var alle stramme stropper røket, føler meg rett og... Näytä lisää
Fantastisk... Nå passet alt i den siste bestillingen.. Alltid tøffe røffe klær og nyutgivelser.. Skikkelig kule damer som hjelper deg fort og godt hvis du trenger hjelp... Er helt topp at de nå har... Näytä lisää
Bestilte en hettejakke mandag kveld, onsdag klokka 15 hadde jeg den i hånda. Jakka var nøyaktig slik jeg så på bildet på nett, var noen "tråder" som hang ut her og der, men så ut som bare "overskudds-... Näytä lisää
Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær for menn. Finn herreklær du ikke får tak i andre steder i Norge!
Økernveien 121, 0579, Oslo, Yhdysvallat
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Fin jakke og skjorte,passer perfekt i størrelse xxl.
Hurtig og rask levering som vanlig. Rusty Neal grå jeans denne gangen, og de svarte til forventningene.
Det var en meget god handel. Rask betjening og rask levering.
Produktet jeg kjøpte var kjempebra og,RockDenim har kort leveringstid på produktene sine.Jeg liker mye av produktene RockDenim har ,jeg liker jeans og det RockDenim kan bli bedre på er å ta inn flere jeans som har en lengde på L30. Men jeg tror at de går først ut.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Veldig greie og ordner alltid opp hvis det er noe.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Litt liten i størrelsen men passet godt. Første kjøp av jakke/frakk på nett og gikk problemfritt!

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Størrelsen jeg tok var XXL, kjøper litt større med tanken på at det er første gang jeg har kjøpt fra Rockdenim, når den kom, testet jeg den. Passet perfekt med litt pusterom, og den er veldig god og varm.. masse lommer og ikke noe problem her i gården.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Kule klær, har handlet hos rockdenim mange ganger og har alltid vært fornøyd, størrelse passer, hurtig levering, kvalitet alltid på topp kundeservice svare alltid veldig fort, kommer til å handle der forever

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Dårlig kundeservice og manglende info

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Min erfaring med Rockdenim.no har vært veldig dårlig.
Da jeg bestemte meg for å returnere varen, ble jeg overrasket over at jeg måtte betale returfrakten selv! Jeg føler at butikken prøver å tjene penger på kundene på en urettferdig og uærlig måte.
De fleste butikker, til og med kinesiske nettbutikker, tilbyr gratis retur og behandler kundene sine med respekt og åpenhet, mens Rockdenim mister tilliten med slike praksiser.
Produktene deres er ofte defekte og ikke verdt pengene, så jeg anbefaler alle å tenke seg godt om før de handler der.
Min erfarenhet med Rockdenim.no har varit mycket dålig.
När jag bestämde mig för att returnera varan blev jag förvånad över att jag måste betala returfrakten själv! Jag känner att butiken försöker tjäna pengar på kunderna på ett orättvist och oärligt sätt.
De flesta butiker, till och med kinesiska webbutiker, erbjuder gratis returer och behandlar sina kunder med respekt och öppenhet, medan Rockdenim förlorar kundernas förtroende med sådana metoder.
Deras produkter är ofta defekta och inte värda priset, så jag rekommenderar alla att tänka noga innan de handlar där.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Handlat hos Rockdenim sedan 2019. Snygga kläder helt för min smak.
Men tycker att kvaliteten sjunkit rejält senaste åren. Köpt tre par skor senaste året och redan efter ett par månader börjar de falla sönder. Jag utsätter inte skorna för mer än vardagsslitage. Till och från arbete i princip. Har arbetsskor och för promenader använder jag andra. Detta gäller såväl kängor som sneakers. Även byxorna har blivit sämre. Min vikt, och storlek, har varit densamma de tio senaste åren men jag får vara glad om ett par byxor håller mer än ett halvår. Jag köper mina kläder från tre olika butiker i princip och lägger mellan 500-800 per par byxor hos alla, men Rockdenims är de som håller i särklass kortast tid.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Dønn seriøst firma. Ordner alltid opp hvis det er noe galt med ordren. Godt utvalg av kule klær.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Jeg kjøpte 4 plagg, 2 like t-skjorter i 4xl som skulle være litt store i tilfelle. Jeg bruker normalt 3xl. Disse fikk jeg opp meg og valgte å beholde den for psykens skyld. Men de var litt for korte. En hettegenser i str 4xl passet sønnen min som normalt bruker L. Utrolig. Den siste skjorta også i 4xl passet en annen av mine sønner som normalt bruker xl. Når et nettsted ikke engang klarer å standardisere størrelser internt gidder jeg ikke å kjøpe mer det. Og kvaliteten virker billig. Du får det du betaler for i beste fall.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Fantastisk kundeservice. Jeg hadde en vare som Helt Hjem påsto at de hadde levert og som jeg ikke mottok. Jeg fikk tilsendt ny vare umiddelbart 👍

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Bra kvalitet på produktene. Rask levering

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Jeg er alltid fornøyd med klærne jeg kjøper fra RockDenim 👍👍, men etter de har byttet "lager" er leveringstiden på klærne blitt myyye lengre en før, og det er bare irriterende siden de var raskere før. 👎👎
fem stjerner for klær: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
To stjerner for leveringstiden: ⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Jeg har bestilt mye klær fra RockDenim men første gang jeg skal sende retur. Sendte i retur men på nettsiden står der at jeg skal få pengene tilbake innen 2 uker. Nå har det gått 3 uker å enda ikke hørt noe. Kommer aldri til å bestille herifra igjen.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
D var en god opplevelse , å få utlevert noe som er kjøpt på nettet og se at det er super kvalitet 😁

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
God kvalitet og passform! Service nivået er i ypperste klasse, både med responstid og deres evne til å være løsningsorienterte. Takk for handel og erfaring.