Saanut 5/5 tähteä

Uitmuntende klantenservice! Proserve/IXL hosting heeft fantastiche medewerking verleend aan het verhuizen van mijn klant van hun eigen servers naar die van mijn eigen hostingpartij. Terwijl ze er dus... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze ervaring met iXL hosting is zeer positief. Door een server migratie van onze vorige hosting provider ontstond er een hele reeks aan performance issues die niet werden opgelost. Na telefon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geboden oplossing c.q. informatie was precies wat ik nodig had. Geen lange wachttijd of eindeloos doorverbinden zoals zo vaak het geval is bij "helpdesks".

1. Tietokoneasiantuntija
  2. Verkkopalveluyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Proserve is de Managed Service Provider voor de zakelijke markt. Met een team van specialisten leveren wij Managed Services vanuit betrouwbare datacenters in Nederland. Het is onze missie om bedrijven te laten groeien en innoveren met de kracht van Managed Services. Wij realiseren dit met specialisten, snelle service en een oplossingsgerichte mentaliteit. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, korte communicatielijnen en snelle reactietijd voor een optimale samenwerking. Dankzij deze aanpak hebben we al meer dan 500 klanten voorzien van betrouwbare oplossingen en krachtige digitale tools.

4,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

IXL Bedankt

IXL Bedankt! Wij zijn zeer tevreden met jullie dienstverlening, flexibiliteit en het snelle contact. Dankzij jullie is onze website weer helemaal in orde. Wij zijn er echt super blij mee. Met vriendelijke groet het team van Dop Makelaars.

10. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Eenzijdige prijsverhoging door iXL…

Eenzijdige prijsverhoging door iXL (onder noemer inflatiecorrectie) van bijna 500%. Gevraagd om mee te denken in mogelijkheden. Geen inhoudelijke interactie ontvangen. Opzoek naar alternatief.

18. marraskuuta 2022
Proserve B.V.-logo

Vastaus yritykseltä Proserve B.V.

Beste Denny, een bericht over een prijsverhoging, daar zit niemand op te wachten. Dat hier meer oorzaken aan ten grondslag hebben gelegen kan het irriterende gevoel niet wegnemen. Ondanks je enthousiaste reactie tijdens ons telefonische contact om tot een goed alternatief te komen hebben wij geen verdere reactie meer ontvangen. Stuur je ons een ticket om te laten weten of we het alsnog voor je in orde kunnen maken of niet?

Zeer betrouwbaar hostingbedrijf

Zeer betrouwbaar hostingbedrijf. Ze zijn ietsje duurder, maar dat is het dubbel en dwars waard! Wij zitten er met ons bedrijf al meer dan 5 jaar. Ze hebben ons nog nooit in de kou laten staan. Onze site ondervindt zelden downtime en als we iets willen worden we vrijwel direct geholpen. Echt een aanrader!

4. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Verschrikkelijk bedrijf!

Hier een hostingpakket gehad, opgezegd en de laatste factuur via de betaallink op de website betaald via IDEAL. Een week later bevestiging van de support gehad dat de factuur betaald is.

Nu anderhalf jaar later ineens een incassobrief ontvangen voor deze factuur.. Contact opgenomen met support en zeer onbeschoft behandeld! Ik heb het betaalbewijs van de IDEAL betaling uiteraard overlegd maar dit wordt afgedaan met "het rekeningnummer komt ons niet bekend voor, de vordering blijft staan, het is de verantwoording van de klant om voor een juiste betaling zorg te dragen". Dit terwijl ik dus via de door IXL hosting aangeboden methode betaald heb! Vervolgens word er door de support niet meer gereageerd op mijn berichten.

Onderzoek wijst uit dat het betreffende rekeningnummer waar het geld naar is overgemaakt, wel degelijk van de Payment Service Provider van IXL hosting is.
Naar aanleiding hiervan telefonisch contact opgenomen om te vragen of IXL hosting even contact op zou kunnen nemen met de betreffende Payment Service Provider, Rabo Omnikassa, en de betaalgegevens en kenmerken aldaar te overleggen om te kunnen vaststellen wat er mis is gegaan.
Ditmaal werd mij toegebeten dat ik over deze kwestie contact op dien te nemen met het ingeschakelde incassobureau, en vervolgens werd de verbinding verbroken.
Voor mij nooit meer IXL hosting, en voor iedereen die er wel een pakket heeft het advies, betaal niet via de betaallink in het systeem op de website!

13. marraskuuta 2019
Saanut 4/5 tähteä

Prima hosting voor Magento

Prima hosting, prijs kwaliteit verhouding is goed voor Magento. Na opzegging een probleem gehad met facturatie. Netjes en snel opgelost door de support van IXL hosting.

4. tammikuuta 2018
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin