Uitmuntende klantenservice! Proserve/IXL hosting heeft fantastiche medewerking verleend aan het verhuizen van mijn klant van hun eigen servers naar die van mijn eigen hostingpartij. Terwijl ze er dus... Näytä lisää
Onze ervaring met iXL hosting is zeer positief. Door een server migratie van onze vorige hosting provider ontstond er een hele reeks aan performance issues die niet werden opgelost. Na telefon... Näytä lisää
IXL Bedankt! Wij zijn zeer tevreden met jullie dienstverlening, flexibiliteit en het snelle contact. Dankzij jullie is onze website weer helemaal in orde. Wij zijn er echt super blij mee. Met vriendel... Näytä lisää
Geboden oplossing c.q. informatie was precies wat ik nodig had. Geen lange wachttijd of eindeloos doorverbinden zoals zo vaak het geval is bij "helpdesks".
Yrityksen kirjoittama
Proserve is de Managed Service Provider voor de zakelijke markt. Met een team van specialisten leveren wij Managed Services vanuit betrouwbare datacenters in Nederland. Het is onze missie om bedrijven te laten groeien en innoveren met de kracht van Managed Services. Wij realiseren dit met specialisten, snelle service en een oplossingsgerichte mentaliteit. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, korte communicatielijnen en snelle reactietijd voor een optimale samenwerking. Dankzij deze aanpak hebben we al meer dan 500 klanten voorzien van betrouwbare oplossingen en krachtige digitale tools.
Oostmaaslaan 71 (15e etage), 3063 AN, Rotterdam, Hollanti
- +31882525252
- sales@proserve.nl
- www.proserve.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
goed geholpen
goede hulp
goede hulp, en afwikkeling van de helpdesk medewerker
Constructieve en snelle response
Constructieve en snelle response. Probleem werd binnen het uur opgepakt.
Professioneel en adequaat binnen enkele…
Professioneel en adequaat binnen enkele uren opgelost.
Snelle, deskundige service
Ik ben snel en deskundig geholpen door de medewerkers van IXL. De service ging verder dan ik van andere leveranciers gewend ben.
Onduidelijkheid opgelost
Over de mail was er eerst wat onduidelijkheid, maar na een telefoongesprek werd er meteen meegekeken en werd het opgepakt. Men is vriendelijk en kundig heel fijn. Stelletje helden daar.
Zoals altijd goed geholpen
Zoals altijd, snel, correct en behulpzaam.
Goede oplossing en heldere uitleg
Er werd een hele duidelijke uitleg gegeven over hoe het probleem onstaan is en hoe het werd opgelost.
Super… prettige service… en snel!
Reageren snel
snel geholpen en tevredenheid is top
Probleem opgelist6
Een erg oude site van een klant van mij toonde de afbeeldingen niet meer. Ik kon maar niet ontdekken wat er fout was maar de helpdesk heeft het voor mij gefixed. Hulde
Goede communicatie en vlotte hulp
Snel en goed opgelost
Snel en bekwaam
Snel en bekwaam! Lekker om te werken met mensen die kennis hebben.
Altijd snelle service
Ik ben altijd blij me jullie
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.