Uitmuntende klantenservice! Proserve/IXL hosting heeft fantastiche medewerking verleend aan het verhuizen van mijn klant van hun eigen servers naar die van mijn eigen hostingpartij. Terwijl ze er dus... Näytä lisää
Onze ervaring met iXL hosting is zeer positief. Door een server migratie van onze vorige hosting provider ontstond er een hele reeks aan performance issues die niet werden opgelost. Na telefon... Näytä lisää
IXL Bedankt! Wij zijn zeer tevreden met jullie dienstverlening, flexibiliteit en het snelle contact. Dankzij jullie is onze website weer helemaal in orde. Wij zijn er echt super blij mee. Met vriendel... Näytä lisää
Geboden oplossing c.q. informatie was precies wat ik nodig had. Geen lange wachttijd of eindeloos doorverbinden zoals zo vaak het geval is bij "helpdesks".
Yrityksen kirjoittama
Proserve is de Managed Service Provider voor de zakelijke markt. Met een team van specialisten leveren wij Managed Services vanuit betrouwbare datacenters in Nederland. Het is onze missie om bedrijven te laten groeien en innoveren met de kracht van Managed Services. Wij realiseren dit met specialisten, snelle service en een oplossingsgerichte mentaliteit. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, korte communicatielijnen en snelle reactietijd voor een optimale samenwerking. Dankzij deze aanpak hebben we al meer dan 500 klanten voorzien van betrouwbare oplossingen en krachtige digitale tools.
Oostmaaslaan 71 (15e etage), 3063 AN, Rotterdam, Hollanti
- +31882525252
- sales@proserve.nl
- www.proserve.nl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ingewikkeld iets, helder uitgelegd
Ik had een vraag, hoe emailadressen aan te maken met een subdomein. Heldere instructies gekregen en het werkte. Heel blij.
Erg goede en snelle hulp
Snel en efficient geholpen
Snel en efficient geholpen, hartelijk dank!
Altijd weer goed service
Altijd weer goed service. Probleem opgelost en nog weer goede tips gekregen.
Ook buiten supporturen reactie op een…
Ook buiten supporturen reactie op een support request, omdat medewerker met andere klus bezig was. Echt klantgericht en prima service!
IXL Hosting is voor mij al jarenlang…
IXL Hosting is voor mij al jarenlang een fijne en betrouwbare partner voor mijn webhosting
Wordt snel geholpen en denken mee met het probleem!
Snel en vakkundig met een probleem geholpenen vakkundig met een probleem…
Snel en vakkundig met een probleem geholpen
Mijn ervaring door de jaren
Mijn ervaring door de jaren heen is, dat er steeds een luisterend oor is. Hiermee werken ze bij IXLhosting aan een klantgerichte oplossing.
Goeie en snelle service
Arton is een zeer prettig persoon aan…
Arton is een zeer prettig persoon aan de telefoon, heel geduldig. Op de achtergrond mijn websites weer snel in de lucht.
Werkt gewoon prima!
Snelle reactie, oplossingsgericht, begrijpen mijn soms kromme probleembeschrijvingen.
Goede, snelle service
Ik ben stap voor stap geholpen met mijn probleem en toen ik er zelf even niet uit kwam, werdt het probleem opgelost door een medewerker
Snel en adequaat geholpen
Snel en adequaat geholpen. Top!
Vriendelijk doeltreffend en snel…
Vriendelijk doeltreffend en snel personeel helemaal daar waar het gaat om hosted exchange ne M365
Goed meedenken en mijn probleem opgelost
Op een goede manier geholpen
Adequaat en snel
Snel response
Snel response en samen de oplossing gevonden. Heb er van geleerd!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.