Lätt att få kontakt med och snabb frakt Köpte The Bozz Ultimate Edition 4D Pro Och är supernöjd allt ifrån avslappningsmassage till riktigt hård massage även på trapezius, masserar och stretchar va... Näytä lisää

Ryggmassagen är jättebra, men nackmassage passar mig inte alls. Dock är det massage i övre delen av ryggen som jag behöver och den fungerar väldigt bra
Yritys on vastannut
En liten uppdatering nu efter ca 2år med vår Bozz massagestol Använder den nästan dagligen och ångrar inte mitt val Kvalité rakt igenom med oändliga variationer på massage Den har kort och go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt fantastisk och duktig försäljare Robert som jag fick så mycket hjälp ifrån när jag köpte deras massagestol till mina föräldrar idag. Med alla mina konstiga frågor och min osäkerhet med näthandel... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Pocitron / Massagestol-Direkt finner du kanske marknadens bredaste sortiment av massagefåtöljer. Garanterat Sveriges snabbaste leveranser och med egen serviceorganisation som täcker en stor del av Sverige. Gör som många kommuner, landsting. företag och privatpersoner köp eller hyr din massagefåtölj av en trygg leverantör! Välkommen till oss
Hästhovsvägen 3, 73431, Hallstahammar, Ruotsi
- 0220-51600
- info@pocitron.se
- www.pocitron.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans
Onda nackdelen är att Alice pratar ganska ofta lite störande
Annars perfekt

Perfekt
Snabb i kontakten, svarar till och med på helgen! Leverans mycket snabb. Lätt att montera denna stol som verkar ha solid kvalité. Helnöjd!
Snabb leverans, bra stol, men saknar en mjukare massage och mer nackmassage.

Ett pneumatiskt underverk
Varan kom väl förpackad inom 6 arbetsdagar. Tyvärr fungerade inte transformatorn, men det åtgärdades inom 24 timmar med direktpost till min brevlåda.
Dessutom jättenöjd med massagedynan, som har otaliga funktioner med svensk bruksanvisning.
Bra service
Bra service, tillmötegående med visningstid och supernöjd med produkten.
Supersnabb leverans!
Supersnabb leverans… och min man älskar sin massagedyna som han fick i 60-årspresent.
Snabba svar på frågor vid snabb…
Snabba svar på frågor vid snabb leverans, skön massage i fåtöljen
Kanonbra kundservice
Köpte en 12 år gammal begagnad stol på nätet där rullarna i ryggen inte funkade samt att jag saknade instruktionsbok. Trots att dom inte hade med detta att göra så mailade pocitron instruktioner samt ringde upp mig och hjälpte mig felsöka stolen. Tack vare dom hittade felet och kan nu laga det relativt enkelt. De är bra kundservice 👍🏻

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt
Det var tyvärr inte något som passade…
Det var tyvärr inte något som passade mig! Blev tyvärr tvungen att returnera den! Inga problem med returen!
Gick fort att få se man beställt
Gick fort att få se man beställt. Dock skulle man ha överdrivit storleken. Då
Jag normalt är ca M-L i storlek. Men XL känns nästan trång. ×p.
Denna produkt var helt underbar för…
Denna produkt var helt underbar för mina fötter och andra har testat denna .
Supertrevligt bemötande🤩
Supertrevligt bemötande🤩
Vi fick komma och känna, klämma i bollebygds showroom trots att han hade semester🤗
Tusen tack Peter,
Jag är oerhört nöjd med min upplevelse…
Jag är oerhört nöjd med min upplevelse hos Pocitron! Allt gick smidigt från början till slut, från det att jag mötte säljaren i deras showroom till leveransen av min nya massagefåtölj. Säljaren var mycket kunnig och hjälpsam, och jag kände mig väl omhändertagen under hela processen.
En stor eloge till Robert och Louise som skötte leveransen galant, trots att de behövde bära ner fåtöljen för trappor. Deras professionalism och vänliga bemötande gjorde verkligen ett gott intryck. Jag kan varmt rekommendera Pocitron till alla som är ute efter högkvalitativa massagefåtöljer och en fantastisk kundservice!
Jag tycker om det.👍