Lätt att få kontakt med och snabb frakt Köpte The Bozz Ultimate Edition 4D Pro Och är supernöjd allt ifrån avslappningsmassage till riktigt hård massage även på trapezius, masserar och stretchar va... Näytä lisää

Ryggmassagen är jättebra, men nackmassage passar mig inte alls. Dock är det massage i övre delen av ryggen som jag behöver och den fungerar väldigt bra
Yritys on vastannut
En liten uppdatering nu efter ca 2år med vår Bozz massagestol Använder den nästan dagligen och ångrar inte mitt val Kvalité rakt igenom med oändliga variationer på massage Den har kort och go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt fantastisk och duktig försäljare Robert som jag fick så mycket hjälp ifrån när jag köpte deras massagestol till mina föräldrar idag. Med alla mina konstiga frågor och min osäkerhet med näthandel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hos Pocitron / Massagestol-Direkt finner du kanske marknadens bredaste sortiment av massagefåtöljer. Garanterat Sveriges snabbaste leveranser och med egen serviceorganisation som täcker en stor del av Sverige. Gör som många kommuner, landsting. företag och privatpersoner köp eller hyr din massagefåtölj av en trygg leverantör! Välkommen till oss
Hästhovsvägen 3, 73431, Hallstahammar, Ruotsi
- 0220-51600
- info@pocitron.se
- www.pocitron.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Ryggmassagen är jättebra

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt
Känns bra att investera i sig själv med…
Känns bra att investera i sig själv med skön massage, som är flyttbar.
Kollade runt på många märken
Kollade runt på många märken, hade även samtal med Robert.
Är otroligt nöjd!

Stolsmassagesitsen samt Fotmassage
Köpte både stolsmassagesitsen samt fotmassagen.
Jätte sköna och rymligt för fotstorlekarna 39-42.
Jätte bra bemötande av personal super…
Jätte bra bemötande av personal super trevliga. Tusen tack för hjälpen.
Jättebra service både på showroom och…
Jättebra service både på showroom och leverans. Och fåtöljen är fantastisk.
Bra fotmassage
Bra fotmassage, den är gjord för de som är längre. Jag som är 162 måste sitta väldigt konstigt för att få bra effekt.

Supertrevliga och suverän service
Supertrevliga och suverän service. Dom hjälpte mig att laga min massagestol från annat märke. Så fort jag sålt min så köper jag nästa från dom.
Mycket trevligt bemötandeo nograna
Bra produkt!
The Bozz Ultimate Edition 4D Pro
Lätt att få kontakt med och snabb frakt
Köpte The Bozz Ultimate Edition 4D Pro
Och är supernöjd allt ifrån avslappningsmassage till riktigt hård massage även på trapezius, masserar och stretchar vaderna och fötterna riktigt bra och gillar att den även knådar bakom vaderna. Får full pott av mig trodde inte en fåtölj kunde vara så här bra bättre än de flesta riktiga massager den gör verkligen ett mkt bra jobb /Jesper
Den fantastiska servicen och…
Den fantastiska servicen och naturligtvis...produkten
Fotmassageapparat - Skön men svag
Beställde en fotmassageapparat CAREQ + med värme.
Leveranstiden höll vad den lovade.
Massagepparaten är skön och det som ger den mest plus är reglaget av värme.
Det som sänker betyget för mig är att den endast masserar med snurrande rörelser under fötterna. Detta gör att den känns ganska "mesig" om man gillar lite hårdare massage under sina fötter.
Vill man bara ha lite mysig fotmassage med värme så är det helt klart en prisvärd produkt. Vill man ha lite mer styrka i massagen så skulle jag lägga pengarna på en annan produkt.