Banner for Pocitron - Massagestol-Direkt

Pocitron - Massagestol-Direkt Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att få kontakt med och snabb frakt Köpte The Bozz Ultimate Edition 4D Pro Och är supernöjd allt ifrån avslappningsmassage till riktigt hård massage även på trapezius, masserar och stretchar va... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ryggmassagen är jättebra, men nackmassage passar mig inte alls. Dock är det massage i övre delen av ryggen som jag behöver och den fungerar väldigt bra

Saanut 5/5 tähteä

En liten uppdatering nu efter ca 2år med vår Bozz massagestol Använder den nästan dagligen och ångrar inte mitt val Kvalité rakt igenom med oändliga variationer på massage Den har kort och go... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helt fantastisk och duktig försäljare Robert som jag fick så mycket hjälp ifrån när jag köpte deras massagestol till mina föräldrar idag. Med alla mina konstiga frågor och min osäkerhet med näthandel... Näytä lisää

1. Hierontavälineet

Yrityksen kirjoittama

Hos Pocitron / Massagestol-Direkt finner du kanske marknadens bredaste sortiment av massagefåtöljer. Garanterat Sveriges snabbaste leveranser och med egen serviceorganisation som täcker en stor del av Sverige. Gör som många kommuner, landsting. företag och privatpersoner köp eller hyr din massagefåtölj av en trygg leverantör! Välkommen till oss

Erinomainen

52 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra väst

Hej
Jag säger samma att den är superbra att ha när det är lite kallare ute o behöver lite värme

25. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fantastiska produkter och fantastisk…

Fantastiska produkter och fantastisk service

Köpte en FOTMASSAGEAPPARAT CARE III och en Massagedyna Relax Easy Pro 3D. De var så billiga att jag var orolig att kvalitén inte skulle vara bra, men båda produkterna var i toppkvalitet. Till detta kommer en service som inte lyxmärken kommer upp i dessa dagar. Snabb och vänlig som löser allt som behövs (Posten trasslade till det, men de löste Robert på Pocitron på några minuter, fast han var i Kina)... Kort sagt, kan inte bli bättre...

25. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Väldigt snabb och bra kundservice

Väldigt snabb och bra kundservice! Tillmötesgående. Snabb leverans. Mkt nöjd med fotmassage apparaten!

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt

Tack för din recension och det gläder oss att du är nöjd med din fotmassage apparat Care III+!
Hälsingar

Saanut 1/5 tähteä

FOTMASSAGEAPPARAT CARE III

FOTMASSAGEAPPARAT CARE III
Den heter Y-20. Dålig kinaprodukt. Dåliga instruktioner på engelska.
Inställningar har för dåliga steg och ändrar just inget. Tar för hårt, går inte ställa ner. För liten för fotstorlek 43?
Dyr. Kort efter köp nedsatt till halva priset. Skulle skicka tillbaka men retur förfarande är gjord för svår.
Rekommenderar ej.

3. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt

Hej, tråkigt att du är missnöjd. Men för den som läser under beskrivning av produkten finns det en Svensk bruksanvisning, bara att ladda ner. Och vad skulle var jobbigt med en retur, det förstår jag inte, du hade bara kunna kontakta oss inom 14 dagar från att du fått godset så hade vi löst det. Men det finns ingen kommunikation med dig alls, vi svarar alltid blixtsnabbt via telefon och e-post, sms, röksignaler eller vad du vill. Men om vi inte får reda på problemen kan vi inget gör åt dem, vi är inte tankeläsare. Och många kunder håller inte med dg att det är en dåliga kina produkt, det är en bra fotmassage som kanske inte passar alla, och det är en omöjlighet att det kan göra.

Ha fortsatt trevlig dag!

Bästa varan!

Massagestolen var riktig bra. Kvalitén på dig var bättre än vad man trodde. Detta var ett present som människan var jätte nöjd av!!!😊😊😊

25. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, fantastisk skön fåtölj Dock är färgen missvisande på hemsidan. Lätt att montera och få igång

4. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt

Tack för din recension på Relax Of Sweden, BRUN. Vi har tagit våra produktbilder med en professionell fotograf utan manipulation för att ge en så realistisk återgivning som möjligt. Dock kan färger uppfattas olika beroende på ljusförhållanden och inställningar på olika bildskärmar.

Njut av din massagestol och tack för förtroendet!
Robert

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin