Lätt att få kontakt med och snabb frakt Köpte The Bozz Ultimate Edition 4D Pro Och är supernöjd allt ifrån avslappningsmassage till riktigt hård massage även på trapezius, masserar och stretchar va... Näytä lisää

Ryggmassagen är jättebra, men nackmassage passar mig inte alls. Dock är det massage i övre delen av ryggen som jag behöver och den fungerar väldigt bra
Yritys on vastannut
En liten uppdatering nu efter ca 2år med vår Bozz massagestol Använder den nästan dagligen och ångrar inte mitt val Kvalité rakt igenom med oändliga variationer på massage Den har kort och go... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helt fantastisk och duktig försäljare Robert som jag fick så mycket hjälp ifrån när jag köpte deras massagestol till mina föräldrar idag. Med alla mina konstiga frågor och min osäkerhet med näthandel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Hos Pocitron / Massagestol-Direkt finner du kanske marknadens bredaste sortiment av massagefåtöljer. Garanterat Sveriges snabbaste leveranser och med egen serviceorganisation som täcker en stor del av Sverige. Gör som många kommuner, landsting. företag och privatpersoner köp eller hyr din massagefåtölj av en trygg leverantör! Välkommen till oss
Hästhovsvägen 3, 73431, Hallstahammar, Ruotsi
- 0220-51600
- info@pocitron.se
- www.pocitron.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
snabb leverans
snabb leverans
produkt som motsvarar mins förväntningar
bra kvalitet
Bra pris och väldigt snabb leverans
MYCKET BRA.
kanske skulle det finnas en beskrivning…
kanske skulle det finnas en beskrivning av produkten på svenska och med en större text!

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt
Snabba och raka svar innan köp.
Snabba och raka svar innan köp.
Snabb leverans vid köp.
Mycket nöjd!
Snabb leverans och bra produkt!
Produkten levererades väldigt snabbt och fungerar mycket bra. Jag är supernöjd. Först tyckte jag den var lite ”mesig” men sen kom jag nog på hur den funkar för nu tycker jag den nästan är för stark ibland vilket är hur jag vill ha det. Det enda jag saknar är lite mer massage på insidan av hålfötterna men man kan också anpassa lite med hur man sitter själv. Blodcirkulationen sätts igång och jag känner mig avspänd och upplyft efter en stunds massage.
Tip top service
Mycket god service och snabb leverans
Mycket god service och snabb leverans. Snabba svar på mejl - inte ofta jag träffar på ett så som jag känner seriöst företag. Så tummen upp.
Smidig beställning och snabb leverans.
Köpte en massagedyna som present och den är väldigt omtyckt.
Funkar bra motsvarar mina…
Funkar bra motsvarar mina förväntningar. Bra bemötande i telefon. Lätt att beställa. Rekommenderar denna stol.

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt
Snabb leverans och mycket kraft för pengarna
Köpte en fotmassage och fick hem den på två dagar! Bra pris och mycket stark
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Svarade direkt på mejl. Bra service vid leveransen.
Snabb leverans bra produkt
Riktigt bra service och produkt :)
Bäst när det gäller
Väntade för länge med att hämta ut mitt paket. Hörde då av mig ang att få paketet åter vilket gick oerhört snabbt och smidigt! Pratade med Robert som var otroligt kvick med att hjälpa mig. Såå tacksam!!
Nöjd!
Mycket nöjd med både leveranstid och produkt! Jobbat som frisör i 28 år och detta är en investering till mig själv. Kan varmt rekommendera!

Vastaus yritykseltä Pocitron - Massagestol-Direkt
Förmågan att leverera kvalitéts produkter i rätt tid och på rätt plats. Med fantastiskt logistik och hög kompetens av samtlig personal tillhörande POCITRON.
Min upplevelse av företaget är uteslutande positivt.
Jag jobbar i Försvarsmakten och där har jag i tjänsten skadats lindrigt och i vissa fall allvarligt och således fått men av skadorna.
Då är det helt underbart att komma i kontakt med ett Företag som heter Pocitron som sätter KUNDEN I CENTRUM och levererar hög kvalité på sina produkter.
Som Chef i Försvarsmakten å lång tjänstgöring 40+år så vet man dom som man kan lita på eller inte. Logistiken kring å personalen som levererade beställd produkt av Pocitron kan man ge Mycket Väl Godkänd+++. Pocitron som helhet underlättar livet för mig, så att jag kan koncentrera mig på att lösa mina uppgifter i Försvarsmakten i denna orostid med framförallt Ukraina kriget som största fokus och anslutningen till NATO.

Leverans på bara 1 dag