Pip Studio Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Die Beschwerde über die Beschädigung am Kerzenständer wurde professionell aufgenommen und es gab unkompliziert Ersatz. Das ist nicht selbstverständlich, denn heutzutage werden Beschwerden oft nicht er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het servies van Pip studio is gewoonweg prachtig. Het zijn kleine kunstwerkjes. Ook heel goede kwaliteit. Ongelooflijk veel keuze en allemaal om ter mooist. Super tevreden van. Bestelling was ook goed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer klantvriendelijk, zeer goede service en ook belangrijk de klantenservice neemt gelijk op en je word keurig geholpen. Ik had n kapot glas en zonder gezeur werd er gewoon direkt n nieuwe opgestuu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Die Farben der bunten großen Vasen in rosa und lila aus dem Internet entsprechen überhaupt nicht der Lieferung…sind gar nicht frühlingsfrisch, viel viel matter und gedämpfter „grauschleirig“ sehr, seh... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

At Pip Studio in Amsterdam, our enthusiastic team works hard every day to create our unique collections. We find inspiration everywhere we look: from precious family memories to amazing adventures and from lost treasures discovered in dusty attics to travels to far-away lands. We create all our products with respect for tradition, a love for new techniques and great attention to detail. Our products are true eye-catchers: classic with a playful twist. Our collections always form part of a greater whole, so you can mix and match pieces as you see fit. With Pip Studio's products, every day is special. Wherever you are, whenever you want. If you know where to look, you can find cause for celebration every single day. The better you look, the more you will discover in our creations: surprising details, layered designs and special finishes. Anke van der Endt founded Pip Studio in 2007 on the Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam. Pip is Anke's nickname from when she was young and it quickly became the name of her new brand. In fewer than fifteen years, Pip Studio has grown into a global brand with more than 2,000 sales points in over forty countries.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

389 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

135 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, heel mooi kleed.

Snelle levering en een heel mooi kleed.
We hadden het kleed alleen fel roze verwacht zoals op de foto, maar dat was niet zo toen het kleed binnen kwam. Nog steeds een super leuk kleed, maar de kleur was wel een beetje bedrog.

3. lokakuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

De kleur omschrijving komt niet…

De kleur omschrijving komt niet overeen. Als je de vazen ontvangt dan zou je ze niet geel maar mosterd geel noemen.

30. lokakuuta 2025

Hoi Cindy,

Wat jammer dat je zo teleurgesteld was in de ontvangen vazen. Normaal gesproken hebben al onze verschillende vazen een unieke kleur. De precieze benaming van die kleur is voor veel mensen anders, waarop we besloten hebben alleen de hoofdkleur te benoemen. In dit geval noemen we alledrie de vazen geel terwijl er wel verschillen in de tinten zitten.
We hebben gezien dat je bestelling ondertussen retourgekomen is en gecrediteerd.

Onze excuses voor de teleurstelling!

Saanut 1/5 tähteä

Sendung ist beschädigt und garnicht…

Sendung ist beschädigt und garnicht angekommen sondern auf dem Rückweg

31. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pip Studio

Hallo und herzlichen Dank für die Rückmeldung. Es kann vorkommen, dass Sendungen beim Transport beschädigt werden. Gerne helfen wir weiter. Bitte kontaktieren Sie unseren Support unter support@pipstudio.com.

Saanut 5/5 tähteä

Sehr schöne Seite, tolle Sachen!

Sehr schöne Seite, liebevoll aufgebaut, schönes Design der Dinge, gute Qualität, schnelle Lieferung, Bettwäsche in sehr guter Qualität und so schön verpackt! Tolle ungewönliche Vasen in wunderschönen Farben. Ich werde sicher wieder bestellen.

29. lokakuuta 2025

onvriendelijke klantenservices

onvriendelijke klantenservices. Ik hou van dingen die pip verkoopt maar ze maken het moeilijk om goed kunnen bestellen. Informatie is niet voldoende.Kleuren zijn niet duidelijk.
Je kan op een andere site beter informatie vinden over hun kleding maat.
Ik vroeg of ze iets uit de bestelling kan geannuleerd worden ook dat was niet mogelijk maar ik kon het pakket weigeren.
Pakket kwam voor de email!
Retour kosten zijn hoog en dan moet je ze extra verzekeren. Het kost bijna dezelfde alsof je een pakket naar buitenland verzend.
Ja je kan heel moeilijk maken om klanten te laten iets terug sturen maar deze klanten ben je ook kwijt.

28. lokakuuta 2025

Hoi Roza,

Wat jammer dat je zo'n vervelende ervaring met je bestelling bij ons hebt gehad. Natuurlijk bieden we je hier graag onze excuses voor aan. We doen bij Pip Studio ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Daardoor is het vaak niet mogelijk om iets aan een eenmaal geplaatste bestelling te veranderen. Voor het retourneren wordt een standaardbedrag gerekend, ongeacht wat of hoeveel je terugstuurt.

Saanut 3/5 tähteä

Snelle levering, maar hoge retourkosten

Snelle levering, maar jammer dat de retourkosten zo hoog zijn.

Ook zijn de kleuren niet goed te zien middels de foto's op de website. Eenmaal thuisbezorgd vallen de kleuren tegen.

18. lokakuuta 2025

Beste mevrouw Jacobs,

Hartelijk dank voor de recensie en de extra informatie. We hebben je bestelling er even bijgepakt en gezien dat het vloerkleed ondertussen retour is en het aankoopbedrag is teruggeboekt. Helaas kunnen er altijd wat verschillen zitten tussen de kleuren op een scherm en de kleuren van het product zelf. We proberen dit op te lossen door verschillende sfeerfoto's toe te voegen. De retourkosten zijn eigenlijk altijd gelijk. We hebben een standaardtarief waarbij het niet uitmaakt of er 1, 2 of 3 vloerkleden terug worden gestuurd.

Onze excuses voor de teleurstellingen!

Heerlijk en eenvoudig

De leuke stoffen en printen ❤️
In de winkel ontdekt, helaas aldaar niet voorradig.
Via de website bestellen bleek verrassend simpel, helder en gemakkelijk te doen. En als bonus nog meer keuzes. De levering zoals beloofd, op de website….de volgende dag. Verrassend en verfrissende ervaring!
Helma

1. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en goede klantenservice

Ik had een theepot besteld. De levering ging snel, deze werd al de volgende dag bezorgd. Helaas bleek er bij de opening een stuk afgebroken. Op de website stond dat ik contact moest opnemen met klantenservice en foto’s moest meesturen. Hier kreeg ik dezelfde dag nog antwoord op. Nu, twee dagen later, heb ik een nieuwe onbeschadigde theepot.

Kortom, goede en snelle klantenservice!

Ik heb al jaren theemokken van Pip Studio en ben hier erg blij mee. Enige nadeel is dat je deze niet in de vaatwasser mag doen. Doe je dit wel (zoals ik, theeaanslag is hardnekkig) dan gaat het mooie goud eraf (dit kan niet anders, zelfs bij exclusieve serviesmerken is dit zo). Dat heb ik ervoor over. Verder blijft de mok wel mooi in de vaatwasser.

1. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin