God pris, hurtig behandling og rigtig god kundeservice. Modtog mine varer hurtigt og forsvarligt indpakket. Ikke første gang jeg handler hos Phono.dk og bestemt ikke sidste gang. 🫶🏽
Leveringtid slet ikke som beskrevet. (lagervarer) 1-2 dage blev til 10 dage. Efter første kontakt, blev der lovet at det sendt, men måtte rykke igen. Heller ikke modtaget den rigtige vare. M... Näytä lisää
Jeg bestilte 21/10 en LP fra dem. En uge senere får jeg en mail om pladen er forsinket. Yderligere to måneder senere får jeg endelig at vide pladen er udgået ved selskabet, hvorfor de annulerer... Näytä lisää
Laaang leveringstid og ingen respons fra deres såkaldte kundeservice. Købte en jule gave i starten af december og den kom først kort før jul. Da de ikke svarede på min henvendelse om hvornår de vil... Näytä lisää
Phono.dk har alt hvad hjertet begærer indenfor tilbehør og udstyr til din pladespiller og vinylsamling. Uanset om du er novice eller feinsmecker, giver Phono.dk dig lækre kvalitetsprodukter til din pladesamling. Love thy vinyl!
Bredgade 59C, 7400, Herning, Tanska
- kontakt@phono.dk
- www.phono.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hurtig levering og god kommunikation…
Hurtig levering og god kommunikation via e-mail. Som altid var varerne forsvarligt pakket. Perfekt handel
Gode produkter samt professionel og…
Gode produkter samt professionel og hurtigt kundeservice :-)
Fantastisk site
Fantastisk site, med et kæmpe lækkert udvalg af plader!
Leveringsvanskeligheder
Jeg bestilte en erstatningsnål til en Grado red1 Pickup; det var den 2. maj; jeg har ikke set skyggen af en pick-up nål, men de har da haft tid til at reservere beløbet på min konto, samt sende en e-mail ang. et eller andet band, som jeg ikke kender og heller ikke har interesse for: Kalaha.
Jeg ville hellere have modtaget min erstatningsnål.
Mvh.
Finn Mortensen
N.B. Det kan godt være at der kun er én på arbejde i øjeblikket gr. Covid 19, men fokus må være på at sende den ordre, som står som reserveret på min bankkonto !
Min forrige anmeldelse var lig lovlig hård i tonen, så hermed er den omredigeret.
Super service.
Absolut intet negativt at udsætte på…
Absolut intet negativt at udsætte på handlen. Dejligt når tingene er på lager, og de er hurtigt på vej.
Super service og hurtig levering!
Jeg var ude i sidste øjeblik med en af de sidste julegaver, men under 24 timer efter jeg bestilte min onkels julegave hos phono.dk, var den klar til afhentning.
Gaven var et LP-rensesæt, pakket i en æske med folie om, så jeg pakkede den bare pænt ind og gav den til min onkel juleaften.
Han blev glad, men desværre viste det sig da han åbnede folie og kasse, at en beholder med rensevæske var gået i stykker og indholdet havde fedtet resten af indholdet i kassen ind.
Jeg skrev d. 25/12 en mail til phono.dk, og spurgte om der var noget at gøre. Inden nytårsaften havde jeg modtaget et nyt sæt fra phono.dk - denne gang intakt. SUPER service, og ovenikøbet virkeligt hurtig levering begge gange.
Kan varmt anbefale at handle her, og det er ikke sidste gang jeg handler der.
Jeg har brugt Anja og Kenneth til at få…
Jeg har brugt Anja og Kenneth til at få solgt min pladesamling. De har vist sig tilliden værdige og gjort et godt job. Jeg kan kun anbefale dem.
The Place for Vinyl Lovers
The Place for Vinyl Lovers
Godt udvalg og Hurtig Levering
pakket sikker ind Kan kun anbefales
Regards en ældre Vinyl DJ
God oplevelse :-)
Godt udvalg og lynhurtig levering.
Vinyl pakket rigtig fint og forsvarligt ind til forsendelse.
Kan anbefales :-)
Besøgte butikken igår
Besøgte butikken igår, sådan cirka ½ time før lukketid, men det skulle jeg ikke tage så tungt sagde den søde pige ved skranken. Jeg skulle bare kigge det jeg nu ville kigge. Jeg gik på jagt i kasserne med brugte plader. Det er super rimelige priser på de brugte plader, så jeg fandt da nogle stykker. Da der er 14 dages ferie tilbage, måtte jeg desværre lade en del plader stå. Men jeg kommer helt sikkert tilbage igen. De nye plader er der stort udvalg i, der er både de nye og de gamle som nye :-) Jeg fik en god snak med den søde pige, som fortalte lidt om butikken og deres gode service. Så jeg vil helt sikkert anbefale alle jer pladenørder til at lægge vejen forbi den fine butik, som ligger lidt gemt inde i en arkade, men der er skilt i gågaden (som jeg desværre overså) :-)
Lang leveringstid, dårlig kundeservice og manglende varer
Vi har haft en ret tvivlsom oplevelse hos Phono.dk efter at have bestilt en drivrem og en kulfiberbørste.
Ordren blev placeret d. 22/5, og da vi efter to uger endnu ikke har hørt noget, vælger vi at ringe. Det er dog ikke muligt at komme igennem på telefonen (på nogle af deres "valgmuligheder" på telefonlinjen). Endelig får vi en mail, hvor de forklarer, at de selv venter på at få drivremmen hjem. Der stod godt nok, at de havde den på lager, da vi bestilte, men det kan man vist ikke helt regne med.
Her i dag d. 19/6 dvs. godt en måned efter modtager vi endelig, hvad der viser sig kun at være halvdelen af vores ordre. Ingen kulfiberbørste i denne omgang, selvom den ganske vist står på den kvittering, som fulgte med ordren.
Vi handler ikke hos phono.dk igen.
Vanvittig hurtig levering
Vanvittig hurtig levering, samt gode produkter af god kvalitet 👍🏻
Altid en god købsoplevelse.
Jeg har handlet et par gange hos Phono.dk. Hver gang har alt været 100% i orden. Gode priser - Godt Udvalg og hurtig levering.
Super betjening
Super betjening. Bytter vare hvis de er beskadiget eller andet. Gratis sleeve med til alle nye plader. 5 ud af 5.
Første men ikke sidste gang jeg handler …
Første men ikke sidste gang jeg handler her, hurtig fragt.
Lang leveringstid
bestilte en pladevasker, PE-sleeves og en kulfiberbørste den 3/12 - modtog pakken den 19/12....
Intet gjorde opmærksom på, at der var 16 dages levering, da jeg bestilte.
Tjuhej hvor det går
Hurtig levering, god pris og fantastisk indpakning.
Jeg opdagede til min store glæde at …
Jeg opdagede til min store glæde at phono.dk, som vistnok eneste danske netbutik fører det fulde katalog fra MFSL, samt flere andre audiophile plademærker. Min bestilling blev afgivet sent mandag aften, og var modtaget onsdag formiddag. Forsvarligt pakket ind, hurtig levering og til en bedre pris end jeg har kunnet finde gennem europæiske/engelske netbutikker. Tak! og det er ikke sidste gang jeg handler her.