Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Su... Näytä lisää

Den 21. oktober 2023 gik min iPhone total i sort! Havde 5 kvarters køretur foran mig som jeg ikke anede, hvordan jeg kom til uden min GPS. Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hel... Näytä lisää

Jeg havde et specielt behov for indsigt i det bedste cover og pansa til min nye fold 7. Blev mødt af Niels inde i butikken som havde kendskab og brugte god tid på at sikre jeg fik det helt rigtige... Näytä lisää

Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon Min n... Näytä lisää

1. Puhelimen korjaus
  2. Käytetyt tietokoneet

Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

God service

Super god, behagelig og hurtig service.

16. toukokuuta 2024

Hej Anette,

Tusind tak for den fine anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os.

Mvh
Jonas //Team Phonestore

Super gode

Fantastisk service og hjælpsomhed og dygtige folk - tak 👍🏻

11. toukokuuta 2024

Hej Charlotte,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Venlig hilsen
Niels
Phonestore.dk

Hurtig og god Service min telefon var…

Hurtig og god Service min telefon var klar på en halv time super dejligt👍🙏

30. huhtikuuta 2024

Hej Dorthe,

Tak for din anmeldese, det sætter vi stor pris på.

Rigtig god dag.

Hilsen Niels, Phonestore.

Enestående service

Enestående service kommer igen en anden gang

27. maaliskuuta 2024

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse.
Pas godt på din nye enhede og på gensyn.

Super service og virkeligt dygtige

Super service og virkeligt dygtige! Kom med vanskelig opgave… min mors gammel IPad med smadret skærm skulle sættes op på ny iPad så alt lignede den gamle. Elgiganten havde opgivet. Men Phonestore løste det, venligt, tålmodigt og forstående. Og hurtigt.

18. maaliskuuta 2024

Hej Caroline,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er virkelig glade for, at vi fik løst dit problem og din mor nu har fået en ny velfungerende iPad.

Hurtig levering og god kvalitet

Min brugte telefon var i super stand og lige til at gå til. Hurtig og serviceminded betjening og hurtig levering.

26. maaliskuuta 2024

Hej Annemette,

Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for, at telefonen lever op til forventningerne.

Super god service

Super god service. De er altid hjælpsomme og ikke mindst i godt humør.

8. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS

Mange tak for din anmeldelse Mai-Britt.
Vi sætter en ære i hjælpsomhed og ikke mindst et godt humør i butikken.

Min iPhone gik total i sort!

Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hellerup, og bad om akut hjælp “til en ældre dame i nød”.
Og det fik jeg!
Sød, rar og omsorfuld behandling overfor mig, alt imens den dygtige fagmand tryllede, hvorefter jeg kunne drage ud på min videre færd.
Kæmpe roser herfra - og da jeg skal have en ny iPhone snarest, er “phonestore” stedet, jeg haster til!

25. lokakuuta 2023

Super service by Jonas

Super service by Jonas. It was Quick and effective. He fixed my phone in 5 minutes whilst I waited. I would highly recommend this place.Thanks Jonas.

21. lokakuuta 2023

Altid god service i phonestore

Altid god service i phonestore. Besøgte Jonas og Jimmy i går med min datters ødelagte mobil. Den blev fikset på rekordtid. Drengene i butikken er altid venlige, imødekommende og kommer med en god løsning til en fornuftig pris. Jeg har brugt phonestore maaange gange med mine ungers ødelagte mobiler og er aldrig blevet skuffet. Godt vi har jer på Strandvejen!!!!

20. lokakuuta 2023