Den 21. oktober 2023 gik min iPhone total i sort! Havde 5 kvarters køretur foran mig som jeg ikke anede, hvordan jeg kom til uden min GPS. Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hel... Näytä lisää
Jeg havde et specielt behov for indsigt i det bedste cover og pansa til min nye fold 7. Blev mødt af Niels inde i butikken som havde kendskab og brugte god tid på at sikre jeg fik det helt rigtige... Näytä lisää
Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon Min n... Näytä lisää
Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.
Strandvejen 92, 2900, Hellerup, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Har du problemer med din telefon.
Så tøv ikke med at bruge Phonestore, de klarer det hele på rekord tid for ingen eller næsten ingen penge et yderst profesionelt team.
Hilsen Benny (meget tilfreds kunde)
Fantastisk service og god kommunikation fra start til slut - meget positiv oplevelse at handle med phonestore.
Har været der to gange inden for denne måned, da men telefon ikke virkede helt optimalt efter første gang. Dog var det noget de fik fikset hurtigt :))
Rigtigt god og hurtig service
Super god service, meget anbefalelsesværdigt :)
Som sædvanlig rigtig god betjening, derfor kommer jeg helt sikkert tilbage igen, når jeg får brug for det

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Den bedste behandling. Super professionelt. Håber selvfølgelig ikke vi kommet igen.... Tak.

Altid SUPER god service
Jeg bruger dem meget i forbindelse med mit arbejde. Deres hent og bring service indenfor samme dag er fortræffelig.
De svarer altid på dine mails - oftest inden for en time - og de er altid serviceminded og hjælper med selv de mindste ting.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Super god service og et helt ekstraordinær fokus på kundeoplevelsen. Skærmen virker perfekt og serviceniveauet var helt i top: Professionelt, fagligt og med højt humør. Lige den mobiltelefon partner man drømmer om. Jeg kan varmt anbefale Phonestore! Virkelig en god oplevelse!

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Fantastisk service, høflig betjening og meget høj kvalitet. Kan varmt anbefales!

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Hurtig og hjælpsom betjening. Meget imødekommende og venlig ansat i forretningen den dag, jeg var der.

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Ok service, men lidt ærgerligt at skulle vente over 2 timer, når man var blevet lovet 1 time.

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Had to repair my cracked iPhone 8 screen, and I had a couple of recommendations of where to get it done. One was a shop recommended by my friend, and Phonestore was recommended by my sister who lives just above it. The shop recommended by my friend was around 400kr cheaper, BUT it wasn't for an original Apple screen. I looked at other shops close to where I live, and there were one or two that used an original Apple screen as well, but were way more expensive than what Phonestore charged.
In the end, I opted to get it fixed at Phonestore as I wanted an original Apple screen to avoid issues, and I can say that I have chosen wisely :). Service was TOP NOTCH, and it only took 30 mins as promised. I highly recommend them to anyone who need their devices fixed!

Super service og vejledning TAK . Anja Abbey

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Professionel service, fantastisk resultat og reparationen tog kun 15 min:))

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Super god service og professionel håndtering af udstyret.
Super service. Meget tilfreds. Philip Lönborg
Perfect and fast service yet again. Went to get an apple plug the receipt was in my email before I had even got up my stairs next door. The only minus is that google didnt want me to download the receipt as it said Suspicious Attachment - that has never happened before..
Med 3 børn i husstanden og ofte en ødelagt iPhone eller ipad, er jeg flittig kunde, og jeg får altid imødekommende ekspedition med et højt fagligt niveau samt hurtig levering til en fair pris