Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Su... Näytä lisää

Den 21. oktober 2023 gik min iPhone total i sort! Havde 5 kvarters køretur foran mig som jeg ikke anede, hvordan jeg kom til uden min GPS. Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hel... Näytä lisää

Jeg havde et specielt behov for indsigt i det bedste cover og pansa til min nye fold 7. Blev mødt af Niels inde i butikken som havde kendskab og brugte god tid på at sikre jeg fik det helt rigtige... Näytä lisää

Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon Min n... Näytä lisää

1. Puhelimen korjaus
  2. Käytetyt tietokoneet

Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Fantastisk god service

Fantastisk god service, og Niels gav sig tid til at forklare alt hvad vi har brug for, kan anbefales på det varmeste👍🏼

19. toukokuuta 2025

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse.
Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne vejlede og guide jer igennem, så det hele fungerer for jer.

Køb af ny Iphone i Phonestore

Vi har lige købt en Iphone ved Phonestore. Vi fik en fin service, alt fra den gamle telefon blev lagt over og vi fik en god instruktion i brugen af den noget nye Iphone model. Det hele blev klaret mens vi ventede. Vi kan bestemt anbefale Phonestore til både køb og reparation af telefon.
Niels og Helle

29. huhtikuuta 2025

Hej Niels,

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for, at I valgte phonestore til opgradering af ny telefon. Vi gør altid vores bedste, når telefonen skal skiftes så alt data kommer med over og man går fra butikken med den nødvendige viden til, at kunne benytte telefonen.

På gensyn.

Phonestore

Jeg vil gerne give mine bedste…

Jeg vil gerne give mine bedste anbefalinger til
Phonestore på Strandvejen i Hellerup.
5 stjerner og topklasse betjening af Niels.

1. toukokuuta 2025

Hej Lone,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at vi måtte hjælpe med køb af ny telefon.

Phonestore

Vi ses næste gang min skærm går i stykker!

Fantastisk service og meget fair priser når uheldet er ude.
Tak for hjælpen!

3. tammikuuta 2025

Hej Emil,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter altid en ære i kundeservice og prøver, at finde den bedste pris til kunden.

hurtig og effektiv

hurtig og effektiv , yderst venlig - - udskiftning af batteri på min gamle Mac book - havde selv batteriet med og det var ingen hindring - -

15. syyskuuta 2024

STØRSTE ANBEFALING 👍👍

STØRSTE ANBEFALING 👍👍
Har netop anskaffet en ny iPhone fra Phonestore på Strandvejen, Hellerup.
Fik den ypperligste behandling med stor grundighed, venlighed og faglig ekspertise.
Fagmanden Niels “spottede” mig hurtigt og hvad mit behov var ud i anskaffelsen af ny telefon. Følte mig tryg og informationerne var tilpasset mit niveau - er en ældre dame og total uden teknisk snilde.
Takket være Niels gik jeg ud af forretningen som en glad og tilfreds kunde.
Har anbefalet Phonestore til alle i mit netværk - og det er en dybtfølt anbefaling!

4. lokakuuta 2024

Kære Susanne,

Tak for din meget pæne anmeldelse og anbefaling.
Vi sætter en stor ære i, at hjælpe alle kunder og opfylde præcis det behov de har brug for.

Rigtig god dag.

Phonestore Hellerup

jonas

konas fandt mon mobil i bilen i gården, utroligt!

3. toukokuuta 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse.
Jeg er glad for, at Jonas kunne hjælpe med at finde din mobil.