Fik skiftet skærm på min iPhone 8 Plus. Købte original Apple skærm men den var lidt utilregnelig. Da jeg kom i butikken igen blev den skiftet til endnu en ny original Apple skærm - uden diskussion. Su... Näytä lisää
Den 21. oktober 2023 gik min iPhone total i sort! Havde 5 kvarters køretur foran mig som jeg ikke anede, hvordan jeg kom til uden min GPS. Entrerede derfor butikken “phonestore” på Standvejen, Hel... Näytä lisää
Jeg havde et specielt behov for indsigt i det bedste cover og pansa til min nye fold 7. Blev mødt af Niels inde i butikken som havde kendskab og brugte god tid på at sikre jeg fik det helt rigtige... Näytä lisää
Jeg fik skiftet et batteri der desværre ikke løste problemet og min telefon var færdig - jeg blev med det samme tilbudt at få beløbet for batteriskift refunderet ved køb af ny telefon Min n... Näytä lisää
Hos Phonestore har vi et stort udvalg af smartphones, tablets og tilbehør. Vi sælger og reparerer med originale Apple- og Samsung-reservedele af apple certificerede teknikere.
Strandvejen 92, 2900, Hellerup, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Jeg fik en sindssyg god service forleden dag af en fyr der hed johnnie han fortalte mig hvordan jeg skulle løse besværligt problem det er dejlig service
Super effektivt og professionelt.
Hurtig, god service og perfekt kommunikation.
Fik skiftet kameraglas og skærmbeskyttelse på en time - super fin service :o)
Min iphone var udtjent og tanken om at udskifte var nærmest angstprovokerende -for hvordan kunne jeg få overført MitiD og øvrige data.
I Phonestore mødte jeg en medarbejder som fuldstændig forstod mine behov. Han overførte mit MitiD og skiftede simkort for mig. En time efter havde jeg en velfungerende iphone.
Det er en velholdt brugt iphone til rimelig pris- så også bæredygtig.
Tak til Phonestore
Og tak til en utrolig veloplagt medarbejder
God betjening - og så skifte af panserglas oveni -
at den gode og vidende medarbejder Jimmi efter at have påsat nyt Iphone glas ovenikøbet leverede retur på min kontor adresse !

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Gå til phonestore inden du ringer til Apple support! Så er du sikker på hurtig og professionel hjælp.
En telefon som jeg havde sagt farvel til, fungerer nu upåklageligt. Andre telefoner og iPads er blevet repareret og tabt data er blevet genfundet!

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Har købt to brugte Ipad's, rigtig god service og i den lovet kvalitet.
Efterfølgende kom ungerne til at bukke den ene, og de var i stand til at bukke den ud igen, uden nogle yderligere reparationer. Kører gerne fra Slangerup til Hellerup for denne fine service, og kompetente behandling.

Vastaus yritykseltä Phonestore ApS
Bruger altid phonestore i Hellerup, super venlig og effektiv betjening. Kan varmt anbeffales
Min nye brugte telefon fungerer super og der er to års garanti
Et lille minus er at jeg skulle betale 495 for hjælp til at overføre data - det fravalgte jeg - og må indrømme det også var supernemt
Kunne have ønsket mig et prøv det er nemt og du bliver guidet hele vejen men kom igen hvis du ikke kan og så hjælper vi dig i gang - det ville have givet 5 stjerner
Men jeg vil klart komme igen og er meget tilfreds
Hurtig, kompetent og tillidsfuld betjening til konkurrencedygtige priser 👍
Jeg får altid hurtig kompetent assistance når firmaes børnenes og mine egne telefoner
Svigter , super service og realistiske priser
Hurtig, effektiv og professionel vejledning og betjening
Venlig og imødekommende
Førhen har jeg fået hjælp med iPhones og iPads hos Phonestore. Denne fik jeg dog kyndig assistance mht min MacBook Air, der ikke kunne komme på internettet. Venlig og kompetent service til en fair pris gjorde forskellen igen!! Jeg kan klart anbefale dem!
Købte en ny mobil hvor jeg havde svært ved at få overført data fra min gamle mobil.
Phonestore ydede topservice og meget tålmodige😊