Perfecte Leverancier. Vanuit mijn werkgever bestellen we hier al meer dan 10tal jaren onze telefoons voor zakelijk en prive gebruik. Zeer tevreden en bij problemen bv met verzending bij PostNL dan doe... Näytä lisää
Ik was een grote neuroot en ging mailen omdat ik dacht geen bevestigingsemail ontvangen te hebben. Die stress kwam voornamelijk door het shady uiterlijk van de site. Maar die mail zat natuurlijk gewoo... Näytä lisää
Ik ben, mede omdat ik in de buurt woon, langsgegaan bij de Phoneshop - normaliter wordt de smartphone thuisbezorgd. Keurige adviezen over beschermhoezen en bovenal hulpvaardige inzet om de sim-kaart... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Bestel nu gratis je mobiel in combinatie met een abonnement. Gratis iPhone, Sim Only, De beste aanbiedingen.
Elbe 25, 2491 BT, Den Haag
- 070-427.62.62
- sales@phoneshop.nl
- www.phoneshop.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle service en levering
Snelle service en levering, prima toestel de Samsung J7 (2017) dual sim. Voorheen een Windows phone gehad nu ervaren hoe een Android toestel me vergaat.
Dag na bestelling feilloos geleverd
Dag na bestelling feilloos geleverd. Top!
Perfect klantcontact
Fijne website, goede prijzen en een uitstekende aftercare. Ik beveel deze webshop absoluut aan.
Bezorging
Ondanks de toezegging dat na betaling ik binnen een dag het toestel in huis zou hebben en ik vrijdag heb betaald kreeg ik het toestel pas woensdag in huis waarbij het pakketje zichtbaar in de carport was gelegd en ik dus niet heb moeten tekenen voor ontvangst.
correcte, duidelijke en eerlijke antwoorden.
bestellen verliep soepel, levering duurde iets langer dan verwacht, op vragen werd vrijwel direct eerlijk, duidelijk en naar tevredenheid geantwoord.
Zoals het hoort
Snelle levering en geen problemen ondervonden. Bijna verdacht veel goedkoper maar nog steeds geen problemen. Aanrader!
Accuraat en snel
Duidelijke site, bestelling goed verpakt volgende dag bezorgd. Goede communicatie over verzend- en aflevertijden
Prima levering
Prima levering, volgens gemaakte afspraken.
Iphone X toch nog snel geleverd!
Iphone X toch nog snel geleverd
Phoneshop had geen invloed op de levering van Iphone X. Dit had een lange levertijd en ik wist dit bij het bestellen.
Ik was daarom aangenaam verrast dat ik het toestel na 2 weken van de releasedatum mocht ontvangen. Ik was al bang dat dit inderdaad 4 - 6 weken zou gaan duren.
de telefoon is netjes afgeleverd en ik ben zeer blij met de Iphone X
Prima webshop, snelle afhandeling
Mijn nieuwe Moto Z2 Play hier besteld omdat zij de goedkoopste aanbieder waren. Prima afhandeling van de bestelling en netjes op tijd geleverd.
Telefoon besteld die bijna geen 1 …
Telefoon besteld die bijna geen 1 winkel had. Dus ben super blij met phoneshop!
Goedgemaakt
Kreeg er eerst een Britse oplader bij met een verloopstukje (enorm ding) toen werd ik gecontacteerd door Phoneshop omdat ze liever 5 sterren hebben dan 3 en ze vroegen of ik nog een europese oplader wilde hebben en een screen protector om het goed te maken. Top service alles binnen, alles werkt. Aanrader
Prima service
Goede levering en bij afhalen prima toelichting.
Vriendelijke bediening.
Zeer tevreden.
Goede website, snelle levering. Niets op aan te merken.
Telefoon afgeleverd conform bestelling.
Goede en vooral overzichtelijke …
Goede en vooral overzichtelijke website, zeker als je bij de betaling komt. Heel duidelijk aan gegeven of je gebruik wilt maken van het "werkgevers-telefoon-potje".
Bovendien is de telefoon binnen 1 dag geleverd.
Fantastisch!!
Niet slecht maar ook niet goed
Alles goed en op tijd geleverd maar na wat maandjes mankeerde er wat aan en toen waren ze niet zo snel.

Vastaus yritykseltä Phoneshop
Kennis van zaken!!!
Ik ben heel goed voorgelicht en geholpen.
ze kunnen je heel goed helpen een keuze van provider te maken maar ook van toestel!