Ik heb gisteren aankopen gedaan bij Pelckmans Turnhout. Er is een enorm assortiment en een keuze maken is moeilijk. Heel tevreden met mijn aankoop. Bij het aanmaken van mijn klantenkaart had ik echte... Näytä lisää
Ondanks het vroege uur, was het er zeer druk, zelfs zoveel ongeduldige mensen die een man met een rollator zelfs durven aanrijden. Maar dit heeft niets met tuincentrum Pelckmans te maken, zij blijven... Näytä lisää
Ik heb online een bestelling gedaan die thuis geleverd zou worden. Ik bleek mijn e-mailadres verkeerd te hebben ingevoerd waardoor ik geen bevestigingsmail kreeg. Nadat ik contact had opgenomen met de... Näytä lisää
Zeer slechte service. 3 weken een bestelling geplaatst van goederen die voorradig waren. Nog steeds zijn mijn goederen niet beschikbaar voor afhaling. Zijn telefonisch niet bereikbaar en op emails... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Gezellig winkelen
Makkelijk bereikbaar en zeker voldoende parking.
Zeer uitgebreide keuze en overzichtelijk.
Democratische prijzen.
pelckmans maakt je altijd een beetje…
pelckmans maakt je altijd een beetje blij ,veel mooie bloemekes aan een betaalbare prijs en ze overleven ook keilang
We are always helped nicely
We are always helped nicely, good advice and the plants are much cheaper here than in the Netherlands. 🤣 We also often take the supplies with us in the pet or fish department. For us to get away and enjoy the beautiful garden center💪 😍
Grote keus in seizoenartikelen…
Grote keus in seizoenartikelen kamerplanten tuinplanten en decoraties
Die bloemetjes brengen al vroeg de lente in huis, zeker een must in deze donkere, grijze dagen.
IK BEN HEEL TEVREDEN OVER DE PRIJS VAN DE VOORJAARSBLOEIERS DIE IK KOCHT.
Pelckmans TOP
,vriendelijkheid ,servies ,gemakkelijk parkeren in alle opzichten Top bij Pelckmans ,zal zeker mond reklame maken . mvg
Zoals altijd heel gezellig
Zoals altijd heel gezellig, ruim, duidelijk en vriendelijk personeel
The shop is filled with a big variety…
The shop is filled with a big variety of plants, garden tools and furniture,gifts...
Anything you might think you need...😄
The staf is really friendly and helpful aswell.For me , its the first stop ,if I need something....
Veel keuze in planten
Veel keuze in planten en potten
Goede uitleg gekregen van de winkelbediende
(Nog) Geen terugbetaling ontvangen
Telefonisch niet te bereiken!
Ik wacht al vanaf 29 december‼️op een terug betaling vanwege een beschadigde geleverde onderbak van een vogelkooi!
Op mail wordt wel gereageerd met excuses voor het ongemak de terugbetaling zal binnenkort op uw rekening staan, NIET DUS‼️
Doe hier nooit maar dan ook nooit een online bestelling‼️
prima materiaal
prima materiaal, grote keuze en niet te duur
enkel aan de kassa, daar is het vaak wachten geblazen
Op 8/12/2025 bestelde ik een artikel…
Op 8/12/2025 bestelde ik een artikel bij Pelckmans. Dit was niet meer te krijgen. Ondertussen is het 14/1/2026 en heb ik na verschillende belovende e-mails mijn geld in het kort terug op mijn rekening te zien verschijnen, nog STEEDS NIKS terug ontvangen!!! Meerdere loze beloftes dus en voor mij een pak tijdverlies en frustratie door “hun” nalatigheid. Op basis van mijn ervaring zou ik dit bedrijf niet aanraden. Wacht nog steeds op mijn geld. Reeds 6 weken!!!
Leuke winkel voor alles in de tuin en…
Leuke winkel voor alles in de tuin en binnen.
Pelckmans is een winkel waar ik uren …
Pelckmans is een winkel waar ik uren kan in verslijten.
Je vind er zo wat alles wat je maar denken kan aan democratische prijzen. Spijtig dat deze winkel zo ver is ,1u30min rijden voor ons. Nu met de kerstdagen is het verdiep omgetoverd in een fantastische kerstmarkt. Subliem om te zien . Hier zijn geen woorden voor.
Verder is de winkel perfect ordelijk en net ingedeeld.
Vriendelijk en gedienstig personeel. Al bij al nen toffe winkel. Doe zo verder.
Opgelet loze beloftes
On line aankopen met beloofde levertermijn 1 week. Na 1 week niets. Mijn moeder bleek al tijd ervoor ook wat te hebben besteld. Ook niets gekregen. Zij annuleert en vraagt geld terug. Ik hoopte toen nog. Ik stuur enkele dagen later ook annulatie en vraag ook geld terug. Ben ondertussen 3 weken verder. Noch ik, noch mijn moeder zagen geld terug tot op heden. Kreeg al 2 x met week tussen een vraag om mijn rekeningnummer door te sturen hoewel ze die dus al hadden. Klantendienst doet er hele werkweek over om een mail terug te sturen. Ook mijn dochter bleek een gelijkaardige recente ervaring te hebben daar met materiaal dat ineens niet meer op stock bleek. Ondanks dat blijft het materiaal vrolijk gewoon op hun site staan als te koop met leverweek 1 week en mensen blijven dus geld betalen voor iets dat ze niet krijgen.
Zeer goede winkel …
Zeer goede winkel kan steeds vind ik wat ik wil .Kan hier rustig winkelen en als ik iets niet weet staat er steeds iemand klaar om mij te helpen ,dus kan met een eerlijk geweten zeggen kan er steeds terecht door een zeer ruim assortiment.
Fantastische mooie kerstmarkt met voor…
Fantastische mooie kerstmarkt met voor elk wat wils.
Normaal gezien zou de levering 14dagen…
Normaal gezien zou de levering 14dagen zijn, maar was al na een paar dagen beschikbaar.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.