2,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 3/5 tähteä

Places PMR situées en dépit du bon-sens

Je ne discuterai pas de prix : ils sont ce qu'ils sont, mais je voudrais mettre en évidence une situation pour le moins anormale.
Les places de parking pour PMR sont trop éloignées à la fois des caddies et de l'entrée. Pour quelle raison ? Pour faire profiter à un maximum de clients "valides" d'occuper les places les plus proches ? Je suis dégoûté. J'en souhaiterais presque que celui ou ceux qui ont opté pour une telle mesure se cassent une patte ou aient de grosses difficultés pour se déplacer; peut-être comprendront-ils.

26. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

16 minutes d'attente à la caisse pour…

16 minutes d'attente à la caisse pour le prix d'un pot de fleur pour un client devant moi, au lieu de clôturer celui-ci et continuer avec les autres clients en attendant le prix.
Inadmissible, service et réactivité déplorable.
De plus un samedi d'avril plein soleil donc plein de monde.

25. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen klanten service bij oh green Ekeren

Tot 2 x toe kocht ik hetzelfde product dat niet compleet in zijn verpakking zat. De klantenservice, er was geen service en de man was zeer onvriendelijk en uit de hoogte. Bij het verlaten van de winkel ging hij net heel vriendelijk, te vriendelijk, mij nog een prettige middag wensen en mij bedanken voor mijn aankoop. Zijn toon was gewoon om mij belachelijk te maken.

19. huhtikuuta 2026

Teleurstellende ervaring bij Pelckmans, nu onder Oh’Green

Omdat Pelckmans nu deel uitmaakt van Oh’Green, wil ik deze feedback ook bij de hoofdorganisatie achterlaten. Hopelijk leidt dit tot een betere interne kwaliteitscontrole, zodat toekomstige klanten niet dezelfde teleurstelling ervaren.

Onlangs heb ik 13 krokussen gekocht bij Tuincentrum Pelckmans (Lommel), specifiek de soort Crocus vernus ‘Hellblau’ (blauw-wit bloeiend). In de winkel stonden deze duidelijk per cultivar gesorteerd, met bij elk potje een label met naam en afbeelding.
Bij bloei blijkt echter dat het om een volledig andere soort gaat, namelijk Crocus vernus ‘Jeanne d’Arc’ (wit). Het gaat bovendien niet om een mix, maar om 13 identieke witte planten, wat wijst op een verkeerd gelabelde partij.
Contact opgenomen met de klantendienst van Pelckmans, maar zij blijven zich baseren op het kasticket (“krokus gemengd”) en weigeren een oplossing te bieden.
Wat vooral teleurstellend is, is dat er geen moeite wordt gedaan om dit intern te controleren. Een eenvoudige controle in de winkel zou direct aantonen dat de producten per cultivar worden aangeboden en dat hier iets misgaat.
Ik ben momenteel nog in gesprek met de klantendienst. Mocht dit alsnog netjes opgelost worden, dan zal ik deze review aanpassen of verwijderen.

19. maaliskuuta 2026

Trage en inefficiënte medewerkers

Slecht.
We waren in Louvain la neuve en we wouden en stoeltje kopen. We werden van de ene naar de andere verkoper doorgestuurd. Ze waren heel traag en inefficiënt ondanks er geen kat in de winkel was. Toen moesten we het ophalen in het depot en moesten we ook weer super lang wachten ondanks er geen andere klanten waren.
Super traag.
Verkopers niet op de hoogte van wat ze verkopen.
Er zijn ook konijnen in kleine kooien, wat niet ethisch goed is.
Slechte ervaring.

27. joulukuuta 2025

Olen, niet goed bezig.

Mijn ervaring in Olen is opnieuw negatief. Het hart is eruit en nu is het wachten op de totale ondergang. De bestrating rond het gebouw is verzakt en oogt verwaarloosd. De winkelkarren zijn verroest. Bladafval is niet geruimd en hoopt zich op tegen de draadafsluiting rond de vijver. Dat is de eerste indruk die een klant krijgt. Binnen is het een kermis aan artikelen, de focus is helemaal zoek. Help!

19. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

bien Saint-Nicolas n'est pas encore…

bien Saint-Nicolas n'est pas encore passé qu'il n'y à déjà presque plus de maison de noël, 4 choisie et pas une de disponible même pas moyen de les réservé et quand on demande pour avoir celle en exposition on ne veux pas, même pas nous la garder pour après.
On nous à répondu qu'il faut venir en octobre. Faut pas exagérer

2. joulukuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Dit is mijn recente ervaring met O’Green: teleurstellend.

Dit is mijn recente ervaring met de interieurafdeling en de kerstshow in een vestiging van O’Green. Teleurstellend, sfeerloos en relatief duur. Geen opstelling van kerstminiaturen, zelfs niet aanwezig. Elk jaar troostelozer. Bakproduct in de picture was niet te verkrijgen, lampentester niet aanwezig. Prijsaanduiding ontbreekt wel eens. Ik wil hiermee geen afbreuk doen aan de vriendelijkheid van het personeel. Kijk eens naar de wel gezellige en drukke Intratuin Nederland waar voeger deze O’Green vestiging deel van uitmaakte en waar je ook een kleinigheid kan consumeren.

25. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Un site catastrophique j’ai commandé il…

Un site catastrophique j’ai commandé il y a deux mois et je viens juste de recevoir la commande et pourtant il était prévu d’être livré dans les 3 jours ouvrables et puis très difficile d’obtenir un remboursement
Je déconseille fortement
Philippe Rolando

6. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Rapport qualité/prix se moquant du consommateur

Calculez : un eucalyptus chez OH green = 40!€. Un eucalyptus chez un pépiniériste ou chez le fleuriste = entre 14,99€ et 18,99€ dans les plus chers des cas, pour exactement le même produit (hauteur, largeur, etc...).
Oh green vend à des prix exorbitants, pour une qualité très médiocre, malheureusement, j'en ai moi-même fait l'expérience... Le rapport qualité/prix est sans appel. Il est complètement défavorable au consommateur. Passez ce site, et allez voir les plantes sur place...

10. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin