PC Refresh Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Had de laptop al afgeschreven, tot ik van pc refresh hoorde via vrienden met positieve ervaring. Kon het op zijn minst proberen, prima geregeld met afname en ophalen allemaal top. En het resultaat g... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf 1e moment duidelijk, transparant. Geeft vertrouwd gevoel. Na diagnose telefonisch contact en goed advies. Reparatie keurig uitgevoerd en 2 dagen na ophalen nog telefonisch contact of alles naa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dubbele spoedkosten berekenen, kosten niet duidelijk opsommen zodat je i.p.v. 260 euro opeens 438 euro moet betalen is niet ok. Klantenservice die gewoon ophangt als je je beklag doet. Vreselijk bed... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

PC Refresh heeft mij goed geholpen en ook snel de problemen opgelost. De kosten daarvoor waren best pittig, maar naar mijn mening niet overdadig. Ik kreeg weer een goed draaiende PC terug en ben daarm... Näytä lisää

1. Tietokonekorjaaja
  2. Tietokonehuolto

Yrityksen kirjoittama

PC Refresh is de nummer 1 in reparatie van uw pc, laptop en Mac. -- For English, please scroll down -- U bent bij ons welkom voor reparatie bij laptopschade, opstartproblemen, herstel van verloren bestanden, reiniging, upgrades en véél meer. Meldt uw reparatie aan binnen één minuut en breng uw computer naar het innamepunt in de buurt. -- PC Refresh is the number 1 repair company for your PC, laptop and Mac. We're happy to help you with your damaged laptop, startup problems, upgrades, and much more. To start your repair, register online in 1 minute, and take your computer to the pickup location in your area.

Erinomainen

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Snel

Snel, en efficient gehoplen.

14. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de review, fijn dat u tevreden bent met de snelheid en efficiency.

Hele zorgvuldige voorlichting

Hele zorgvuldige voorlichting. Klantvriendelijk. Schade prima gerepareerd. Na afloop geinformeerd of alles naar wens was verlopen.

9. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de positieve review, mooi dat u tevreden bent met de voorlichting en de reparatie.

Saanut 5/5 tähteä

Topervaring met PC Refresh !!

Eerlijke diagnose probleem laptop, duidelijke offerte reparatie met prognose aflevertijd, goede communicatie en respons, doen wat is beloofd en nette aflevering laptop met ophaalmelding. Laptop functioneert weer als nieuw. Tevens na enkele dagen nog een belletje gekregen of alles zo in orde is.

9. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Fijn dat u zo tevreden bent met het proces en het resultaat. Dank u voor de topreview :-)

Snelle en efficiënte service

Snelle en efficiënte service. Computer maandag opgestuurd en vrijdag terug gekregen. Goede communicatie bij elke stap.

25. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor uw review, fijn dat u tevreden bent over de communicatie en de snelheid.

Saanut 5/5 tähteä

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daarmee is voor mij PC Refresh als bedrijf het best samengevat. Communicatie correct en op het juiste moment. Alle foto's van een defecte hard disk terug op een solid state disk !
Uitstekend!

8. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Fijn dat u tevreden bent over het resultaat en de communicatie. Hartelijk dank voor uw positieve review.

Top!

Snel, vakkundig en vrolijk

11. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de review, fijn dat u tevreden bent met de snelheid en vakkundigheid.

Uiterst tevreden!

Allereerst een luisterend en begripvol oor, goed bereikbaar, supersnelle service en correcte be-/ en afhandeling!

4. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Fijn dat u zo tevreden bent over de bereikbaarheid en de service, hartelijk dank voor uw lovende review.

Aanrader!

Snelle afhandeling en kundige experts die eerlijk advies geven. Gemakkelijk laptop te brengen en weer op te halen. Raad hen vooral aan en mocht ik het eens in de toekomst nodig hebben kom ik zeker bij hen terug.

3. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de positieve review, fijn dat u tevreden bent over de snelle afhandeling en het eerlijke advies.

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben prima geholpen
Vriendelijk telefonisch contact
Laptop werkt weer als nieuw

2. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Fijn dat u tevreden bent met de hulp en het contact, dank u voor de positieve review.

Great experience!

Great experience!

PC Refresh were very fast and professional with their handling of my computer.

20. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

We are happy to read you were pleased with the speed and professional handling of your computer. Thank you for your positive review.

reparatie gebeurt snel

reparatie gebeurt snel,
inventarisatie van de problemen zijn helder, prijzen worden duidelijk vermeld.

2. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de positieve review, fijn dat u tevreden bent over de snelheid en de duidelijkheid over de prijzen.

Saanut 1/5 tähteä

GA HIER NIET HEEN VIEZE NAAIERS

Vertrouwde voor de tweede keer een laptop reparatie bedrijf die claimt prof the zijn in hun vak, enkele ventilatie vervangen en schoonmaak 600euro en me laptop terug die het amper meer doet alles loopt vast en rare black crashing popups
Raad aan om nooit mensen die dingen claimen te vertrouwen dure les

14. toukokuuta 2024

Geachte heer Sun,

We vinden het jammer dat u geen goede ervaring heeft gehad. Van uw laptop zijn defecte onderdelen vervangen, de laptop heeft een grote onderhoudsbeurt gehad en het geheugen is geüpgraded. De laptop is daarna volledig getest en werkend weer aan u opgeleverd.

De problemen die u hierboven beschrijft, zijn bij ons niet voorgekomen en komen ook niet overeen met de klachten die u zelf aan ons heeft doorgegeven. We hebben u een e-mail gestuurd met de stappen die u kunt nemen om de laptop opnieuw bij ons in te leveren, we kijken de laptop dan onder service voor u na.

Saanut 5/5 tähteä

Goede begeleiding en snelle service.

Goede begeleiding en snelle service.
Binnen een week ( zonder weekend) een perfect werkende machine terug.
Zelfs belangrijke bestanden , nee alle bestanden zijn gered.

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Fijn dat u tevreden bent over de snelheid en de begeleiding, hartelijk dank voor de review.

Pc was versleten

Pc is niet gemaakt, was te oud. Wel prima advies gehad over een aan te schaffen pc. Daar heb ik na bedenk tijd gebruik van gemaakt. Alle gegevens zijn tevens overgezet.
Ben zeer tevreden over de afhandeling.
Groet,
J v d Hoven

15. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de positieve review, fijn dat u tevreden bent over het advies en de afhandeling.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en goed bereikbaar

Snelle service en goed bereikbaar. Alles werd vooraf duidelijk uitgelegd en er werd een overzicht van de kosten opgestuurd.

13. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä PC Refresh

Dank u voor de review, fijn dat u tevreden bent met de snelle service en de bereikbaarheid.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin