Had de laptop al afgeschreven, tot ik van pc refresh hoorde via vrienden met positieve ervaring. Kon het op zijn minst proberen, prima geregeld met afname en ophalen allemaal top. En het resultaat g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vanaf 1e moment duidelijk, transparant. Geeft vertrouwd gevoel. Na diagnose telefonisch contact en goed advies. Reparatie keurig uitgevoerd en 2 dagen na ophalen nog telefonisch contact of alles naa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dubbele spoedkosten berekenen, kosten niet duidelijk opsommen zodat je i.p.v. 260 euro opeens 438 euro moet betalen is niet ok. Klantenservice die gewoon ophangt als je je beklag doet. Vreselijk bed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
PC Refresh heeft mij goed geholpen en ook snel de problemen opgelost. De kosten daarvoor waren best pittig, maar naar mijn mening niet overdadig. Ik kreeg weer een goed draaiende PC terug en ben daarm... Näytä lisää
Yritys on vastannut
PC Refresh is de nummer 1 in reparatie van uw pc, laptop en Mac. -- For English, please scroll down -- U bent bij ons welkom voor reparatie bij laptopschade, opstartproblemen, herstel van verloren bestanden, reiniging, upgrades en véél meer. Meldt uw reparatie aan binnen één minuut en breng uw computer naar het innamepunt in de buurt. -- PC Refresh is the number 1 repair company for your PC, laptop and Mac. We're happy to help you with your damaged laptop, startup problems, upgrades, and much more. To start your repair, register online in 1 minute, and take your computer to the pickup location in your area.
Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hele zorgvuldige voorlichting. Klantvriendelijk. Schade prima gerepareerd. Na afloop geinformeerd of alles naar wens was verlopen.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Eerlijke diagnose probleem laptop, duidelijke offerte reparatie met prognose aflevertijd, goede communicatie en respons, doen wat is beloofd en nette aflevering laptop met ophaalmelding. Laptop functioneert weer als nieuw. Tevens na enkele dagen nog een belletje gekregen of alles zo in orde is.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Snelle en efficiënte service. Computer maandag opgestuurd en vrijdag terug gekregen. Goede communicatie bij elke stap.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Alles verliep vlot en reparatie naar de specs.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daarmee is voor mij PC Refresh als bedrijf het best samengevat. Communicatie correct en op het juiste moment. Alle foto's van een defecte hard disk terug op een solid state disk !
Uitstekend!

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Allereerst een luisterend en begripvol oor, goed bereikbaar, supersnelle service en correcte be-/ en afhandeling!

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Snelle afhandeling en kundige experts die eerlijk advies geven. Gemakkelijk laptop te brengen en weer op te halen. Raad hen vooral aan en mocht ik het eens in de toekomst nodig hebben kom ik zeker bij hen terug.

Ik ben prima geholpen
Vriendelijk telefonisch contact
Laptop werkt weer als nieuw

Great experience!
PC Refresh were very fast and professional with their handling of my computer.

reparatie gebeurt snel,
inventarisatie van de problemen zijn helder, prijzen worden duidelijk vermeld.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Ze denken kijken mee wat mogelijk is en dat is fijn bedankt. Verder goeie service

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Vertrouwde voor de tweede keer een laptop reparatie bedrijf die claimt prof the zijn in hun vak, enkele ventilatie vervangen en schoonmaak 600euro en me laptop terug die het amper meer doet alles loopt vast en rare black crashing popups
Raad aan om nooit mensen die dingen claimen te vertrouwen dure les

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Goede begeleiding en snelle service.
Binnen een week ( zonder weekend) een perfect werkende machine terug.
Zelfs belangrijke bestanden , nee alle bestanden zijn gered.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Pc is niet gemaakt, was te oud. Wel prima advies gehad over een aan te schaffen pc. Daar heb ik na bedenk tijd gebruik van gemaakt. Alle gegevens zijn tevens overgezet.
Ben zeer tevreden over de afhandeling.
Groet,
J v d Hoven

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Snelle service en goed bereikbaar. Alles werd vooraf duidelijk uitgelegd en er werd een overzicht van de kosten opgestuurd.

Vastaus yritykseltä PC Refresh
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.