Saanut 1/5 tähteä

Heel slecht...wat een verschil tussen PayPal duitsland en PayPal Nederland. Ik had iets gekocht in een webwinkel. Ter bevestiging kwam een mail, dat ik binnen 48 uren de bestelling kan opze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wilde mijn achterstand opvullen. Met Wero was het nirt mogelijk. Kon alleen met een bepaalde link. Geld is van mijn rekening afgehaald maar na 1 week mog niet verrekend. Maar blijven sms sturen. Klan... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Helaas ook een mindere ervaring rijker doordat een claim nmi onterecht is afgewezen. Een duur betaald telefoon hoesje wat niet aan de beschrijving voldeed werd door PayPal niet erkend, jammer want di... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat is deze organisatie slecht geworden. Geen klantenservice bereikbaar, ik moest een geschil escaleren, nergens te vinden hoe dit moet. Ze zeggen ''betaal veilig met paypal'' maar ben benieuwd of ik... Näytä lisää

1. Maksupalvelu
  2. Tilisiirtopalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Met PayPal kunt u geld overmaken naar iedereen met een e-mailadres. PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. U kunt vorderingen schikken, geld lenen en facturen of onkosten delen met vrienden zonder contant geld nodig te hebben of een geldautomaat te hoeven zoeken.

1,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,4

Kaikki arvostelut

(1 030)

38 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Stel criminelen bij PayPal zijn het!

Stel criminelen bij PayPal zijn het!
Plotseling 215 Euro van mijn cc afgeschreven zonder mijn toestemming. Ik heb het gemeld en binnen 5 minuten antwoord dat ze een onderzoek hebben gedaan en dat de transactie geautoriseerd is.
WEG IS MIJN GELD!!!

3. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Ik was altijd zeer tevreden paypal

Ik was altijd zeer tevreden met PayPal.. Tot ik plots zag dat ik permanent ben beperkt op PayPal... Bellen met hun heeft ook zal geen nut.. helpdesk medewerker kan niet zien waarom.. Hij zou navraag doen.. Maar dat was al 2mnd geleden..
Als ik ergens van wordt beschuldigt dan wil ik weten waarom.. ik werk in overheid dienst en heb nog nooit verdachte activiteiten gedaan..
"We hechten bij PayPal waarde aan een veilige community voor onze klanten om zaken te kunnen doen. We hebben activiteit op je rekening waargenomen die niet in overeenstemming is met onze Gebruikersovereenkomst, en we kunnen je geen PayPal-services meer bieden."

1. marraskuuta 2023

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, paypal is een en al oplichting, je moet betalen om je geld terug te kunnen krijgen en dan krijg je nog niets.
Veel beloven maar niets doen.
Een en al oplichting dus, iedereen moet Paypal vermijden

24. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Kopers bescherming PayPal stelt niets voor

Paypal vindt dat ik geen recht heb op terugbetaling als een product "in grote lijnen aan de omschrijving op de website voldoet"
Een BluRay kopieer programma van Digital River (ook een 1ster score op Trustpilot), wat van de 5.1 surround audio, slechts jaren 60 stereo overhoudt. Een muziek video (Bee Gees, one nigt only), om beneden via de laptop, die geen Blu ray's afspeelt te kunnen zien én horen in 5.1.
80 euro door het putje.
Pay Pal:
"We hebben deze transactie(s) gecontroleerd en weigeren uw claim(s). Deze beslissing is genomen omdat wanneer een object wezenlijk hetzelfde is als de omschrijving van de verkoper, we het niet als sterk afwijkend van die omschrijving beschouwen.

Onze excuses voor eventuele problemen die u met deze transactie(s) hebt ondervonden".

Prima om uit handigheid met Pay Pal te betalen, maar het biedt geen veilige transactie.

21. marraskuuta 2023

Aankoopbescherming is er NIET! DRAMA

3 camera’s gekocht gekocht uit Duitsland Eufy(verzonden uit duitsland), na dat hij ontvangen is blijkt dat ipv 3 camera’s er 3 plastic zakken met blaadjes te zijn. Na het indienen van een claim bij paypal al 3 maanden van het kastje naar de muur gestuurd! Ook is er gevraagd om retour te zenden en aangifte te doen. Beide netjes gedaan en ze weigeren gewoon je claim! Klantenservice weten ook niet waarom niemand weet waarom.. Aankoopbescherming van NIETS.

- Geld weg
- Product weg
- Extra kosten retour zenden weg

21. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Aankoopbescherming is geweldig

Ik betaal veel dingen via PayPal en dat gaat altijd probleemloos. Nu heb ik een maand geleden een bestelling gedaan, die niet is geleverd. Bovendien reageert de leverancier niet op mails. Vandaag een bericht gestuurd aan PayPal met de vraag of ik van hun aankoopbescherming gebruik kan maken. Bijna per ommegaande een reactie en het aankoopbedrag is inmiddels teruggestort.

26. lokakuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

rekening gesloten omdat er volgens…

rekening gesloten omdat er volgens paypal verdachte activiteiten plaats hebben gevonden dit is echter zichtbaar niet waar 2 stortingen gedaan verder niks word geen bewijs gelevert en reageren doen ze ook niet nu mijn geld geblokkeert

24. lokakuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Geen gevoel van controle

1. Het is VEEL te makkelijk voor bedrijven om je in een 'proef' periode te lokken, waarbij het helemaal niet duidelijk is dat je akkoord gaat met verlenging. Ik heb zeker niet nadrukkelijk akkoord gegeven dat ze zomaar mogen afschrijven van Paypal. En vervolgens wordt er veel geld wordt afgetroggeld voor iets wat je niet meer gebruikt.
Dit soort praktijken moet worden aangepakt (ook al kan het wettelijk kloppen, het is misleiding)

2. Op je bankrekening alleen paypal zien staan is heel irritant. WAT ook alweer van paypal? Je moet dan speciaal weer inloggen op paypal om te zien waar het om gaat. Deze extra stap schiet er vaak bij in (vast niet alleen bij mij), waardoor ik er dus ook te laat achter kwam welk bedrijf mijn geld steelt.

Ook al kan paypal handig zijn, door dit soort dingen sluit ik mijn account. Ik wil controle over mijn financien. Doe mij maar Ideal!

20. lokakuuta 2023

Kopersbescherming loze woorden

Kopersbescherming, loze woorden

Via een online bestelling een geschil gekregen met een leverancier. Voor mij de eerste maal, maar vermits ik mijn onlinebetalingen steeds doe via PayPal en zij consumentenbescherming beweren te geven was ik er zeker van dat dit dus wel opgelost zou worden. De betaling had ik geannuleerd en alle gevraagde informatie via hun speciaal formulier netjes doorgegeven. Voor eventuele verdere informatie zou contact opgenomen worden. Niet dus. Enkele weken later gewoon een mail met daarop de dringende vraag om het bedrag terug te storten omdat ik het reeds ontvangen zou hebben van mijn bank!! Hoezo mijn bank? Deze heeft in dit verhaal helemaal niets te maken, de betaling gebeurde via PayPal! Dan maar een mail gestuurd met de melding dat ik helemaal geen terugbetaling gekregen had van mijn bank. Geen antwoord hierop, alleen een week later een dreigende mail om het bedrag terug te storten op hun rekening. Door die dreigende toon, toch maar teruggestort. Nu heb ik een betaling uitgevoerd waarvoor ik dus niets gekregen heb. Proficiat PayPal, jullie doen helemaal niets, nada, om de koper te beschermen!!

8. syyskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Paypal laat je eerst klacht bij politie…

Paypal laat je eerst klacht bij politie indienen wegens diefstal. Wat ik keurig heb gedaan. Vervolgens zeggen ze dat ik de goederen moet terugsturen. Hoe kan je gestolen goederen terugsturen? Ik neem contact op en ze gingen hun fout rechtzetten. Vervolgens wijzen ze mijn claim af omdat ik geen goederen heb terug gestuurd. Paypal geeft geen garanties. Blijf er weg.

30. syyskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Paypal aankoop bescherming maakt dingen alleen erger

Een 3d printer gekocht uit china (verzonden uit duitsland), na dat hij ontvangen is blijkt hij duidelijk 2de hands te zijn en compleet kapot met missende onderdelen. Na het indienen van een claim bij paypal vragen ze me om de retour gegevens toe te voegen. hierna is de claim afgewezen.

- Geld weg
- Product weg
- Extra kosten retour zenden weg

25. syyskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

PayPal systeem/software is erg slecht. Je komt niet meer bij je geld

Aanmelden bij mijn PayPal account is plots niet meer mogelijk! Het menu dat je vervolgens moet doorlopen bij de telefonische helpdesk is zeer complex. Als je na een aantal pogingen toch een medewerker aan de lijn krijgt voorziet die je van foutieve informatie waarna het nog steeds niet werkt.

Er zijn tegenwoordig veel betere apps (Revolut, ...) waarmee je je financiën kunt regelen

20. syyskuuta 2023

onbertouwbaar

mijn rekening word zomaar voor niks gesloten kryg geen bewijs of reactie aantoonbaar dat er niks verkeerts is geweest toch sluiten nu mijn geld weg mensen pas op ga stappen ondernemen tegen hun het is pure diefstal en bedrog omdat er aantoonbaar geen verkeerde dingen zijn gebeurt en hun beweren van wel intussen dag geld

11. syyskuuta 2023

Service is teveel gevraagd

Ik word hier niet goed van, ik probeer al maanden om geld terug te krijgen, omdat ik iets geleverd kreeg wat niet voldeed aan de beschrijving. Nu kan ik dat geld terug krijgen, (€8,88) maar dan moet ik wel op eigen kosten dat product terug sturen. (wat kost dat tegenwoordig, €5/6??) Ik blijf bezwaar maken, en vandaag kreeg ik een mail van paypal dat ze mijn verzoek hebben geweigerd. Als ik antwoord op die mail, krijg ik een no reply verhaal terug, en ik moet dan maar weer via de website zelf aankaarten, en weer die hele rompslomp doorstaan. (ik heb dit in juni aangekaart, het is nu bijna september).

Vanaf nu kies ik voor afterpay, niet meer voor paypal. joejoe.

22. elokuuta 2023

Zeer zeer slecht

Zeer zeer slecht mijn zoon in mei iets verkocht kreeg dit kapot terug met missende onderdelen en van PayPal het geld terug gekregen mijn zoon heeft aangifte gedaan precies zoals paypal het wilde en vervolgens doet paypal er niets mee is inmiddels eind augustus en mijn zoon heeft al meerdere keren gebeld dan wordt er gezegd we bellen terug (not) tot op heden is er gewoon niks gedaan en heeft mijn zoon nog steeds zijn geld niet terug

19. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat je geen min score kan geven

Jammer dat je geen min score kan geven. PayPal hoort er voor haar klanten te zijn, maar is dat niet. Ik heb geschil met Birmingham Wear. Ik heb item geretourneerd naar door verkoper opgegeven adres, verkoper heeft ontvangst retour bevestigd, maar geeft geen geld terug. Nu beweert PaylPal dat ik naar het verkeerde adres heb teruggestuurd, terwijl ik alle bewijzen aangeleverd heb die ik maar kan bedenken, maar die worden genegeerd. Dit loopt al vanaf maart, ik ga nu gerechtelijke stappen ondernemen tegen PayPal.

16. elokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Prima aankoopbescherming

Prima aankoopbescherming. Alleen betaalt PayPal vaker geannuleerde betalingen niet terug aan de gebruiker. Ik heb dit vaak meegemaakt. Bijvoorbeeld met een doorlopend koffieabonnement dat ik stop kon zetten. PayPal bleef incasseren. De webwinkel gaf aan dat het probleem bij PayPal lag. Uiteindelijk heb ik onlangs een geautoriseerde betaling maar teruggeboekt, waarop PayPal besloot mijn account tijdelijk te blokkeren. Ik wacht nog altijd op terugbetalingen voor sommige geannuleerde aankopen. De klantenservice heeft nauwelijks inhoudelijk op mijn opmerkingen gereageerd. PayPal krijgt alle gegevens over mijn aankopen, dus enige klantvriendelijkheid van hun zijde zal daar wel door worden gestimuleerd.

1. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Helpen totaal niet bij een artikel wat…

Helpen totaal niet bij een artikel wat bij mij geleverd zou zijn maar nooit bij mij is aangekomen. Post.nl maakt er een zooitje van en ik ben de dupe en ook Paypal helpt totaal niet. Waardeloos, 41 euro weggegooid. En dan willen ze ook nog dat ik op mijn website Paypal ga accepteren, over mijn lijk, never nooit niet.

10. elokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin