Har da aldrig oplevet en service så ringe . Den ene medarbejder glemmer og tage sin mikrofon ned til munden så man kan kommunikere . Og virker virkelig ligeglad og svare koldt og kontant . Når man... Näytä lisää

VIRKELIG RINGE! vi skulle købe ny mobil i sidste uge og bliver grundet navne og adresse beskyttelse afvist... Vi fjerner adresse beskyttelsen,og venter 72 timer før vi igen prøver... De... Näytä lisää

Bare svindel akkurat som regningen som nå etter 2 år dukket opp i postkassen fra møkka legesenteret medicalis. Sender ut en regning til da en 13 år gammel gutt og der står ikke en gang kva regninga gj... Näytä lisää

Payex er et mareritt De sender ut en link etter f.eks et legebesøk Brukte 1 dag på å få betalt via linken..brukte flere kort..ingenting ble godkjent.. Det de håper på er at du gir opp så de kan... Näytä lisää

1,4

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Payex - EX delen er rigtigt

Da vi for nyligt ville købe en telefon, til min datter, via Telenor, med Payex som afdragsordning, blev jeg meget overrasket, da min ansøgning blev afvist..

Jeg har styr på økonomien, har et fint rådighedsbeløb og alt hvad jeg ellers kunne forestille mig, skulle have relevans for at optage et sådant lån.

Gutten hos Telenor kunne ikke forklare mig hvorfor jeg blev afvist, så jeg endte med at måtte købe telefonen kontant.
Da jeg så ringer til Payex kundeservice, bliver der liret en masse bavl af, omkring at de kun kan udtale sig om de generelle grunde til at man kan blive afvist.
Jeg er frustreret og temmelig gal, ikke så meget over afvisningen, selvom det er meget ubelejligt, men mest over den manglende forklaring på afvisningen.

I kundeservice kunne de forklare at det var systemet der traf beslutningerne. Vor herre bevars!

fremover styrer jeg udenom alt, der har noget med Payex at gøre.

11. lokakuuta 2024

TELENOR Afdragsordning

Jeg prøvede som så mange andre at få mig en ny telefon på en afdragsordning, men på trods af jeg har nok penge stående i banken( afbetaling var strengt taget ikke nødvendig) så blev jeg afvist uden nogen begrundelse.

11. lokakuuta 2024

Jeg bliver sgu en smule træt.....

Har fået nyt dankort og har ændret min aftale hos banken hvilket ikke er gået igennem. Får så en mail fra Payex om at jeg skal logge ind på Mine Sider for at tilgå betalingsoplysninger og ændre mine betalingsoplysninger. Hvilket jeg så gør, og tænker alt er godt.

Nu har jeg så fået endnu en mail om at de har forsøgt at trække betalingen af min Profil Optik Lifestyle-aftale for tredje gang og sidste gang, men betalingen er stadig ikke lykkedes.

Denne betaling vil derfor nu blive sendt som en påmindelesfaktura med posten.

Du bedes derfor logge ind på Mine Sider for at tilgå betalingsoplsyninger for manuel betaling og undgå at modtage påmindelesfaktura med posten.

Har nu endnu engang ændret aftalen og den her gang taget et screenshot, hvis de endnu engang påstår at jeg ikke har ændret mine betalingsoplysninger.

Jeg bliver sgu en smule træt......

5. lokakuuta 2024

Jeg har været i Telenor i 15 år

Jeg har været i Telenor i 15 år, og har altid kunne købe en Telefon på afbetaling uden afslag, jeg har arbejde og altid haft råd til det, siden Payex har overtaget det får man kun afslag, uden et svar "hvorfor", Payex bliver Telenor`s undergang med kundeflugt, fordi Payex undergraver Telenor`s service med afbetalinger for faste kunder i Telenor, og jeg bliver en af dem der smutter hvis Telenor ikke gøre noget i en fart!

2. lokakuuta 2024

Slut med telefon på afbetaling

Som flere andre også skriver. Så er det efter 20 år hos Telenor nu ikke muligt for mig at købe telefon over afbetaling mere. Min økonomi er ellers bedre ind nogensinde før, der er penge på kontoen, og jeg skylder ikke 1 krone nogle steder. Men det er åbenbart ikke godt nok for peyex. Hvorfor Telenor har valgt at bruge payex forstår jeg ikke noget af 😏

16. syyskuuta 2024

Payex svindel

Payex er et mareritt
De sender ut en link etter f.eks et legebesøk
Det de håper på er at du gir opp så de kan sende faktura med mange hundre i påslag.
DETTE ER ET SVINDEL SELSKAP..
STYR UNNA..

30. elokuuta 2024

Ville låne til en ny mobil hos Telenor

Ville låne til en ny mobil hos Telenor, men blev afvist uden grund. Hvordan vurderer i folks økonomi? Jeg har en sund og stabil økonomi, betaler regninger til tiden. Med de dårlige anmeldelser, er jeg glad for afvisning. Tror Telenor mister mange kunder, ved at samarbejde med jer.

13. syyskuuta 2024

Telenor nye samarbejdes partner payex

Telenor nye samarbejdes partner payex. Har givet mig afslag om et lån til et samsung watch 7 den koste 180 kr i måneden over 2 år jeg troede payex levede af udlån SÅ 1 stjerne de snakker svensk nå man ringer

15. elokuuta 2024

2 gange på 14 dage blev låneansøgning…

2 gange på 14 dage blev låneansøgning afvist
Da jeg så ringede og spurgte hvorfor var svaret at de ikke vidste hvorfor den var afvist
Så nu skifter jeg teleselskab da jeg åbenbart ikke kan låne til en mobil
Mage til useriøst finansieringsselskab
2 gange blev jeg betragtet som gældsbetynget af Telenor
Det er simpelthen svineri at der ikke kan komme fyldestgørende svar tilbage til mig

12. heinäkuuta 2024

Samme MEGET ringe behandling som flere…

Samme MEGET ringe behandling som flere andre skriver.

Køb af briller ved Profil optik

For brev om, at de har sendt 3 gange betalinger til mig, som jeg ikke har svaret på og nu er sagen sendt videre til inkasso.

Jeg kontakter jer, og får også pr.mail kopi af de 3 breve.
Som så er sendt til FORKERT adresse , de 2 første breve er sendt til optikerens adresse.
Jeg skulle også være forsøgt kontaktet på telefon, men der har i heller ikke formået og bruge det rigtige nummer.

Så takket være i ikke har styr på hvad i laver, har det kostet mig x antal 1000kr mere.

23. tammikuuta 2024

Dårlig behandling arrogant

Dårlig behandling arrogant
Vil aldrig anbefale jer føj

30. lokakuuta 2023

Hej Rebecca

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi kan desværre ikke se, hvem du har talt med ud fra din besked.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 33121030, så vi kan se nærmere på hvad der er sket.

Hold dig væk fra PayEx!

Jeg lavede for ~1/2 års tid siden en aftale med Profil Optik på et lifestyle abonnement. I butikken fik jeg at vide at der ville gå nogle måneder før betalingsordningen trådte i kraft.

Jeg tilføjede mine betalingsoplysninger godtroende omkring at det derfra ville kører af sig selv.

Så fik jeg pludselig en mail fra Profil Optik fredags, sidste uge. I mailens titel stod der "Sidste advarsel..." Det viser sig så at mit lifestyle abonnement er blevet afbrudt grundet manglende betaling, og de nu forlanger det fulde beløb på låneaftalen på 14k+.

Jeg reagerer straks, og forsøger ydmygt af finde en løsning, som indebærer at afdragsordningen kan fortsætte. Snakker telefonisk hhv med Profil Optik og PayEx, indtil jeg ender i en dialog eller rettere monolog over mail med en profil optik ansvarlig for PayEx.

Af private årsager har jeg desvære ikke haft mulighed for at tilse min fysiske post i nogen tid, hvori et enkelt brev på en dobbelt rykker befandt sig. I håb om en løsning, laver jeg en betaling på det skyldige foreløbige beløb som ikke var blevet betalt via betalingsordningen, og tilmelder direkte til PBS igen gennem netbank. Dette beretter jeg også om i en mail til Profil Optik afdelingen i PayEx. De svarer generelt kortfattet, og konkluderer hurtigt, efter dages stilhed imellem svar, at de ikke kan gøre noget fra deres side.

På intet tidspunkt blev jeg informeret om at jeg selv skulle fortage mig nogen handling for at modtage vigtige informationer digitalt.

På baggrund af min oplevelse, vil på det kraftigste fraråde alle om at lave en betalingsordning igennem Profil Optik, og nogen anden forhandler som benytter sig af PayEx som betalingsløsning.

6. lokakuuta 2023

Uretmæssig anklaget for at skylde dem penge

Profil optik skiftede deres opkrævning fra ekspres bank til Payex tilbage i 21. Grundet sygdom var jeg ikke opmærksom på dette hvorfor jeg ikke fik indbetalt regninger i tre mdr.
Forsøgte at rette op på det da jeg fandt ud af det, men det var helt umuligt at blive klog på de regninger de sendte. Kunne ikke gennemskue beløbene, fik rykkere, så penge tilbage osv. Valgte i feb 22 at betale brillerne ud så jeg slap for mere bøvl med Payex.
Modtager så i foråret 23 en regning fra Payex. De påstår jeg ikke har betalt en regning i efteråret 21. Den overgår til inkasso med trusler om RGI og fogedretten.
Jeg dokumentere at brillen er betalt. De siger at det er et andet sagsnummer. Jeg får aldrig svar på hvile sag det er da profil optik kan se at jeg ikke skylder dem penge, hvorfor indkrævningen bliver tilbagekaldt.

Jeg er vred og frustreret over at de kan slippe afsted med sådan en behandling af kunder. Og så undre det mig at de kan have sådan et rod i deres regnskab.

3. heinäkuuta 2023

Hej Birgitte

Tak for din henvendelse. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 8862 4020, så vi kan få afklaret sagen.

ADVARSEL.

ADVARSEL.
Payex har IKKE styr på indbetalinger og kunde adresser, de roder rundt i det og sender uden grund folk til inkasso fordi de ikke har styr på egen administration.

Hold jer langt væk, anvend Resurs istedet for som Profil optik også tilbyder.

Henrik.

31. maaliskuuta 2022

Hej Henrik

Tak for din henvendelse. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 3312 1030, så vi kan få afklaret sagen.