Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En flok robotter der trænet til at ligge alt personlighed og menneskelighed fra sig. Skrækkelige personer. De har intet krav på mine penge. Dette klager jeg med det samme over. De kan ikke finde... Näytä lisää
Fik en bøde fra Fielsd’s trods betalt parkering. Ringede ind, fik en forstående medarbejderne røret, tjekkede op og jeg fik annulleret bøden. Det jo faktisk ok. Kunne have give 4stjerne om jeg... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Gardian er den nye identitet for ParkZone – et selskab med dybe rødder i parkeringsbranchen og en vision om at tilbyde helhedsorienterede løsninger. Med to stærke forretningsben leverer Gardian både avancerede parkerings- og sikkerhedsløsninger, der er skræddersyet til ejendomsbranchens mest visionære beslutningstagere. Gardian bygger på mere end 20 års erfaring og administrerer dagligt over 1.900 parkeringsområder og sikkerhedsopgaver for både offentlige og private virksomheder. Med vores digitale fokus og integrerede tilgang sætter vi nye standarder for, hvordan parkering og sikkerhed kan kombineres for at skabe værdi for kunder og partnere. Gardian har hovedkontor i Rødovre samt kontorer i Kolding, Aalborg og Trondheim, Norge.
Yhteystiedot
Valhøjs Alle 174 - 176, 2610, Rødovre, Tanska
- kundeservice@gardian.dk ved generelle spørgsmål, sagsbehandling@gardian.dk ved spørgsmål til kontrolafgifter
- www.parkzone.dk
On vastannut 15 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Forfærdeligt firma
Forfærdeligt firma! Ingen forståelse overhovedet. En dum tastefejl kostede mig 985 kr. Jeg har parkeret ved fitnesscentret i flere år med det samme registreringsnummer, og denne ene gang tastede jeg forkert – én bogstav var anderledes end min nummerplade. Jeg sendte screenshots fra tidligere uger som bevis på, at jeg altid parkerer der, og at jeg aldrig havde nogen intention om at snyde. Det var bare en menneskelig fejl. Ingen forståelse, bare en idiotisk forklaring! Hold jer langt væk fra de tyve!
Pengemaskine
De har intet krav på mine penge. Dette klager jeg med det samme over. De kan ikke finde min originale henvendelse. Så det er bare mit problem - og så bliver jeg pålagt rykkergebyrer. De fastholder alt og truer med inkasso. Sjældent har jeg følt mig så magtesløs og udnyttet.
Længere process med adskillige trusler og rocker-metoder.
Undgå at parkere hos Guardian / Parkzone
Afgift tilsendt på trods af korrekt registrering i Bruuns Galleris VUE biograf. Jeg vil i fremtiden holde mig langt væk fra at parkere hos Parkzone, Guardian eller hvad de fremadrettet ændrer navn til for at løbe fra ufine metoder. Jeg forstår heller ikke at et storcenter kan finde på at bruge dem som samarbejdspartnere. Skuffende.
Build up Tatar
I'm not confident that this will remove all the yukky brown colouring on Thier teeth but one good thing I've noticed after 6 weeks is a improvement in Thier breath.
dårligt selskab
Gangster metoder.
Gangster metoder.
Tænk sig at skulle betale parkeringsafgift til flere selskaber.
Det er sku god forretning.
Vi parkerede ved expermentariet og…
Vi parkerede ved expermentariet og prøvede at sætte en parkering i gang i app, fik besked på, at min telefon var for "ny" så sætter en anden app i gang.
Vi får en afgift pga manglende registrering i ParkCare.
Efter en klage, får vi andre billeder, som pludselig viser en hvid bjælke i den meget høje snebunke med en navn på.
Ikke forbeholdt eller andet, bare et firmanavn.
Vi er sikre på, at det hvide skilt ikke var der, da jeg var i front af bilen, for at min datter ikke skulle køre ind i sne bunken.
Bilen ved siden af, havde også fået en bøde, for forkert registrering, men ingen bjælke der heller.
Jeg har fået bøden for at parkere på Tuborg Havnevej nr 1, men vi parkerede på Tuborg boulevard.
Snakkede med en dame, som meget hårdnakkede mente, at det var en rigtigt afgift.
Min datter bil, hun kørte, jeg klagede, men åbenbart kun bilens ejer kan ringe/skrive uden fuldmagt.
Jeg klager igen.
Pengetank og intet andet
Som sædvanlig er der INGEN overbærenhed eller menneskelighed, når det kommer til penge. Det bør forbydes at have private til at tjene penge på uheldigheder. Min kameraparkering havde pludselig slået fra (bruger den ellers hver eneste dag). Så det var 70 kr. Parkering, jeg ikke havde fået betalt. Og det skal jeg da. Tænkte det kørte automatisk, som det plejede, så gav det ikke en tanke. Får en afgift med et rykkergebyr på en og samme tid fra Parkzone, ser den for sent i e-boks, betaler den men nr. 2 rykkergebyr var allerede sendt. Skriver til dem om de er søde at fjerne rykkergebyret. Seriøst. Det er automatiske mails der sendes ud fra dem, det koster dem ingenting at tjene de penge. Der ligger ikke en service bag. Beløbene er små men det er princippet i, at man ikke ser menneskene bag. Jeg har i årevis betalt og betalt for deres latterligt høje parkeringspriser, og de kan ikke fjerne et skide gebyr.
Jeg er så træt af dyr parkering, stride systemer og især grådige forretningsmænd der udnytter folks bevægelsesfrihed - som det er at have bil.
1 stjerne ⭐
1 stjerne ⭐
Meget dårlig oplevelse med Parkzone.
Min mand og jeg fulgte anvisningerne ved parkeringsautomaten og indtastede nummerpladen. Vi blev derefter bedt om at betale, hvilket jeg gjorde på en anden automat med mit Apple Watch – en metode jeg normalt aldrig har problemer med.
Systemet var dog ulogisk og besværligt. Da automaten efterfølgende gik tilbage til startskærmen uden nogen form for fejlmeddelelse, antog vi naturligt, at betalingen var gennemført. Der var ingen indikation af, at noget var gået galt.
Alligevel modtager jeg en bøde.
Jeg finder det urimeligt, at man som kunde ikke får tydelig besked, hvis en betaling ikke er gennemført. Det efterlader brugeren i god tro – og bliver bagefter straffet for det.
Jeg vil fremover undgå parkeringspladser administreret af Parkzone og i stedet bruge løsninger som EasyPark, som er langt mere brugervenlige og pålidelige.
Kan ikke anbefales.
Min dårligste oplevelse nogensinde med…
Min dårligste oplevelse nogensinde med et parkeringsselskab
Min oplevelse med Gardian har uden sammenligning været den værste, jeg nogensinde har haft med et parkeringsselskab. Hele processen virker ufleksibel og uden reel interesse for dialog eller kundeservice og de kan da ikke være stolt af deres skala her på trustpilot.
Efter at have stået i et uretfærdigt forløb føler jeg, at den eneste måde at blive hørt på, er at man som bilist tager det skriftligt med dem. Jeg vil derfor kraftigt opfordre alle, der mener de har fået en uberettiget afgift, til at sende en skriftlig klage til Gardian, så virksomheden bliver konfronteret med, hvor mange der oplever problemer og de bliver lagt ned i admin opgaver og når de svare - skriver du igen.
Svindler
Har skulle betale næsten 400kr for at holde i 1 time og 25 minutter… grundet en tastefejl.. men det kan de åbenbart ikke se igennem med selvom man har betalt
Kære ledelse
Kære ledelse
Jeg skriver for at indgive en formel klage over en p-vagt fra Gardian, som arbejder ved Rigshospitalet på Blegdamsvej 9.
Jeg har faste tider på hospitalet og kommer derfor jævnligt på området. Ved flere lejligheder har jeg oplevet, at den samme p-vagt tilsyneladende venter på min ankomst og derefter følger efter mig rundt på området.
Når jeg stopper op for at tale med ham og spørger, hvad problemet er, vil han ikke kigge mig i ansigtet. I stedet kigger han ned eller væk, mens han taler til mig, og siger gentagne gange, at jeg ikke må være der, selvom jeg er på hospitalet i forbindelse med mine aftaler.
Jeg har flere gange bedt om hans navn, men han har gentagne gange nægtet at oplyse det. Først efter flere forsøg oplyste han til sidst, at hans vagtnummer er 367.
Denne adfærd oplever jeg som chikanerende og uacceptabel. Det er meget ubehageligt at blive fulgt efter og konfronteret på denne måde, især når man er på hospitalet i forbindelse med aftaler.
Jeg er desuden blevet oplyst af andre personer på stedet, at jeg ikke er den eneste, der har klaget over denne medarbejder. Jeg har fået at vide, at der tidligere har været klager over ham, og at han på et tidspunkt ikke var til stede i en periode, men at han nu er tilbage igen.
Jeg forventer derfor, at sagen bliver taget alvorligt og undersøgt grundigt. Jeg vil gerne have en forklaring på, hvorfor denne medarbejder gentagne gange følger efter mig og siger, at jeg ikke må være på hospitalets område, når jeg har legitime aftaler der.
Jeg forventer også at blive informeret om, hvilke tiltag I vil tage for at sikre, at jeg kan færdes på hospitalets område uden at blive chikaneret fremover.
Hvis sagen ikke bliver håndteret tilfredsstillende, vil jeg overveje at tage klagen videre til relevante myndigheder og instanser.
Jeg ser frem til jeres svar.
Små i skoene
Jeg har d. 25/2 2026 betalt en parkeringspåmindelse som løs på 14 kr. for parkering og 89 kr. administrationsgebyr -fair enough. Fristen for betalt var også d. 25/2. Men jeg modtager derpå en rykker, som lyder på 14 kr. for parkering, 89 kr. administrationsgebyr og 100 kr oven i -fair, men jeg har jo betalt, så hvad der der? Jeg ringer i dag, og får pænt afvide: du har betalt for sent, vi har først modtaget din betaling d. 26/2 og det er jo for sent derfor modtager du rykkeren. Jeg fortæller så, at det kan jeg alligevel ikke helt forstå, fordi jeg har altså været inde og foretage en betaling d. 25/2 som var sidste betalingsfrist, så at i først har modtaget d. 26/2 kan jeg ikke forstå hænger på mig. Det går op for mig at det jo muligvis kunne være fordi jeg har betalt d. 25. om aftenen og betaling derfor går igennem den 26. istedet. Jeg får da afvide at jeg skulle "have foretaget mig mere" -jeg skulle have skrevet en email til dem hvor jeg skriver at jeg har betalt klokken 8 om aftenen og betalingen derfor først går igennem d. 26, eller jeg skulle have logget ind på deres betalings-servoce og betalt der således at pengene går igennem med det samme osv. osv. osv. osv. For hvis jeg nu havde "gjort mere" og taget kontakt så kunne de jo sagtens have sagt "okay lad gå, vi rykker din betalingsfrisk en dag frem så vi accepterer denne betaling". Jeg har endda talt med en medarbejder der inde fra tidligere, som sagde at jeg skulle se bort fra hvis jeg får en rykker, fordi jeg har jo betalt. Jeg ringede derfor blot for at dobbeltsikre mig at jeg altså skulle se bort fra den rykker jeg nu har modtaget. Medarbejderen denne gang fortæller at han både ikke kan se at jeg skulle have haft talt med nogen derinde fra allerede. Jeg skal af med 100 kr. fordi jeg betalte PÅ SELVESTE SIDSTE BETALINGSDAG, men på the wrong hour of the day, og jeg jo selv skulle have gjort mere for at enten pengene kom ind på dere konto SAMME DAG eller kontaktet dem med en "jeres 103 kr. kommer ind på jeres konto imorgen selvom jeg har betalt idag" e-mail............ I sidste ende er min pointe her bare, den medarbejder jeg snakkede med i dag kunne sagtens have sagt "okay, vi annullerer de 100 kr, men nu ved du det her til næste gang" men nej nej, han ville hellere hænge på røret med mig i de 5-10 minutter jeg brokkede mig, som om han ville blive fyrret for at give den "lad gå" som han egentlig selv antyder at han faktisk har autoriteten til.................. Jeg tror ikke han forstod min pointe, da han istedet sætter min næste betalingsfrist frem. Jeg ender med at må sige til ham at det ikke hjælper at sætte betalingsfristen frem, princippet er at jeg har betalt d. 25. som jeg skulle, nen at i kaster den over på mig at pengene først kommer ind på jeres konto dagen efter. Nu er parkxone ikke en butik man kan gøre sig spor umage for at undgå, ellers havde det nok været et sted jeg ikke ville handle igen.
Løgnagtig og amatør fusker firma
De sender en bøde på en bil som er afmeldt for 3.5 år siden som vi aldrig har ejet, de tvinger os til at bruge den angivne nr plade som dokumentation til henstilling af sagen. Ved det vi ikke ejer denne nr plade så læner det sig gevaldigt op af dokumentations falsk, og samme tid kræver de en fuldmagt for at anden kan handle sagen, tankevækkende de vil have deres på rene, men de giver ikke os andre samme mulighed. Det kan ikke undre i får så dårlig anmeldelser, og jeres ansatte bør helt klart få et kursus i kunde behandling, frem for bare at smide røret på.
Det her er den største omgang svindel
Det her er den største omgang svindel. ParkZone - eller Gardian - har med glæde modtaget vores penge gennem flere måneder, hvor vi har betalt for parkering.
Vi har så begået den fejl, at vi ikke har fået registreret vores bil i deres systemer tilstrækkeligt længe. Så nu har vi modtaget en række opkrævninger, som vi skal betale for at parkere det sted, som vi allerede betaler for via abonnement.
Når vi så henvender os til dem, så får vi flabet at vide, at der er intet at gøre og vi bare kan betale.
Jeg kan ikke understrege nok, hvor elendigt vi føler os behandlet.
Og jeg kan kun på det kraftigste anbefale folk ikke at bruge deres parkeringsfaciliteter. Man risikerer bare at betale dobbelt, mens de intet kan gøre.
Elendig og arrogant service, som grænser sig til decideret svindel.
meget dårligt service aldrig mødt en så…
meget dårligt service aldrig mødt en så sur parkeringsvagt
Simpelt tyveri.
Simpelt tyveri.. Andet kan jeg ikke sige.
Rystende
Sindsyg oplevelse.
Fik en P-Bøde i Aalborg i onsdags pga en ulovlig parkering. Bøden var helt ok og efter reglerne da jeg havde parkeret ulovligt. Jeg kommer til bilen lige da den mandelige P-Vagt skulle sætte den forruden og jeg sagde til ham at han bare kunne give mig den i hånden og sagde fortsat god dag til ham i en ordentlig tone. MEN jeg skal da love for han blev ubehagelig og svinede mig til verbalt inkl en truende adfærd. Heldigvis har jeg dashcam i bilen som har optaget det hele og 2 vidner som overværede situationen og var ligeså rystet som jeg var. Skal ligeledes love for at den bil han kørte i fik Max gas da han kørte. Super fint at køre på den måde med reklame for deres selskab på siden🙈
Er ved at undersøge om der er nok til en anmeldelse grundet den truende adfærd fra P-Vagten
En voldsom gang svineri!!!
En voldsom gang svineri!!!.
En fuldstændig lovlig parkering på halv tom parkeringsplads i (4 minutter) hved McDonald’s Brønderslev koster ifølge jer 985,- … Gik ind for at tisse og kom ud til en af jeres vagter der sad på lur i sin egen bil for at tjekke om nogen skulle have glemt deres p-skive ((( 4 minutter )))
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.