Penge grisk profitmaskine
Jeg er dybt utilfreds Gardian og deres fuldstændig ufleksible og urimelige behandling. Jeg betalte korrekt for min parkering gennem EasyPark, men i al hast glemte jeg at ændre nummerpladen, da jeg kørte i en firmabil. Det er en åbenlys, ærlig menneskelig fejl i en travl hverdag og det er dokumenteret, at jeg har betalt for den pågældende periode og min privat bil var placeret langt fra Arne Jacobsens Allé 6.
Det er simpelthen SVINSK at udnytte en sådan fejl til at udstede en bøde. Resultatet er, at jeg nu tvinges til at betale for både parkering OG bøden – en ren profitmaskine baseret på folks forglemmelser.
Da jeg forsøgte at klage og give min forklaring, blev jeg øjeblikkeligt fejet til side uden nogen form for reel sagsbehandling eller forståelse for situationen. Det er ufatteligt, at man ikke engang kan komme til orde, når man rent faktisk har betalt for ydelsen.
Dette firma udviser en ubrugelig og magtliderlig holdning med en fuldstændig mangel på forståelse for virkeligheden. Det er en forretningsmodel, der udelukkende er designet til at straffe og profitere på kunders fejl frem for at levere en rimelig service. Jeg vil fraråde alle at benytte sig af Gardian.
25. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu