Vanvittig lang leveringstid! Jeg bestilte to par bukser søndag d. 30/9. Onsdag d. 2/9 får jeg mail om at den er afsendt og fredag d. 4/9 får jeg mail fra GLS om at den er i pakkeshop. Pakkeshoppen... Näytä lisää
Fysisk køb i Ønskebørn Frederiksberg, hvori vi fik outstanding betjening af medarbejder Marie. Marie var ovenud professionel sidelæggende med en personlig varme og empatisk tilgang til tingene.... Näytä lisää
Alt for dyre reservedele og dårlige barnevogne. Jeg har en stork barnevogn, der er knap 2,5 år gammel. Inderforet er kort efter garantiens udløb begyndt at smuldre. Jeg kontakter Ønskebørn pr... Näytä lisää
Jeg har købt en Basson Skuffe til Juniorseng hos Ønskebørn.dk, hvor der stod, at varen var på fjernlager med mere end 14 dages levering. Til min store glæde ankom pakken allerede efter få dage! En... Näytä lisää
Der er ikke noget, der betyder mere for dig end dit barns velvære og trivsel. Sådan er det også for ØnskeBørn. Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente. Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. Vi rådgiver og vejleder, og kan vi gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er vores mål nået. ØnskeBørn står for service, kvalitet og faglig viden, og så er vi altid klar til at tage hånd om jer. ØnskeBørn er en frivillig dansk kæde af større butikker med et stort udvalg af produkter, der gør det sjovere og lettere at være forældre til småfolk. Udover de fysiske butikker kan du handle på www.onskeborn.dk døgnet rundt.
Uraniavej 6A, 8700, Horsens, Tanska
- +45 69 60 71 16
- webshop@onskeborn.dk
- www.onskeborn.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Måtte annullere ordren
Måtte annullere ordren, da de var for længe om at levere.
De skrev 2-5 dage og efter en uge, var de ikke påbegyndt at ekspedere den. Undskyldningen var, at der havde været åbent på lageret så kunne man ikke gøre noget, lød det fra en ikke særlig venlig dame, jeg talte med.

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Hurtig levering af købt vare er altid…
Hurtig levering af købt vare er altid rart, men hjemmesiden er intuitiv og pæn

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Vi bytter ikke og pakker ikke ind
Jeg besøgte ønskebørn shop i Fredericia. Jeg skulle købe til naboens nyfødte og fandt en fin lille kjole. Men så blev jeg mødt af en sur ekspedient "vi pakker ikke ind og vi bytter heller ikke".
Jeg smed kjolen og gik.
Min værste anbefaling til denne virksomhed.

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Bestilte en vippestol fik ordreseddel…
Bestilte en vippestol fik ordreseddel og tak for bestillingen retur
Var åbenbart ikke på lager og jeg hørte ingen ting før jeg selv undrede mig over min vare ikke var sendt ..
Fik en beklagelse, og de ledte efter den i andre butikker , har endnu engang ikke hørt fra dem . Øv skal jo bruge vippestol en nu som gave
Har ellers tydeligere handlet upåklageligt his dem .

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Nemt at bestille og hurtig levering til…
Nemt at bestille og hurtig levering til butikken

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
God betjening og løsning på et problem
Fik en super god betjening da jeg kontaktede firmaet med et problem, som jeg fik løsning på

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Mit køb ankom et døgn efter at jeg…
Mit køb ankom et døgn efter at jeg købte det, fra Jylland til Sjælland! Godt gået!

Alt fungerer
Dejlig nem hjemmeside. Hurtig bekræftelse på bestilling. Levering super hurtig👍🏼

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Alt for langtid om at bestille hjem til…
Alt for langtid om at bestille hjem til butikken.
Problemfri handel
Til min store glæde ankom pakken allerede efter få dage!
En virkelig positiv overraskelse og en problemfri handel. Jeg handler gerne her igen!

Vastaus yritykseltä ØnskeBørns Webshop
Få lidt kundeservice banket ind i…
Få lidt kundeservice banket ind i personalet i jeres udleverings butik ønskebørn.
Og når man betaler for at afhente varer i en butik, lager og butik ligger i samme by, så kunne det være rart at leveringstiden blev holdt.