Onlineveilingmeester.nl Arvostelua 5 030

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Het bieden en bijkomende kosten zijn duidelijk opgebouwd. De app heeft wel af en toe last van verdwenen facturen en verdwenen favo kavels welke er later weer kunnen staan. Ik heb het vermoeden... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tot nu toe, Grote zware machine aangeschaft moeten we nog ophalen ervaring met bieden en online is tot nu toe 5 sterren als de machine straks met de heftruck in de bus word gezet dan blijft de 5 st... Näytä lisää

1. Online-huutokaupat
  2. Huutokauppa

Yrityksen kirjoittama

Waar jij bepaalt wat je betaalt

3,6

1 tähti

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Misleidende productomschrijving, geen oplossing geboden

Geboden op een HP ProLiant ML350p Gen8 server waarbij de omschrijving een Intel Xeon E5-1650 v3 processor en DDR4 geheugen vermeldde. Dit is technisch onmogelijk: de Gen8 ondersteunt uitsluitend v1/v2 processors en DDR3 geheugen. Na meerdere malen schriftelijk bezwaar te hebben gemaakt en om verificatie te vragen via een BIOS-foto of serienummer, werd dit consequent geweigerd. De reactie van de klantenservice bleef beperkt tot “betaal gewoon en dien achteraf een klacht in.” Uiteindelijk heb ik de overeenkomst moeten vernietigen op grond van misleidende verkoop en een melding gedaan bij ACM ConsuWijzer. Geen transparantie, geen oplossingsgerichte houding, en aantoonbaar onjuiste productinformatie. Niet aan te raden.

13. huhtikuuta 2026

Ophalen van kavels

IK was vandaag onderweg vanuit Nijmegen naar Groningen om een aantal computers op te halen.Onderweg zag ik dat het tot 15 uur kon. IK heb gebeld dat ik later zou aankomen omdat ik dacht dat het tot 16 uur was. Ik werd netjes teruggebeld met de mededeling dat de mensen nog wel even zouden blijven om mij te helpen En dat hebben ze mer dan netjes gedaan. Heel erg bedankt.

16. huhtikuuta 2026

Alles is wel oke duidelijke foto”s

Alles is wel oke duidelijke foto”s

MAAR het bieden dat is wel een ding zegg
Binnen in hebben ze een mannetje die mee bied met hoge bedragen en dat is juist het spel dan gaan de mensen die echte de kavel willen mee bieden wat ijgenlijk veel goedkoper was een vies spel spelen ze dat is gewoon te ZIEN

Beste Rumen,

Wij nemen dit soort opmerkingen zeer serieus. De beschuldiging dat er binnen onze veilingen wordt gemanipuleerd of dat er “iemand meebiedt vanuit ons” is onjuist en zonder enig bewijs.

Onze veilingen verlopen volledig transparant en staan onder toezicht van een notaris. Dit betekent dat biedingen onafhankelijk worden geregistreerd en gecontroleerd, waardoor manipulatie uitgesloten is.

Met dergelijke aantijgingen zonder onderbouwing wordt een onjuist beeld geschetst. Om die reden hebben wij deze review ook gemeld wegens het verspreiden van feitelijk onjuiste informatie.

Mocht je concrete aanwijzingen of bewijs hebben, dan nodigen wij je uit om deze met ons te delen.

Ziekhuis

In verband ziekenhuis opname factuur niet op tijd kunnen betalen.

Nu 75 euro Administratie kosten in rekening gebracht is geen ruimte voor begrip.

Mijn Kenmerk WF264000503.

Als ik met mijn klanten zou omgaan zou ik al failliet zijn!

6. huhtikuuta 2026

Beste Led verlichting,

Bedankt voor je bericht. We hebben de situatie even voor je nagekeken in ons systeem.

Allereerst begrijpen we dat een ziekenhuisopname erg vervelend is en impact kan hebben op dit soort zaken. Tegelijkertijd zien we dat het bod is geplaatst via een zakelijk account.

Rondom deze factuur hebben we meerdere contactmomenten gehad. Zo is er op 3 april een e-mail en sms verstuurd, en op 7 april is er telefonisch contact geweest met iemand binnen het bedrijf, waarbij ook is genoteerd dat de factuur nog voldaan moest worden.

Pas 6 dagen daarna, toen er nog geen betaling was ontvangen, zijn de administratiekosten in rekening gebracht.

We proberen hierin altijd zorgvuldig en duidelijk te communiceren, maar begrijpen dat de situatie voor jou als vervelend wordt ervaren.

Saanut 2/5 tähteä

Na klacht te hebben ingediend werd er…

Na klacht te hebben ingediend werd er hetzelfde gezegd wat er op de site, onder de algemene informatie, staat. Helemaal niet gehad over de verkopers die niet altijd eerlijk zijn. Uiteraard is de schuld niet van OVM als de verkopers informatie over het product verzwijgen of alleen mooi fotos laten tonen maar de achterkant dat soms belabberd of vies is niet op de fotos komt. Als koper ga je vanuit vertrouwen uit dat alles klopt wat je ziet en leest. En je kan niet zomaar uit Zeeland naar Groningen om even te kijken of een stofzuiger netjes eruit ziet. De aankoop van autos bijvoorbeeld via OVM gaat wel veel beter. Daar zitten mannen van OVM die goede informatie verstrekken en verstand van autos hebben. Dan weer je ook wat je koopt.

13. tammikuuta 2026

Hallo Sead,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend dat de productomschrijving niet aan je verwachtingen voldeed.

Wij zullen nooit bewust gebreken, schade of oneffenheden verbergen en dit vragen wij ook van onze opdrachtgevers.

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij onze klanten altijd om de door ons beschikbaar gestelde kijkdag te bezoeken, om een goed beeld te vormen van de kavel en de staat waarin deze verkeert. Als consument heb je zelf namelijk ook een onderzoeksplicht van het betreffende artikel.

Wanneer je zelf niet in de gelegenheid bent om op de kijkdag te verschijnen, is het ook mogelijk om een familielid, bekende of dergelijke naar de kijkdag te laten komen. Ook kun je contact met ons opnemen om na te vragen of er meer informatie is over een kavel.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het aankoopproces van de aangekochte auto’s.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over…

Ik ben zeer tevreden over Onlineveilingmeester, omdat mijn vragen altijd tijdig en beleefd telefonisch of per e-mail worden beantwoord!

Hallo Benju,

Bedankt voor je 5 sterren review!

Fijn dat je tevreden bent over je ervaring en onze klantenservice. Hopelijk zien we je terug op een van onze toekomstige veilingen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb vandaag 3kavels opgehaald…

Ik heb vandaag 3kavels opgehaald inHeerenveen..
Bij aankomst daar reed ik onbewust aan de verkeerde kant naar binnen omdat het volgens mij niet goed aangegeven werd.
Ik werd door een medewerker afgebekt en nog net niet terug gestuurd om aan de goede kant naar binnen te rijden.
Daarna moest ik al tekenen voor ontvangst terwijl ik de kavels nog niet had beoordeeld.
De kavels werden door een medewerker met een heftruck op de aanhanger gelegd en de kist zat dicht en kon zodoende niet controleren of alles kavels er in zaten.
Bij aankomst thuis bleken er 2.platen te weinig in de kist te zitten.
Ik weet dat ik geen recht heb op een vergoeding maar ik vond de gang van zaken niet zo als ik gewend ben bij andere veiling bedrijven. Ik zal dan mij ook nog wel twee bedenken om nog wat bij jullie te kopen

3. huhtikuuta 2026

Bedankt voor je review.

Wat vervelend te horen dat je dit zo hebt ervaren.

We adviseren om pas te tekenen voor ontvangst wanneer je de kavels daadwerkelijk hebt ontvangen. Mocht een medewerker eerder om je handtekening vragen, dan kun je dit gerust aangeven. Ook als de kist op locatie dicht zit, kan je ter plekke de kist openen om te controleren of al jouw gekochte kavels er wel in zitten.

Voor het beoordelen van de kavels raden wij altijd aan om gebruik te maken van de kijkdagen. Dan heb je de mogelijkheid om de kavels goed te bekijken voor je een bod plaatst.

Wij slaan je feedback wel op en gebruiken dit om onze dienstverlening te verbeteren.

Hopelijk zien we je nog wel een keer terug op de afhaaldag.

Prima bedrijf.

Interface is makkelijk,
Na het winnen ontvang je eerst een bericht dat je de hoogste bieder bent, dan een factuur.

Ophalen van goederen ging mooi vlot, het was niet druk.

Hallo Dennis,

Bedankt voor je positieve review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze gebruikersomgeving.

De 4 sterren zijn natuurlijk erg fijn om te ontvangen. Graag horen we van je wat we in de toekomst nog beter kunnen doen om een 5 sterren waardering van je te ontvangen.

Kan niet registreren

Kan niet registreren, telkens bugs. Ook op verschilende browsers

29. maaliskuuta 2026

Hallo Epko,

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je problemen hebt met het registreren.

Klopt het dat je inmiddels al een account hebt kunnen aanmaken?

Mocht je nog wel of weer tegen dit probleem aanlopen, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag met je mee voor een oplossing.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte informatie voor de koper…

Zeer slechte informatie voor de koper die via deze website een aankoop doet van een automobiel die eerder door een ministerie werd gebruikt.
Er wordt niet bij vermeld dat je een enorm bedrag aan BPM moet betalen.
En dan slecht of weinig of helemaal niet reageren op brieven.
“Kentekenplichtig voertuig zonder een kenteken gekocht? Deze wordt tijdens de afgifte geleverd met een Bewijs van rechtmatige verkrijging voertuig (DOM51 formulier). Middels dit formulier kunt u bij de RDW een nieuw Nederlands kenteken aanvragen.”
Uit deze tekst blijkt niet dat er nog een substantiële fiscale verplichting (BPM) zou rusten op het voertuig.
Ik blijf er bij, dat jullie gemeen handelen en met opzet mensen misleiden.
En dat jullie op mijn klacht het verdommen om gewoon netjes te reageren.
Een zeer slechte ervaring !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en een ervaring met onlineveilingmeester.nl rijker

18. joulukuuta 2025

Hallo,

Klopt het dat dit ook gaat om een auto zonder kenteken dat u gekocht heeft?

We vermelden op onze website dat je rekening moet houden met mogelijke extra kosten. De RDW-keuring en het aanvragen van een kenteken betaal je apart. Ook staat er dat er mogelijk ook een BPM-heffing plaats vindt.

Wij raden daarom ook aan om alle informatie goed door te lezen en zelf aanvullend onderzoek te doen, vóór je een bod uitbrengt.

Defect

Een kachel gekocht in de Boels veiling. Deze deed het niet. Zonder morren en gezeur mijn geld teruggekregen. Prima!!! Ga zo door.

25. maaliskuuta 2026

Hallo Cor,

Bedankt voor je 5 sterren review!

Wat vervelend dat je product niet de verwachte werking had.
Fijn om te horen dat onze medewerkers je geholpen hebben en je tevreden bent over onze service. Graag tot ziens op onze volgende veilingen!

Zeer Misleidend beleid

Dit bedrijf voert een behoorlijk misleidend beleid. Ik heb een edelsteen gekocht en wat diamantjes. De zogenaamde consumenten prijs die er bij staat hoogst misleidend want de bedragen na een echte taxatie zijn nog geen 50%

Ik eis een refund of verrekening en zal niet rusten tot ik die krijg.

Doe jezelf en portomonee een plezier en Koop hier niets

21. maaliskuuta 2026

Hallo Nick,

Bedankt voor je review.

Wat jammer om te horen dat de product omschrijving niet strookt naar je verwachting.

Wij kunnen je verzekeren dat veilingproces bij Onlineveilingmeester.nl eerlijk verloopt en geen misleidend beleid hanteren.

De consumentenadviesprijs geeft een indicatie van wat een vergelijkbaar object normaal gesproken in een juwelierszaak kost en is gebaseerd op factoren zoals materiaal, gewicht en kwaliteit (bijvoorbeeld karaat, kleur en zuiverheid).

Deze prijs dient als richtlijn en kan afwijken van de uiteindelijke verkoop- of handelsprijs, met name bij directe verkoop aan handelaren of inkopers. Dit staat ook bij de productinformatie vermeld voor je een bod uitbrengt.

Moet nog ophalen voor nu 5 sterren

Tot nu toe,

Grote zware machine aangeschaft moeten we nog ophalen ervaring met bieden en online is tot nu toe 5 sterren als de machine straks met de heftruck in de bus word gezet dan blijft de 5 sterren staan.

11. maaliskuuta 2026

Bedankt voor je 5 sterren review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het biedingsproces en ons online platform.
Wij wensen je veel succes met het ophalen van je machine en mocht je nog ergens tegen aan lopen, horen wij dit graag.

Graag tot ziens bij onze komende veilingen.

Spannen

Op de veiling zie je vaak de leukste artikelen. En de veilng loopt gemakkelijk, geen lastige zaken. Daarnaast is bieden op artikelen is tevens spannend, met name het laatse half uur. Tot het laatste moment blijft het de vraag of je het gewilde artikel kan kopen.

13. maaliskuuta 2026

Hallo Gert Verhoef,

Bedankt voor je 5 sterren review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het aanbod, het veilingproces en je ervaring bij Onlineveilingmeester.nl. Graag tot ziens bij Onlineveilingmeester.nl

Alles 100% verlopen

Alles is volgens afspraak verlopen. Veiling zelf. het ontvangen van de factuur, de betaalbevestiging en het logistieke deel bij de ophaaldag. Echt een dikke 10

19. helmikuuta 2026

Bedankt voor je 5 sterren review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het veilingproces en over onze dienstverlening. Graag tot ziens bij Onlineveilingmeester.nl

Realistisch

Realistisch
Echter tijdens bieden meerderen keren error
Wel zo hinderlijk dat ik dacht , kap ermee

17. maaliskuuta 2026

Hallo Rijk Rijksen,

Bedankt voor je positieve review.

Wat vervelend om te horen dat het biedingsproces niet helemaal naar verwachting verliep. Mocht je nog tegen dit probleem aanlopen of mee zitten, kun je een ticket aanvragen op onze website en dan kijken wij graag met je mee voor een oplossing.

Team Onlineveilingmeester.nl

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin