Yritys on vastannut
Het bieden en bijkomende kosten zijn duidelijk opgebouwd. De app heeft wel af en toe last van verdwenen facturen en verdwenen favo kavels welke er later weer kunnen staan. Ik heb het vermoeden... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tot nu toe, Grote zware machine aangeschaft moeten we nog ophalen ervaring met bieden en online is tot nu toe 5 sterren als de machine straks met de heftruck in de bus word gezet dan blijft de 5 st... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Waar jij bepaalt wat je betaalt
De hallen 1, 9723 TW, Groningen, Hollanti
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Betrouwbaar en goede werknemers afspraken worden goed nagekomen
Geboden op een HP ProLiant ML350p Gen8 server waarbij de omschrijving een Intel Xeon E5-1650 v3 processor en DDR4 geheugen vermeldde. Dit is technisch onmogelijk: de Gen8 ondersteunt uitsluitend v1/v2 processors en DDR3 geheugen. Na meerdere malen schriftelijk bezwaar te hebben gemaakt en om verificatie te vragen via een BIOS-foto of serienummer, werd dit consequent geweigerd. De reactie van de klantenservice bleef beperkt tot “betaal gewoon en dien achteraf een klacht in.” Uiteindelijk heb ik de overeenkomst moeten vernietigen op grond van misleidende verkoop en een melding gedaan bij ACM ConsuWijzer. Geen transparantie, geen oplossingsgerichte houding, en aantoonbaar onjuiste productinformatie. Niet aan te raden.
IK was vandaag onderweg vanuit Nijmegen naar Groningen om een aantal computers op te halen.Onderweg zag ik dat het tot 15 uur kon. IK heb gebeld dat ik later zou aankomen omdat ik dacht dat het tot 16 uur was. Ik werd netjes teruggebeld met de mededeling dat de mensen nog wel even zouden blijven om mij te helpen En dat hebben ze mer dan netjes gedaan. Heel erg bedankt.
'voor de 1e keer meegedaan en daarbij een leuk artikel kunnen ophalen in Zutphen. Snelle service daar.
Alles is wel oke duidelijke foto”s
MAAR het bieden dat is wel een ding zegg
Binnen in hebben ze een mannetje die mee bied met hoge bedragen en dat is juist het spel dan gaan de mensen die echte de kavel willen mee bieden wat ijgenlijk veel goedkoper was een vies spel spelen ze dat is gewoon te ZIEN

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
In verband ziekenhuis opname factuur niet op tijd kunnen betalen.
Nu 75 euro Administratie kosten in rekening gebracht is geen ruimte voor begrip.
Mijn Kenmerk WF264000503.
Als ik met mijn klanten zou omgaan zou ik al failliet zijn!

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Vanmorgen 2 schilderijen opgehaald en bij thuiskomst bleek op 1 van de schilderijen 2 beschadigingen die we niet hebben gezien bij het ophalen. Bij de veiling werd ook niet vermeld dat er een beschadiging was.
Na klacht te hebben ingediend werd er hetzelfde gezegd wat er op de site, onder de algemene informatie, staat. Helemaal niet gehad over de verkopers die niet altijd eerlijk zijn. Uiteraard is de schuld niet van OVM als de verkopers informatie over het product verzwijgen of alleen mooi fotos laten tonen maar de achterkant dat soms belabberd of vies is niet op de fotos komt. Als koper ga je vanuit vertrouwen uit dat alles klopt wat je ziet en leest. En je kan niet zomaar uit Zeeland naar Groningen om even te kijken of een stofzuiger netjes eruit ziet. De aankoop van autos bijvoorbeeld via OVM gaat wel veel beter. Daar zitten mannen van OVM die goede informatie verstrekken en verstand van autos hebben. Dan weer je ook wat je koopt.

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Ik ben zeer tevreden over Onlineveilingmeester, omdat mijn vragen altijd tijdig en beleefd telefonisch of per e-mail worden beantwoord!

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Ik heb vandaag 3kavels opgehaald inHeerenveen..
Bij aankomst daar reed ik onbewust aan de verkeerde kant naar binnen omdat het volgens mij niet goed aangegeven werd.
Ik werd door een medewerker afgebekt en nog net niet terug gestuurd om aan de goede kant naar binnen te rijden.
Daarna moest ik al tekenen voor ontvangst terwijl ik de kavels nog niet had beoordeeld.
De kavels werden door een medewerker met een heftruck op de aanhanger gelegd en de kist zat dicht en kon zodoende niet controleren of alles kavels er in zaten.
Bij aankomst thuis bleken er 2.platen te weinig in de kist te zitten.
Ik weet dat ik geen recht heb op een vergoeding maar ik vond de gang van zaken niet zo als ik gewend ben bij andere veiling bedrijven. Ik zal dan mij ook nog wel twee bedenken om nog wat bij jullie te kopen

Interface is makkelijk,
Na het winnen ontvang je eerst een bericht dat je de hoogste bieder bent, dan een factuur.
Ophalen van goederen ging mooi vlot, het was niet druk.

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Nepbedrijf verkopen je geboden spullen zonder je medeweten. Zijn volledig niet transparant. Geven valse informatie. Koop er niks want er wordt tegen geboden vanuit de organisatie.
Kan niet registreren, telkens bugs. Ook op verschilende browsers

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Zeer slechte informatie voor de koper die via deze website een aankoop doet van een automobiel die eerder door een ministerie werd gebruikt.
Er wordt niet bij vermeld dat je een enorm bedrag aan BPM moet betalen.
En dan slecht of weinig of helemaal niet reageren op brieven.
“Kentekenplichtig voertuig zonder een kenteken gekocht? Deze wordt tijdens de afgifte geleverd met een Bewijs van rechtmatige verkrijging voertuig (DOM51 formulier). Middels dit formulier kunt u bij de RDW een nieuw Nederlands kenteken aanvragen.”
Uit deze tekst blijkt niet dat er nog een substantiële fiscale verplichting (BPM) zou rusten op het voertuig.
Ik blijf er bij, dat jullie gemeen handelen en met opzet mensen misleiden.
En dat jullie op mijn klacht het verdommen om gewoon netjes te reageren.
Een zeer slechte ervaring !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en een ervaring met onlineveilingmeester.nl rijker

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Een kachel gekocht in de Boels veiling. Deze deed het niet. Zonder morren en gezeur mijn geld teruggekregen. Prima!!! Ga zo door.

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Dit bedrijf voert een behoorlijk misleidend beleid. Ik heb een edelsteen gekocht en wat diamantjes. De zogenaamde consumenten prijs die er bij staat hoogst misleidend want de bedragen na een echte taxatie zijn nog geen 50%
Ik eis een refund of verrekening en zal niet rusten tot ik die krijg.
Doe jezelf en portomonee een plezier en Koop hier niets

Tot nu toe,
Grote zware machine aangeschaft moeten we nog ophalen ervaring met bieden en online is tot nu toe 5 sterren als de machine straks met de heftruck in de bus word gezet dan blijft de 5 sterren staan.

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Op de veiling zie je vaak de leukste artikelen. En de veilng loopt gemakkelijk, geen lastige zaken. Daarnaast is bieden op artikelen is tevens spannend, met name het laatse half uur. Tot het laatste moment blijft het de vraag of je het gewilde artikel kan kopen.

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Alles is volgens afspraak verlopen. Veiling zelf. het ontvangen van de factuur, de betaalbevestiging en het logistieke deel bij de ophaaldag. Echt een dikke 10

Realistisch
Echter tijdens bieden meerderen keren error
Wel zo hinderlijk dat ik dacht , kap ermee

Vastaus yritykseltä Onlineveilingmeester.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.