Saanut 5/5 tähteä

alles op tijd geleverd !! de na service is ook top ! stoelem met de herroepings plicht zeer correct afgewikkel ! de medewerker aan de telefoon dave was voor ons op mijn 76 e jaar meer dan een keer be... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Heb een iPhone watch gekocht verkoper ( elektronica stocks) werd een lege doos geleverd inwacht was er duidelijk uitgehaald. Nalevering meteen een bericht gestuurd met foto’s. 1 bericht terug ontvang... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Online-huutokaupat

Yrityksen kirjoittama

XL Auctions is het platform waar we zowel particuliere als zakelijke kopers verbinden met veilingmeesters. Mooie artikelen met de juiste prijzen scoor je bij XL Auctions!

4,2

1 tähti

On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Leuke website!

Leuke website met heel divers aanbod, heldere prijsopbouw bij de biedingen en als je een vraag hebt kun je eenvoudig een vraag stellen aan de verkoper!

7. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel mooi horloge voor weinig geld…

Heel mooi horloge voor weinig geld weten te bemachtigen maar helaas kon achteraf niet geleverd worden. Wat een grote teleurstelling. ? Maar XL actions zijn wel heel sportief en stuurde meteen een excuus briefje met een kleine attentie. Dank hiervoor. Tot de volgende keer.

13. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Per ongeluk met schollen op kopen…

Per ongeluk met schollen op kopen geklikt. Tja ik hoopte dat er iemand er overheen ging maar nee hoor. Was een droog apparaat voor als je je hondje of poes moet drogen ....maar heb niet eens een huisdier. Nou toen kwam de rekening. Ik werd er Spaans benouwd van...ik gebeld uitgelegd. En super geholpen. Mijn bestelling werd geannuleerd door de medewerker.supper geholpen door deze meneer. Mijn complimenten voor deze site. Veeeeeeeel groetjes anja

8. huhtikuuta 2026

alles op tijd geleverd !

alles op tijd geleverd !! de na service is ook top !
stoelem met de herroepings plicht zeer correct afgewikkel ! de medewerker aan de telefoon dave was voor ons op mijn 76 e jaar meer dan een keer behulpzaam telefonisch ! super ok bedrijf om mee te bieden !! toppie gr jan heuvelman

6. huhtikuuta 2026

Vriendelijkheid !!

Ik heb nu meerdere producten gekocht bij dit veilig platform en ben mega tevreden. Ze denken met je mee en zijn behulpzaam! Zou dit aan iedereen aanbevelen. Ik heb wel een puntje opbouwende feedback, dat is dat het niet altijd heel duidelijk is om welke loods het gaat voor het afhalen! Toch een dikke 5 sterren want vriendelijkheid staat heel hoog en dat is te merken als klant!

31. maaliskuuta 2026

Gewoon dikke prima!

Grote diversiteit aan kavels, duidelijke site en app. En bij problemen een klantenservice die meedenkt om het probleem op te lossen.

24. maaliskuuta 2026

Een uitmuntende ervaring!!

Een uitmuntende ervaring op XL Auctions. Echtwaar de producten die ze aanbieden kan je scoren voor ver, heel ver onder de internetprijzen en dat je producten wint i.p.v koopt geeft een NOG beter gevoel met zich mee.

Bedankt XL Auctions, ongeveer mijn hele inboedel komt hier vandaan, werkelijk TOP

20. maaliskuuta 2026

Goede hulp

De klantenservice antwoord heel snel en duidelijk :)

Beste Lara,

Dat waarderen wij enorm!

Heeft u verder nog vragen of kunnen wij u ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service met hoge kwaliteit

Beste Calmero,

Dat waarderen wij enorm!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten.

Correcte en vlotte afwikkeling

Beste Jan,

Mooi producten

Mooi producten
Duidelijk mensen goede kwaliteit

16. maaliskuuta 2026

Beste Ali,

AANKOOP STEELSTOFZUIGER

Ik had een nieuwe steelstofzuiger nodig en zo kwam ik uit bij XL Auctions. Ik zag er een staan van het merk Rowenta en ik had het hoogste bod met 50 euro! Met onder andere BTW en verzendingskosten bedroeg het uiteindelijke bedrag 78,05 euro. Nu staat er op de website vermeld dat bij aankopen er mogelijk hulpstukken kunnen ontbreken. Maar dat er geen oplaadkabel zou bij zijn, daar had ik niet op gerekend. Omdat dit geen hulpmiddel is, maar wel een essentieel onderdeel. Ik heb dit aangekaart en mocht de zending terugsturen. Maar ik hoorde er niets meer over. Ik was dan ook zeer pissig. Ik nam opnieuw contact op met XL Auctions. Er was iets misgelopen met terugzending. Dat werd meteen rechtgezet. Enkele dagen later stond de terugbetaling van 78,05 euro al op de rekening. Eind goed, al goed!

15. tammikuuta 2026

Beste Francois,

Dat waarderen wij zeer!

Goed om te horen dat alles netjes met u is opgelost.

Saanut 4/5 tähteä

2e Koop van hetzelfde product voor een…

2e Koop van hetzelfde product voor een kennis.Boembox speelt muziek en diverse soorten audio dmv geheugen stick en radio. Werkt goed en is goed bruikbaar voor een mooie prijs.

11. maaliskuuta 2026

Beste Manfred,

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring…

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met XLactions. Ze leveren altijd zoals ze beloven. Mocht er toch eens iets misgaan, dan wordt dat professioneel en snel opgelost.

De leveringen zijn telkens in goede staat: alles is netjes ingepakt en komt zonder schade aan. Daarnaast is de app erg overzichtelijk, waardoor je gemakkelijk alles kunt terugvinden, zoals bestellingen en informatie over leveringen.

Kortom, een betrouwbare service waar ik graag gebruik van maak.

7. maaliskuuta 2026

Beste Thomas,

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, nadat het product niet geheel compleet was geleverd.
Heel fijn opgelost.
Snelle en effectieve oplosding gevonden door geld terug te storten voor het ontbrekende onderdeel. Betreft een oplaad snoertje. Dank voor de oplossing.

5. maaliskuuta 2026

Beste Mocahamo,

Goed geholpen

4. maaliskuuta 2026

Beste Soelika,

Dat waarderen wij enorm!

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen.

Team XL Auctions

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin