Mooi assortiment van goede kwaliteit en goede communicatie over de levering. Een van de bureaubladen had een beschadiging. Deze is op locatie omgeruild en er is een nieuw blad gemonteerd. Ik ben heel... Näytä lisää
Zeer lang wachten op kasten vanwege hout afwerking. Gekozen houtafwerking was niet beschikbaar. Na bestelling andere moeten kiezen. Beter vermelden wat beschikbaar. Levering was inclusief plaatsing. H... Näytä lisää
Ik had een zeer goede ervaring met alle medewerkers van dit bedrijf. Zowel aan de telefoon, de dames in de showroom en ook de heren die het hebben bezorgd. Duidelijke uitleg in de showroom, makkelij... Näytä lisää
Goede prijs en mooie kwaliteit. 2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte geho... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Groot assortiment kantoormeubelen. Bestel gemakkelijk en voordelig online in onze webwinkel of kom langs in onze showroom. Tot 50% korting op alle kantoormeubelen. Lees de ervaringen & reviews van OfficeCity op deze pagina.
A. Hofmanweg 7, 2031BH, Haarlem, Hollanti
- 023-3020080
- info@officecity.nl
- www.officecity.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Very easy to order from
Very easy to order from, product was delivered as ordered, great quality and on time.
De bestelling werd correct geleverd
De bestelling werd correct geleverd, op het afgesproken uur door vriendelijke chauffeur
Goede prijs en mooie kwaliteit
Goede prijs en mooie kwaliteit.
2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte gehouden.
Inmiddels staan de bureaus al even en ik gebruik verschillende keren per dag in een hoge stand. In een paar seconden staat hij op de geprogrammeerde hoogte. Helemaal top.
Slecht communicatie en klantenservice
Helaas geen goede ervaring met het bedrijf.
Vrij snel na bestellen zijn 2 bezorg data doorgegeven voor de bezorging. Deze dagen heb ik uiteraard vrijgehouden.
Op de eerste bezorgdatum bleef het stil, na het middaguur begonnen met bellen van de klantenservice voor een tijdsindicatie, toen heb ik te horen gekregen dat er geen bezorging bekend is bij Officecity en de leverancier. Waar het mis is gegaan is niet bekend, maar er is wel een nieuw bezorg moment gepland met mij, welke ik uiteraard weer vrij heb gehouden.
Later kreeg ik een mail met de mededeling dat de bezorgen een dag later zal zijn, eerder dan het afgesproken moment. Hierop gelijk weer contact opgenomen met de klantenservice waarop zij mij hebben laten weten het bezorgmoment aan te passen naar de afgesproken datum.
De dag later stond alsnog de bezorgdienst voor de deur, een dichte deur wel te verstaan.....
Vervolgens wederom contact opgenomen met de klantenservice, met de vraag hoe dit nou kon gebeuren na de gemaakte afspraken. Ik zou later teruggebeld worden, maar op dit telefoontje wacht ik nog steeds...
Jammer dat afspraken meermaals niet nagekomen zijn. Vooral het continu bellen en overal achteraan gaan heeft veel frustraties gekost welke voorkomen hadden kunnen worden als afspraken nagekomen werden. Daarnaast helaas vele uren voor niks gewacht en thuisgebleven.
De spullen zijn van goede kwaliteit, wat ook mag voor de prijs, maar de bezorging en communicatie kan vele malen beter.

Misbruiken persoonlijke gegevens
Sinds mijn aankoop op deze webshop krijg ik bijna dagelijks reclame voor kantoorspullen in de brievenbus. Dit had ik voordien nooit en is enorm vervelend.

De kasten zijn perfect
De kasten zijn perfect, precies zoals omschreven en getoond op de website. Zeer correct afgeleverd.
Goede prijs voor deze mooie kasten.
Ik ben niet echt tevreden over hert…
Ik ben niet echt tevreden over hert slotje. Het sleuteltje is niet te verwijderen zonder dat de laatjes op slot zijn.
Het ladekastje hoeft helemaal niet op slot
Het is gewoon eigen gebruik
Online op een fijne website de keuze…
Online op een fijne website de keuze gemaakt, communicatie via mail met levering perfect verlopen. Duidelijke en eenvoudige montage na levering. Aanrader!
aflevering op tijd
aflevering op tijd, keurig geplaatst en afval meegenomen, zeer beleefde en hulpvaardige installatie door chauffeurs, verdienen een compliment.
Elektrisch zit sta bureau
Elektrisch zit sta bureau is heel degelijk van kwaliteit.
Op tijd geleverd zoals aangegeven.
Gemakkelijk dat verschillende hoogtes kunnen ingesteld worden zodat je niet steeds opnieuw de hoogtes moet bepalen.
Kocht een bureaustoel in een hoge…
Kocht een bureaustoel in een hoge prijsklasse, de, overigens zeer vriendelijke, verkoper zei dat hij op voorraad was en alleen de rugsteun 3 weken later zou komen.
Heb toen direct betaald, levering zou immers meteen plaatsvinden.
Vervolgens moest ik 6 weken!!! wachten op levering en het hoofdkantoor gaf aan dat hij helemaal niet op voorraad was.
Vond dit geen fijne ervaring en had ook nooit meteen betaald als ik dit geweten had.

Vastaus yritykseltä OfficeCity Kantoormeubelen
Snelle antwoorden op vragen en levering…
Snelle antwoorden op vragen en levering op de aangegeven tijd! 👍
Product werd tijdig geleverd in…
Product werd tijdig geleverd in perfecte staat door vriendelijke chauffeur en beantwoord volledig aan de verwachtingen. Topstoel van interstuhl
Fijne comfortabele kantoorstoel om thuis te werken
Fijne comfortabele kantoorstoel om thuis te werken.
kantoorkast die als kledingkast doet
Zeer goede kantoorkast die ik als kledingkast gebruik in mijn slaapkamer, ik had een oude kast van mijn vorige woning die na 5 jaar het loodje gaf kwa steigerhout nu deze bij jullie van metaal. Alles is naar wens, ik kan hier zeker weer 5 jaar of langere tijd mee uit de voeten
Levering was ook zeer uitstekend
Bedankt voor de service
Goede service, personeel zeer attent. Bestelling na een dag lag het klaar.