OfficeCity Kantoormeubelen Arvostelua

3 807
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooi assortiment van goede kwaliteit en goede communicatie over de levering. Een van de bureaubladen had een beschadiging. Deze is op locatie omgeruild en er is een nieuw blad gemonteerd. Ik ben heel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer lang wachten op kasten vanwege hout afwerking. Gekozen houtafwerking was niet beschikbaar. Na bestelling andere moeten kiezen. Beter vermelden wat beschikbaar. Levering was inclusief plaatsing. H... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een zeer goede ervaring met alle medewerkers van dit bedrijf. Zowel aan de telefoon, de dames in de showroom en ook de heren die het hebben bezorgd. Duidelijke uitleg in de showroom, makkelij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs en mooie kwaliteit. 2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte geho... Näytä lisää

1. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Groot assortiment kantoormeubelen. Bestel gemakkelijk en voordelig online in onze webwinkel of kom langs in onze showroom. Tot 50% korting op alle kantoormeubelen. Lees de ervaringen & reviews van OfficeCity op deze pagina.

Erinomainen

(3 807)

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Zakelijke bestelling, geen retourrecht!

Omdat ik zakelijk besteld had, mocht ik de bureau's die te groot waren niet ruilen bij OfficeCity. Degene die mij hielp was heel slecht bereikbaar en mijn klant zat met spoed op nieuwe bureau's te wachten. Ze boden mij alleen de mogelijkheid nieuwe bureaus te bestellen en ik kreeg daar nauwelijks korting op. Ik zit nu met 2 hele dure bureau's die mijn klant niet kan gebruiken. Ik ga bij dit bedrijf geen nieuwe bureaus bestellen want de service is slecht en de communicatie heel moeizaam. Jammer dat een zakelijke klant naar de algemene voorwaarden wordt verwezen en dat er geen coulance is om iets te retouren. Dit is normaliter een wettelijk recht.
ordernummer;141148155.1

6. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste Mieke,

Allereerst vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de aankoop. Naar aanleiding van uw reactie hebben wij uw verzoek nogmaals bekeken.

U geeft aan dat u de directiebureaus in de verkeerde afmetingen heeft besteld online. Omdat wij verder niks hebben vernomen van u na de bestelling zijn de directiebureaus vervolgens in productie genomen. Deze bureaus worden speciaal op order geproduceerd en deze importeren wij vervolgens speciaal uit Italië voor u.

Dat is dan ook de reden waarom het niet mogelijk is om deze geleverde directiebureaus te retourneren. Wij hopen dat ondanks de afmetingen u tevreden bent met de bureaus.

Met vriendelijke groet, Team OfficeCity

Saanut 2/5 tähteä

Houdt zich niet aan de leveringsdag

Houdt zich niet aan de leveringsdag, en verwittigd ook niet wanneer ze niet komen opdagen.
Claimt extra kosten wanneer ze niet kunnen leveren, dusja u moet thuisblijven/op de zaak blijven tot ze goesting hebben om te leveren, anders extra betalen…

7. lokakuuta 2024

Beste,

Allereerst onze excuses dat de levering op 25-09 niet is gelukt. De chauffeur kreeg helaas pech en kon hierdoor de route op deze dag niet afmaken. Wij hebben u op dezelfde dag om 14:45 per e-mail op de hoogte gesteld dat deze levering de dag daarna 26-09 zou plaatsvinden tussen 11:30 en 13:45.
Extra kosten zijn er uiteraard niet, de factuur komt exact overeen zoals u de bestelling heeft geplaatst. Wij hopen dat u ondanks de dag vertraging tevreden bent met de geleverde kast. Met vriendelijke groet, Team OfficeCity

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, erg tevreden.

Goede service, werd ook telefonisch erg goed geholpen, werd direct gekeken of er eigenschappen aanwezig waren op de stoelen die wij wilden bestellen. De levering was mooi op tijd zoals aangegeven.
Al met al, heel erg tevreden.

7. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Het is fout gegaan bij transport en…

Het is fout gegaan bij transport en levering … betaald voor levering op gelijks en verdiep … transporteur was helemaal alleen … mijn echtgenoot dus moeten helpen om kasten naar boven te dragen onderweg kader decoratie in de gang stuk gemaakt. ,, ook karton en plastiek zelf moeten wegdoen en kasten zelf op juiste plaats en positie moeten zetten … maar bericht gekregen dat wij een mooie korting krijgen en daar zijn wij tevreden mee dus al bij al toch een positief verhaal … en de kasten zijn van prima kwaliteit !

24. syyskuuta 2024

Beste,

Onze excuses dat de reactie op zich heeft laten wachten. Het montageteam dat wij hebben ingehuurd heeft te maken gehad met een hoog ziekteverzuim. Dit is uiteraard niet uw probleem, onze binnendienst heeft vandaag om 13:55 uw een voorstel gestuurd per e-mail ter compensatie van deze situatie.

Wij horen graag of u hiervan gebruik wenst te maken.

Met vriendelijke groet, Team OfficeCity

Saanut 5/5 tähteä

Degelijke ervaring met deze firma en producten

Met drie studerende kinderen werken we al een tijdje met deze firma. Steeds correcte afhandeling van de bestelling evenals de levering. Aan te bevelen firma met professionele producten aan in verhouding degelijke prijs / kwaliteit. Top!!! Stevig en degelijk materiaal.

16. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Goed product, wel wat geduld nodig

Uiteindelijk ben ik zeer tevreden over het product, een archiefkast. Helaas kon OfficeCity niet de toegezegde leverdatum waarmaken. Men verwees telkens naar hun eigen leverancier (voor mij als klant van OfficeCity natuurlijk niet relevant). Na lang aandringen werd een niet-realistische offerte uitgebracht voor de montage. Uit eindelijk heb ik de montage van de kast door derden laten verrichten voor 25% van de uitgebrachte offerte. Indien OfficeCity zijn marketing mede blijft richten op particulieren, ligt uitbreiding van een betaalbare montageservice voor de hand. De prijs/kwaliteit verhouding van het product is goed.

26. elokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Beschadiging bij aflevering kasten

Kastn stonden op pallets, bij een aantal kasten die niet goed op de pallet stonden zijn onderkanten verbogen.
We hebben het terug kunnen buigen (niet helemaal). Ik heb besloten geen garantie te claimen of schade te melden, dit zijn de achterkanten (niet zichtbaar) en de kast functioneert naar behoren. Foto's beschikbaar. Rest van de zending prima.

26. elokuuta 2024

Beste M van Diest,

Vervelend om te horen dat er schade is geconstateerd aan de achterkanten van de kasten. Dit is niet de bedoeling, indien gewenst worden deze uiteraard kosteloos omgeruild.

Wij horen graag of u hiervan gebruik wilt maken,

Mvg Team OfficeCity

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin