OfficeCity Kantoormeubelen Arvostelua

3 807
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mooi assortiment van goede kwaliteit en goede communicatie over de levering. Een van de bureaubladen had een beschadiging. Deze is op locatie omgeruild en er is een nieuw blad gemonteerd. Ik ben heel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een zeer goede ervaring met alle medewerkers van dit bedrijf. Zowel aan de telefoon, de dames in de showroom en ook de heren die het hebben bezorgd. Duidelijke uitleg in de showroom, makkelij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede prijs en mooie kwaliteit. 2 stuks elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Alles was goed verpakt en voorzien van een duidelijke handleiding. Ik werd tijdens het proces keurig op de hoogte geho... Näytä lisää

1. Toimistokalusteet

Yrityksen kirjoittama

Groot assortiment kantoormeubelen. Bestel gemakkelijk en voordelig online in onze webwinkel of kom langs in onze showroom. Tot 50% korting op alle kantoormeubelen. Lees de ervaringen & reviews van OfficeCity op deze pagina.

Erinomainen

(3 807)

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

revieuw

Via internet de benodigde kast gevonden en telefonisch besteld. Behulpzame medewerkers en een snelle bevestiging en levering. Chapeau!

17. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zeer lang wachten op kasten

Zeer lang wachten op kasten vanwege hout afwerking. Gekozen houtafwerking was niet beschikbaar. Na bestelling andere moeten kiezen. Beter vermelden wat beschikbaar. Levering was inclusief plaatsing. Houten plaat werd niet vastgemaakt. Ligt er los op. Aan telefoon werd mij beloofd dat dit bij levering zou gebeuren. Mannen hadden hiervoor niets bij.

4. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Mooie barkrukken

Mooie barkrukken, precies zoals verwacht. De levering ging helaas niet vanzelf en niet zo voorspoedig. Jammer dat ik hier na weken zelf achteraan moest.

17. helmikuuta 2025

ik heb niets binnen

ik heb niets binnen

18. helmikuuta 2025
OfficeCity Kantoormeubelen-logo

Vastaus yritykseltä OfficeCity Kantoormeubelen

Beste,

Wij hebben uw bestelling op 6-2 ontvangen en deze is op 8-2 verzonden met de pakketdienst. De track en trace van uw pakket geeft aan dat de hangmappen zijn ontvangen op het door u aangegeven adres.

Omdat u verder geen contact met ons heeft opgenomen, zijn wij er vanuit gegaan dat uw bestelling succesvol is afgerond.

Wij gaan contact opnemen met de pakketdienst waar dit fout is gegaan, mocht uw pakket niet te vinden zijn dan ontvangt u uiteraard van ons een nieuwe zending.

Excuses voor het ongemak,

Met vriendelijke groet, Team OfficeCity

Saanut 5/5 tähteä

Ik had vragen en kreeg snel antwoorden…

Ik had vragen en kreeg snel antwoorden toen ik belde. Heb een bestelling geplaatst en die kwam netjes geleverd na dat ze me hadden laten weten wanneer en hoe laat. Allemaal prettig en duidelijk. Én het product (bureau) is fantastisch

7. helmikuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin