De levering had de nodige voeten in de aarde, maar dankzij het feit dat je iemand kan benaderen en die persoonlijk het ook goed voor je gaat uitzoeken is alles op z’n pootjes terecht gekomen. Fantasti... Näytä lisää
Zocht om een eenvoudige kleurenlaserprinter voor dagelijks gebruik. Officedeals had de Brother HL-L3230CDW laserprinter voor de laagste prijs op hun website staan dus meteen besteld. Volgende dag... Näytä lisää
Klantenservice gecontacteerd omdat ik slechts twee gel pennen nodig had en de verzendkosten van een volledig pakket niet in verhouding vond staan. Ik heb gevraagd of ze twee pennen ook in een envelopp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In december 2025 een bestelling geplaatst. Deze bleek niet geheel leverbaar te zijn, contact gehad over vervangend item. Ik zou de bestelling meteen ontvangen. Dat is niet gebeurd. Mail erover hielp n... Näytä lisää
Einsteinstraat 5, 3281 NJ, Numansdorp, Hollanti
- 078 - 202 00 00
- info@office-deals.nl
- www.office-deals.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle levering, duidelijk over voorraad... fijn bedrijf
zeer snelle levering
zeer snelle levering, super prijs en snelle service, merci :-)
Annuleert mijn bestelling zonder enige…
Annuleert mijn bestelling zonder enige overleg ronduit schandalig
Perfect bedrijf en giedkoop
Perfect bedrijf met concurrerende prijzen. Levering exact op de afgesproken tijd en geleverd watcher is beloofd. Helemaal tevreden en zeker een aanrader in het bos van aanbiederes
Uitstekend
Uitstekend! Scherp geprijsd, goed verpakt en snelle levering.
Prima prijs en snel
Prima prijs en snel. Kreeg alleen niet automatisch bericht dat een bestelling niet compleet geleverd werd. Klantenservice gebeld en zij zochten het snel en vriendelijk uit
Reserve sealfolie
Ik had reserve sealfolie besteld en een paar rollen waren te breed. Ik heb een e-mail gestuurd en het probleem uitgelegd. Voor de rollen die te breed waren zullen er nieuwe opgestuurd worden. Het probleem was zeer snel opgelost.
Eerst niet leverbaar
Eerst niet leverbaar, zou vijf dagen langer gaan duren, toen weer wel leverbaar, alleen toen had ik al geannuleerd, en elders besteld en wel de volgende dag ontvangen.
Het is een zooitje bij Office Deals.nl, weten niet wat ze doen, doen maar wat, ga ik waarschijnlijk nooit meer iets bestellen, alleen als het elders niet verkrijgbaar is !
Omdat ik mijn bestelling inderdaad de…
Omdat ik mijn bestelling inderdaad de volgende dag binnen had.
Snelle levering, goede prijs. Prima koffiefilters
kopieer papier…
Ik had voor mijn zaak kopieer papier besteld A4 en A3, dit komt best gehavend aan. Tijdens het vervoer is de verpakking van het papier niet beschermd en komt onder de butsen aan. Jammer dat men dit niet beter verpakt of een knappe bezorg club neemt
Een flipover kwam gebroken aan maar ik…
Een flipover kwam gebroken aan maar ik kreeg snel een nieuwe opgestuurd, geweldige service!
De website is overzichtelijk en het de prijs is goedkoopst.…
De website is overzichtelijk en het bestellen ging soepel. De prijs is goedkoopst. De bestelling is keurig op tijd aangeleverd zoals op de website heeft gemeld. product is goed ingepakt en zonder schade aangeleverd. Het is echt TOP.
Fijne webshop en snelle verzending
Voor mij zou de beoordeling eigenlijk…
Voor mij zou de beoordeling eigenlijk 2,5 sterren zijn geweest, maar aangezien dat niet mogelijk is en het zeker geen 3 sterren waard was, heb ik voor 2 sterren gekozen.
Helaas ontving ik geen track & trace-code, waardoor ik de hele dag thuis moest blijven wachten. Bovendien was de doos bij aankomst redelijk beschadigd. Gelukkig was het product zelf goed verpakt en daardoor niet beschadigd.
Wat mij ook tegenviel, was dat op de productfoto's een marker tray zichtbaar was bij het glasbord, maar deze werd niet meegeleverd. Dit stond nergens vermeld en kwam op mij misleidend over, aangezien ik ervan uitging dat dit onderdeel van het product was.
Hoewel ik tevreden ben over het glasbord zelf, hebben deze punten mijn algehele ervaring negatief beïnvloed.
De zending kwam later dan verwacht.
De zending kwam later dan verwacht.
Na een mailtje heel snel reactie met een track en trace code.
Keurig opgelost.