NewYorkFashion.nl B.V. Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service. Dochter had een coated pants gekocht op 5 december. Na ongeveer 3 weken ging de bovenste laag af te bladeren op de bovenbenen. Hebben er achteraan gebeld , maar we hadden eer... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ik ben zeer zeer tevreden. Heb binnen 1 week 3 bestellingen geplaatst. Alles past goede kwaliteit en super snel binnen. Word goed op de hoogte gehouden via de mail en fijn dat er aangegeven word welke... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

36 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Omruilen bloesje Vandaag wilde ik een bloesje omruilen…

Vandaag wilde ik een bloesje omruilen voor een ander artikel. Helaas was het kaartje eraf, omdat deze vast kwam te zitten in mijn ketting, tijdens het nogmaals passen, thuis. De enige manier was om mijn ketting door te knippen en nam daarbij per ongeluk ook een deel van dat touwtje mee. Dit heb ik vermeld bij de verkoopster. Ik zag direct argwaan bij haar en ze zei: u heeft het gewassen. Ik zei: nee dat heb ik niet. Uiteindelijk 2 andere verkoopsters erbij die hetzelfde beweerden. Dit bloesje heeft wel in mijn washok gelegen, in de plastic tas, open, en ik heb ook gepast met verschillende hemdjes eronder. Wellicht heeft dat een geur gewerkt dat ie als gewassen ruikt!? Ik weet het niet. Wat mij ergert is het letterlijk weg wuiven van 3deverkoopster, en mijn op die manier weg zetten als een leugenaar. Wat ze hadden kunnen zeggen: het ruikt alsof het gewassen is, dus kunnen wij dit niet meer verkopen, sorry. Dan had ik mijn verlies genomen ipv mij een rot gevoel hebben gegeven en bij hoog en laag volhouden dat ik het gewassen had. Ik ben namelijk geen snotneus! Dus bejegening, dat gaat het om! Dit was overigens het filiaal in Hoofddorp.

27. maaliskuuta 2025

Waardeloos

Truitje wat niet aan de verwachtingen voldeed retour gestuurd, meerdere mails gestuurd, maar nooit reactie gehad en al helemaal geen geld retour gekregen. Omdat het bedrag niet heel hoog was, heb ik het er na een jaar maar bij laten zitten. Wat mij betreft mag deze zaak failliet gaan

2. tammikuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Stiksels niks waard, net als service

Mooie kleding maar de stiksels zijn niks waard: soms al kapot bij de aankoop of wanneer je na het eerste wassen de kleding aandoet, vind je vaak al gaten in de stiksels (zie je niet in het slechte licht van de winkel).
Laten we nog zwijgen over de hoogmoed van de verkoopsters.

17. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De muziek staat zo hard.

De muziek staat zo hard dat je de klanten met hersenletsel de winkel uit jaagd,ik kom hier we graag want ze hebben een merk broek die mij erg prettig zit, ik praat nu over broer straat Nijmegen .

25. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

New yorker Sittard er staat online dat…

New yorker Sittard er staat online dat de winkel open is op zondag van 12:00/17:00 heb ik godsamme 25minuten gefietst voor niks kom daar aan voor een gesloten deur!! Zeg dan ook dat je dicht bent of pas het aan ik zal niet de eerste zijn waarschijnlijk!! New yorker schaam je diep!

24. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Eind november een jas gekocht bij new…

Eind november een jas gekocht bij new yorker den bosch. Gisteren de rits kapot gegaan.. geen bon meer, wel bankafschrift. Kon hem zo omruilen voor een andere! Top service hier bij Newyorker in den bosch

2. tammikuuta 2024

Newyorker in Hoofddorp

Newyorker in Hoofddorp: erg slecht
Praten Engels. Kunnen niks voor je doen als je met een jas van nog geen 2 maanden oud terug komt, omdat het kunstleer al afbladdert. De jas ziet er al 2 jaar oud terwijl het nog geen 2 maanden geleden is dat ik hem kocht! Waardeloze troep en waardeloos personeel die me niet eens in Nederlands kan helpen. En ik verdom het in Engels te praten.

19. joulukuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Minpunten

Minpunten en wat er ontbreekt & de vaardigheden bij de verkoopmedewerkers/cassieres: Filiaal New York New Yorker Arnhem:
Service/klantgerichtheid, Face to Face,( oogcontact
met de klant(en) klant, vriendelijkheid, commerciële instelling, enthousiasme, vertrouwen wekken, degelijkheid, De Nederlandse
taal. Word bij diverse verkoop medewerkers die daar rondlopen kleding ophangen opvouwen, etc Als een klant persoonlijk
kleding advies nodig heeft of men een vraag heeft,dat er frequent & geconstateerd is dat ze de engelse taal spreken en het antwoord is dat ze geen Nederlands verstaan.Wij kopen,leven,werken tenslotte in Nederland! Dat men ook de Nederlandse taal beheerst! Beheersing van de Nederlandse taal is enorm belangrijk. Door te lezen en luisteren verwerf je kennis, leer je andere werelden kennen, leef je je in andere mensen in. Taal heb je nodig om te denken, om je mening te geven. Om begrepen te worden en anderen te begrijpen en dat helemaal
om in Nederland te gaan werken of om te gaan studeren. Ook lichaamstaal zijn aspecten die bepalen hoe een verkoper overkomt. De koper zal door die uitstraling - als het goed is - positief beïnvloed worden. Goed luisteren! Niets is voor een klant zo vervelend als een standaard verkooppraatje of verkoop nonsens als je geen vakkennis hebt waar je werkt. De klant is Koning!

6. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mijn zoon die autistisch is en niet in…

Mijn zoon die autistisch is en niet in paskamer kan wegens angsten koopt een zwembroek op zicht, thuis gekomen vind ie m te kort, meteen terug, labels eraan , tot mijn en zijn verbazing mag hij dit niet ruilen noch retourneren, weg centjes waar hij voor spaart, vreselijke behandeling en tot nooit meer ! Onbereikbaar via telefoon , je krijgt steeds voicemail, verschrikkelijk !

4. toukokuuta 2023

Zeer slechte kwaliteit.

Zeer slechte kwaliteit.
Had een winterjas gekocht zo goed als elke naad gaat los.
Groen jogging pak gekocht is nu geel na 1 keer separaat wassen
Je hoeft bij de winkel niet aan te komen voor garantie.
Kwaliteit is echt bar slecht.

1. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Wat een VERSCHRIKKELIJKE website!!!

Wat een VERSCHRIKKELIJKE website!!!
Leuk dat je artikelen een hartje kan geven...
Ik zou ze liever in een virtueel winkelwagentje willen deponeren om ze vervolgens te betalen.
Maar dat is helaas bij New Yorker een ver van m'n bed show.
Walgelijk!!!!!

2. heinäkuuta 2022

Eenmalig

Vandaag voor het eerste keer in de vestiging in Heerlen geweest. Vrij rommelige winkel wat behoorlijk staat volgepropt. Het ongeïnteresseerde vrouwelijke personeel stond met zijn drieën 1 klant te helpen.. De kleding lijkt van zeer bedenkelijke kwaliteit. Personeel ziet armoedig gekleed uit maar dat past wel bij de rest van de winkel. Hier ga je alleen heen als je niks om kleding geeft of geen andere keuze meer hebt in je leven.

30. kesäkuuta 2022

Slechte medewerker

Ik werk zelf al jaren in de winkel maar heb nog nooit zoiets meegemaakt.
Een medewerker die aan de telefoon zit terwijl er klanten lopen. Niet vragen kan ik helpen of lukt het. Wij hebben kleren gekocht in Winterswijk winkel is per direct gesloten. Terwijl wij een tegoedbon hadden. Hebben navraag gedaan in Enschede om het daarin te leveren, eerst was het goed later niet.
Wij hebben voor de helft van ons geld wat mogen uitkiezen en zonder een excuses of iets met de opmerking van wij hoeven dit niet te doen.

Heb zelf in een kledingzaak gewerkt 5 jaar lang en nu een optiekzaak maar nooit zo klant onvriendelijkheid gezien of meegemaakt.

28. kesäkuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Newyorkfashion

Newyorkfashion heeft leuke kleding.Ze houden rekening met verschillende lichaamspostuur. Het zou ook super zijn als er wat meer keuze en vooraad is in Low waist broeken. De laatste keer dat ik er 1 kocht, was ik heel tevreden.

7. huhtikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin