NewYorkFashion.nl B.V. Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vandaag voor het eerste keer in de vestiging in Heerlen geweest. Vrij rommelige winkel wat behoorlijk staat volgepropt. Het ongeïnteresseerde vrouwelijke personeel stond met zijn drieën 1 klant te hel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte service. Dochter had een coated pants gekocht op 5 december. Na ongeveer 3 weken ging de bovenste laag af te bladeren op de bovenbenen. Hebben er achteraan gebeld , maar we hadden eer... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Mooie kleding maar de stiksels zijn niks waard: soms al kapot bij de aankoop of wanneer je na het eerste wassen de kleding aandoet, vind je vaak al gaten in de stiksels (zie je niet in het slechte li... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

36 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer slechte service.

Zeer slechte service.
Dochter had een coated pants gekocht op 5 december. Na ongeveer 3 weken ging de bovenste laag af te bladeren op de bovenbenen. Hebben er achteraan gebeld , maar we hadden eerder moeten bellen , eigenlijk binnen acht dagen . ???
Ze kon een kortingsbon van vijf euro krijgen.
Ze wil gewoon een nieuwe broek of geld terug.
Dit is gewoon slechte kwaliteit !

6. tammikuuta 2021

Super winkel newyorkfashion.nl

Super winkel newyorkfashion.nl
Ik heb daar besteld mooie kledingstukken en schoenen volgende al in huis ondanks de drukte met kerst. Goed op hoogte gehouden waar het pakket is en word geleverd.
Zeker hier bestellen, toppie

23. joulukuuta 2020

Tregging

Een broek retour gestuurd, omdat de broek al gauw scheurde na 2 dagen. Geld retour gekregen, maar wat een chagrijnige en onvriendelijke klantenservice. Als je het werk niet leuk vindt zoek dan wat anders, maar sta op zijn minst mensen normaal te woord. Ik kocht hier altijd mijn broeken maar ik twijfel enorm om dit in vervolgd weer te gaan doen.

29. lokakuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

valt tegen

leuke kleren voor een klein prijsje. nadeel is dan wel dat de service erg slecht is. duurt erg lang totdat je je geld terug hebt (wanneer kledingstuk niet goed is), en je mag ook nog is zelf de retourkosten betalen schandalig vind ik dat. ook vallen de meeste kleren erg klein uit, en is het al geen winkel voor wat forse of lange mensen.

13. maaliskuuta 2019

Superr!

Was mijn eerste keer dat ik hier kleding heb besteld. Supersnelle levering, betrouwbaar, goedkoop en de kleding staan me perfect!! Zal hier zeker nog vaker kleding bestellen.

22. heinäkuuta 2018
Saanut 2/5 tähteä

Ik ben zeer zeer tevreden

Ik ben zeer zeer tevreden. Heb binnen 1 week 3 bestellingen geplaatst. Alles past goede kwaliteit en super snel binnen. Word goed op de hoogte gehouden via de mail en fijn dat er aangegeven word welke maat het model aanheeft zodat je goed kunt inschatten welke maat jezelf nodig hebt. Ik blijf hier zeker in de toekomst mijn kleding bestellen en schoenen. Ik deel mijn goede ervaringen ook met mijn vriendinnen.

19. kesäkuuta 2018

Slechte communicatie

Vorige week maandag schoenen besteld. Dinsdag middag binnen gekregen maar helaas hele andere schoenen dan dat ik had besteld. Ik gebeld en moest het terug sturen en dan zou ik de juiste schoenen geleverd krijgen. Zo gezegd zo gedaan. Verzendbewijs opgestuurd maar helemaal niks van gehoord. Toen vanochtend zelf maar gebeld en kreeg toen te horen dat ik wel een mail ontvangen MOEST hebben. Nog een keer in mijn inbox gekeken en in mijn spam maar helemaal niks. Krijg ik nu via de telefoon te horen dat de schoenen uitverkocht zijn!!!! En dat ik mijn geld terug krijg. Dus hopen dat dit snel gaat gebeuren.

Vind dit ronduit slecht gecommuniceerd. Vorige week wisten ze ook wel dat deze er niet meer waren. Ik bestel hier nooit meer iets. Verwacht deze week nog mijn geld. Zo niet, hang ik weer aan de telefoon en ben ik niet zo vriendelijk meer. ( dames aan de telefoon waren totaal niet vriendelijk) alleen de dame die ik vanochtend aan de telefoon had was netjes want die bood nog haar excuses aan.

9. toukokuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloze service en onbeschoft gedrag.

Dit bedrijf , of in ieder geval de klantenservice is ronduit onbeschoft.
Nadat ik een kledingstuk hebt ontvangen wat niet goed gemaakt was heb ik dit gemeld. Ik kreeg direct te horen dat dit niet kan omdat ze elk kledingstuk controleren. Dit is een leugen omdat ik dus een kapot kleding stuk ontving. Toen mijn opmerkingen de medewerking niet aanstond werd de hoorn erop gegooid. Wel kreeg ik een mail waarin gezegd aangeboden werd het kleding stuk te ruilen. Dit heb ik dus opgestuurd. Nu krijg ik alleen maar geld terug voor het kledingstuk en de retourkosten moet ik zelf betalen! Omdat ik in het telefoongesprek had gezegd dat ik niet weet of ik wel een vervangend exemplaar wil omdat de eerste niet goed gestikt was. Ik had verwacht een vervangend exemplaar te ontvangen. Ik voel me nu belazerd door New York fashion. Niet kopen daar, want als er wat aan de hand is worden ze onbeschoft!!

24. helmikuuta 2018

Super service!

Super bedrijf, al vaker spullen besteld en is altijd goed gegaan, daarom heb ik de webshop ook aanbeveeld bij een vriendin. Toen zij haar pakket ontving ontbrak er echter een item, na wat contact heeft er een nieuwe opgestuurd gekregen, super van Newyorkfashion!

4. maaliskuuta 2016

Fijn en betrouwbaar

In eerste instantie wist ik niet of dit bedrijf betrouwbaar was. Ik heb reviews opgezocht, deze waren positief waardoor ik besloot toch een bestelling te plaatsen. Ik heb het de volgende dag binnen gekregen en ben via de mail op de hoogte gebracht van mijn bestelling. Je kreeg elke keer een update op het moment dat je bestelling in behandeling was en wanneer het verzonden word. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen!

20. kesäkuuta 2015

Prima site

De site ziet er op het eerste oog een beetje onbetrouwbaar uit. Maar ik heb er inmiddels een stuk of 6 keer besteld de afgelopen 5 jaar en er is nooit een vuiltje aan de lucht geweest. Ik heb nooit contact met ze hoeven opnemen, want tot nu toe kreeg ik alles snel en correct geleverd. Ik koop hier altijd mijn broeken en leggings: de beste prijs/kwaliteit verhouding van broeken die ik heb meegemaakt! Ik heb hier nog nooit kleding/schoenen gekocht, dat is van mindere kwaliteit denk ik (gelet op de foto's).

Kortom: Prima site.

26. maaliskuuta 2015
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin