Myprotein Arvostelua

349
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jsem neuvěřitelně spokojená a určitě si z MyProtein ještě něco objednám! Na doporučení kamarádky jsem si oblečení objednala o číslo větší, než běžně nosím, a všechno mi krásně sedí. Kalhotky jsem na... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Stop making idiots out of your (regular) customers with prices and discounts. You send discount promotions 5 times a week to bring overpriced prices down to normal market prices. It's an outdated and... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Poslední objednávka byla skvělá. Potřebovala jsem doplnit zásoby proteinu a vyšlo to skvěle na slevu, a ještě i dáreček. Na myprotein se vracím pravidelně a určitě tohle nebyla poslední objednávka.

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(349)

128 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Very nice and helpful.

18. elokuuta 2021

Hello

Thank you for leaving your review!

It is always a pleasure to receive this feedback from our loyal Customers.

Your feedback always helps us to maintain and improve our services, and the team will be so pleased to hear your kind comments.

Should you happen to have any questions or queries, please don't hesitate to contact us and we will be happy to assist.

Take care, and have a lovely day.

Kind Regards,
Kayleigh

Saanut 5/5 tähteä

Mockrát děkuji za pomoc a ochotu!

Mockrát děkuji za pomoc a ochotu!! :)

3. elokuuta 2021

Dobrý den Nikol,

Jsme opravdu rádi, že si přečteme tuto zpětnou vazbu od Vás a děkujeme vám za tuto recenzi.

Pokud budete mít v budoucnu cokoli, co budete potřebovat, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis prostřednictvím vašeho online účtu a my vám pomůžeme.

Saanut 5/5 tähteä

Děkuji Lucii D za rady ohledně…

Děkuji Lucii D za rady ohledně reklamace a vstřícné jednání.

30. heinäkuuta 2021

Dobrý den Petro,

Saanut 5/5 tähteä

Lucie D byla velmi milá a vše se…

Lucie D byla velmi milá a vše se vyřešilo ke spokojenosti zákazníka

20. heinäkuuta 2021

Dobrý den Simono,

Lucie D byla velmi nápomocná

Lucie D byla velmi nápomocná, milá a pohotová. Moc děkuji za její pomoc a vysvětlení.

7. heinäkuuta 2021

Hi,

We are really happy to see read this feedback from you and thank you for this review.

If you will have anything that you will need any help within the future, please do not hesitate to contact our customer service team through your online account and we will help you.

Dobrý den

Dobrý den, moc děkuji za pomoc, radu a rychlé vyřešení mého problému s odesláním balíčku - reklamace. Děkuji a jsem s pozdravem. Iva Eisnerová

Hello, thank you very much for your help, advice and quick solution to my problem with sending the package - a complaint. Thank you and best regards. Iva Eisnerová

6. heinäkuuta 2021

Hi Iva,

Děkuji za pomoc Lucii D

Děkuji za pomoc Lucii D. při vrácení zboží. Obratem podala informace, které nejsou k dispozici na internetových stránkách.

6. heinäkuuta 2021

Dobrý den Jano,

Lucie D.

Skvělá domluva s Lucií D. přes Messenger (přijde mi, že tam komunikace funguje líp než přes jejich stránky), rychlá odezva a vše hned vyřídila.

23. kesäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Myprotein

Cheers for leaving your 5 star review!

This is what I love to hear regarding your buying experience.

Have a good day,
Matt

Super skušenost

Super skušenost. Lucie zařídila proplacení celného řízení v hodnote 640 Kč. Moc děkuji.

15. kesäkuuta 2021

Dobrý den Barboro,

Veľmi milá a ochotná

Veľmi milá a ochotná. Ďakujem za pomoc!:)

10. kesäkuuta 2021

Dobrý deň Diana,

Sme naozaj radi, že si môžeme od Vás prečítať spätnú väzbu, ďakujeme Vám za túto recenziu.

Ak budete v budúcnosti čokoľvek potrebovať, neváhajte kontaktovať náš tím zákazníckych služieb prostredníctvom svojho online účtu a my Vám pomôžeme.

Prajeme krásny deň.

Feedback Team

Saanut 5/5 tähteä

Very good support from Lucie D.

Very good support from Lucie D. I had problem with returning and she solved very fast. Thx

7. kesäkuuta 2021

Hi,

Saanut 5/5 tähteä

Díky paní Lucii mi zásilka přijde

Díky paní Lucii mi zásilka přijde, oceňuji rychlou komunikaci přes FB.
Moc děkuji

4. kesäkuuta 2021

Dobrý den Liduško,

Saanut 5/5 tähteä

Paní Lucie mi pomohla vyřešit vrácení…

Paní Lucie mi pomohla vyřešit vrácení zboží i když jsem popletla email. Byla milá a vřele komunikovala. Moc děkuji a doporučuji.

1. kesäkuuta 2021

Dobrý den Sabino,

Saanut 5/5 tähteä

Komunikovala jsem ohledně nedoručené…

Komunikovala jsem ohledně nedoručené objednávky s Lucií D. Problém byl během chviličky vyřešený.
Především oceňuji téměř okamžité reakce pomocí zpráv FB stránce MyproteinCZ.
Děkuji

25. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä Myprotein

Cheers for leaving your 5 star review!

This is what I love to hear regarding your buying experience.

Have a good day,
Matt

Vrácení zboží

Moc děkuji slečně Lucii D., která mi poskytla informace ohledně vrácení zakoupeného zboží. :)

21. toukokuuta 2021

Dobrý den Michaelo,

Komunikovala jsem s paní Lucií D

Komunikovala jsem s paní Lucií D. Je opravdu milá a vstřícná a ačkoliv nebylo v jejích silách nějak ovlivnit můj požadavek, nabídla alespoň příjemnou kompenzaci v podobě bodů na další objednávku. Jsem ráda, že se mezi marketingovými asistenty najdou stále milí a ochotní lidé.

20. toukokuuta 2021

Dobrý den Kristýno,

Příjemná komunikace

Příjemná komunikace! Vše vysvětleno, chvalim personal 😊

18. toukokuuta 2021

Dobrý den Zuzano,

Saanut 5/5 tähteä

Paní Lucie mi pomohla s vyřízením…

Paní Lucie mi pomohla s vyřízením vrácení zboží a poslala mi všechny potřebné dokumenty k vrácení. Vše rychle a bez čekání.

18. toukokuuta 2021

Dobrý den Martino,

Děkuji Lucii D.🤗

Děkuji Lucii D., která byla velmi nápomocná při mém problému s vrácením produktu. Bez její pomoci bych si s tím neporadila. 🌼

11. toukokuuta 2021

Dobrý den Karolíno,

Moc děkuji Lucii za pomoc🌸

10. toukokuuta 2021

Dobrý den Kristýno,

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin