Montana Furniture A/S Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,4

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Montana hele vejen igennem. Rådgivningen og servicen fra Jesper (og de øvrige medarbejdere) i butikken på Bredgade var ovenud fantastisk. Monteri... Näytä lisää

I går ankom vores flotte reoler som planlagt og til tiden. Tak for rigtig god service i butikken i Bredgade og tak til Michael, den vanvittigt dygtige snedker, som sørgede for at reolerne kom til at... Näytä lisää

Fik super god og kompetent vejledning til at vælge det den rigtige farve på vores nye entré spejl af Lisbeth Vedel hos Montana i Bredgade, København. Levering og montering skete til tiden og var også... Näytä lisää

1. Mittatilaushuonekalut
  2. Kylpyhuonetarvikeliike
  3. Sisustusliike

Det familieejede Montana Furniture har siden 1982 leveret personlig opbevaring til familier på tværs af generationer. Det danske high-end møbelbrand blev etableret af Peter J. Lassen, som også skabte det modulære Montana System. I dag er virksomheden ledet af Peters søn, Joakim Lassen, der er femte generation i møbelfamilien og oldebarn af fabrikant Fritz Hansen. Vores produkter er designet til at holde hele livet og gå i arv. Derfor yder vi 10 års garanti på konstruktion, bevægelige dele og funktion på Montana Systemet, Montana Mini, Montana Free, Panton Wire og Montana CO16 ved korrekt montering og normal brug. På øvrige produkter herunder stole, borde, vaske og elektroniske dele yder vi 5 års garanti. Med vores suppleringsgaranti kan du få supplerende moduler i den farve, du har valgt, i op til 10 år. Køber du online, har du 30 dages returret og får hele beløbet retur senest 14 dage efter en gyldig fortrydelse. Den almindelige reklamationsret gælder naturligvis også. Spørgsmål til farver, indretning eller et konkret produkt? Besøg din nærmeste Montana-forhandler eller skriv til vores kundeservice. Vi hjælper dig med at skabe præcis det rum, du drømmer om.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

massive design flaw on your website…

massive design flaw on your website caused me to order wrong product! i selected the 34.8 cm cube design for my panton shelf. However, the way your website is designed is extremely misleading. Clicking on the 34.8 cm cube option links to a product with the dimensions 34.8 × 34.8 × 25.7 cm, rather than a true 34.8 cm cube. At no point was it sufficiently clear that selecting the “34.8 cube” design would actually correspond to a shelf with a significantly different depth.

As a result of this confusing design, I ordered the wrong size through one of your retailers. I only discovered the mistake after the order had been placed.

This is an unacceptable user experience. A product listing on your site should make it impossible for customers to confuse different dimensions, especially for premium furniture where purchases are expensive and often non-returnable. The current design is misleading and has directly caused me financial inconvenience.

18. heinäkuuta 2026

Dear Melanie,

Thank you for your review, I am sorry to hear that you have had this experience with our website and its layout.
I will make sure to pass your feedback on to the right person so it can be looked into.
Since the order was placed with a retailer instead of on our website, I am unable to see the specific order details here at Customer Service.

Best regards,
Jesper Rasmussen +45 20 84 08 82

Rigtig god service hele vejen…

Rigtig god service hele vejen igennem,fra
Køb i butik til info , opkald fra lager til
Levering. Vi er meget tilfredse

9. kesäkuuta 2026

Kære Hanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, skønt at høre at I er tilfredse, både med betjening i Montana Store og med levering.

Professionelt helt igennem

Imødekommenhed, venlig og god forståelse for mine ønsker
Fin service i forbindelse med levering og opsætning

18. kesäkuuta 2026

Kære Bobby,
Mange tak for de pæne ord og de 5 stjerner, det glæder os at du også værdsætter vores leverings og monteringsservice.
Montana Kundeservice - Jan Axelsen

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Montana hele vejen igennem.

Rådgivningen og servicen fra Jesper (og de øvrige medarbejdere) i butikken på Bredgade var ovenud fantastisk. Monteringen blev udført af Michael og Sven, som er nogle af de dygtigste, mest behagelige og mest løsningsorienterede håndværkere, jeg længe har mødt.

Der var et par udfordringer undervejs, men de blev løst med godt humør – blandt andet ankom en låge ridset fra fabrikken, men en ny blev bestilt med det samme.

Jeg er meget glad for resultatet og kan kun anbefale Montana.
Mvh. Stine

4. kesäkuuta 2026

Kære Stine,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os at du sætter pris på vores service og rådgivning, vores montører gør sig altid meget umage, og monterer hver dag Montana reoler med stolthed.
Vi skal lade de rosende ord gå videre, mange tak.

Virkelig en dårlig oplevelse

Jeg bestilte d. 12 marts en marmor topplade fra Montana. Da jeg efter en masse bøvl med leveringen modtager pladen d. 26 marts, er der et hak i pladen. Jeg henvender mig til kundeservice for en løsning, som selv forslår at sende en ny plade tiltrods for jeg selv forslår en reduktion i prisen.

Jeg modtager 2. plade d. 10 april som er fuldstændig knækket midt over. Jeg henvender mig igen til kundeservice som endnu engang sender en ny plade.

Jeg venter forsat på 3. plade og har intet hørt fra Montana, hvorfor jeg henvender mig d. 28 april. Der er åbenbart ikke flere plader på lager og kundeservice har "glemt" at informere mig. Jeg efterspørger igen en reduktion i prisen, da jeg synes knap 2 måneders ventetid på en plade er i overkanten. Men her bliver jeg tørret af med "pladen er på vej"

Virkelig en dårlig oplevelse.

12. maaliskuuta 2026

Kære Cecilie,
Tak for snakken tidligere i dag.
Jeg er glad for at du i dag har modtaget den nye marmor topplade, og den er lige som den skal være.
Montana kundeservice - Jesper Rasmussen

Panton stole (tidligere tivolistole) har dårlig holdbarhed

Panton stole (tidligere tivolistole) har dårlig holdbarhed, og selvom firmaet reklamerer med bæredygtighed, har vi netop fået oplyst af Montana Furniture, at stolene ikke kan repareres, da det angiveligt ikke kan betale sig.
To af vores fire stole gik i stykker i løbet af 5-6 år - og vi har ellers vægt på 50-80 kg og kaster ikke med stole.

4. toukokuuta 2026

Kære Bente,
Tak for din anmeldelse og snakken i går.
Som vi talte om i telefonen, så er der 5 års holdbarhedsgaranti på Montana stole, og falder de indenfor denne garantiperiode tager vi naturligvis hånd om det.
Du er velkommen til at kontakte kundeservice hvis der skulle være yderligere spørgsmål.
Montana kundeservice – Jesper rasmussen

Dårlig overflade behandling

Vi købte en reolvæg i Montana den var sort malet en lak der var lidt mat og gummiagtig.
Efter et par år begyndte den at lige som at gå i opløsning, vi forsøgte gennem forhandler at klage dog uden held.
Nu har vi talt med fabrikken, de er kendt med de problemer den type lak, men da der ikke er garanti vil de ikke hjælpe.
Jeg syntes at Montana burde stå ved deres ansvar underordnet om garantien er udløbet, de ved godt hvad deres elementer skal koste

21. huhtikuuta 2026

Kære Ole,
Tak for din anmeldelse, der er 10 års garanti på Montana reoler, det er meget længere end man tilbydes på andre produkter, og så længe produkterne er inden for garantiperioden så tager vi naturligvis vores ansvar på os, jeg kan ikke se at du har været i kontakt med os i kundeservice, men hvis du måtte have spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.
Montana kundeservice - Jan Axelsen - 61209102

Dangerous product failure - worthless guarantee

Our Montana Mega cabinet (purchased 2023) suddenly collapsed in February 2026. All three legs broke off simultaneously while minimally loaded. A friend's child narrowly avoided serious injury.
Montana advertises a 10-year guarantee. The cabinet was barely 2-3 years old.
We provided extensive photo documentation of the collapse and resulting damage to our wall and floor. Montana's response? Complete denial. They claimed paint damage that clearly occurred during the fall (visible wall scuff marks in photos) was evidence of prior mishandling.
The cabinet was professionally installed. Three legs don't fail simultaneously under normal use without a defect.
Montana's "guarantee" is worthless. When a genuine safety issue arose, they found excuses to deny responsibility.
We've owned multiple Montana pieces and recommended the brand to friends for years. Never again.
Now pursuing legal action to enforce our consumer rights.
Not recommended - especially for families with children.

6. helmikuuta 2026

Dear Maria,
Thank you for your feedback. Our claims department has reviewed the matter based on the provided photos and description. We have no indication of any general issues with our products, and we continuously monitor safety and quality across our range.
I am sorry for the inconvenience this has caused you.
Best regards,
Jan Axelsen
+45 61 20 91 02

EKSTREM DÅRLIG KVALITET

Jeg har altid tænkt at Montana, var en ordentlig Dansk design virksomhed, med sunde værdier bag. Deriblandt en kundeservice der lever og ånder for deres kunder. Men nej..... Faktisk har jeg oplevet det stik modsatte...

Når man så læser deres regnskaber, hvor de har en egenkapital på 144 millioner, og i 2025 generede et overskud på 13,5 millioner kr. sætter dette denne anmeldelse yderligere i perspektiv.

Her kommer min historie med Montana ( hovedfirmaet i Haarby ) :

I 2014 får jeg lavet nyt badeværelse. Jeg køber vask, bordplade, underskabe og spejl der er limet på en plade fra Montana.
Det er dyrt, men jeg kan godt lide design møbler.
Efter ca. 2 år, i 2016 begynder skufferne at svulme op indeni, maling krakelerede i kanterne udvendig, og rundt om spejlet, over vasken er der mørke mug plamager der ikke kan fjernes.

Jeg kontakter Montana og fortæller at jeg godt ved at reklamationsretten er overskredet ( normalt 2 år ) og spørger dem hvad de tænker om situationen. De vil sende mig nogle gummi måtter til skufferne. De fortæller mig INTET om en længere reklamationsret på 10 år.
Set i bakspejlet tænker jeg, at Montana bevidst UNDLADER at fortælle mig det.

ca. 7 år efter købet er det så slemt med krakeleringerne af møblerne, at jeg betaler for at få møblerne malet.
Spejlet bliver værre og værre med mug pletter og træet begynder at svulme op og bule ud.

Jeg får en byggesagkyndig ud, der fortæller at spejlet ikke er egnet til badeværelse.

I 2024 ringer jeg til Montana og spørger om det virkelig kan passe at de sælger et produkt, der allerede efter få år, er i stykker.
Jeg taler med en Jan, der køligt spørger efter kvittering. Jeg fortæller at jeg har købt møblerne gennem en vvs og at jeg ikke længere har adgang til kvittering.
Jeg fortæller at hans kollega, år tilbage, undlod at oplyse om forlænget reklamationsret og håbede på at han så ville hjælpe pga. fejlen fra deres side. Men der tog jeg grueligt fejl... Ingen forståelse, bare et koldt svar, at det var deres regler at skulle se kvittering.

I 2025 prøver jeg igen, og håber IKKE at komme til at tale med Jan. Jeg får fat i en anden og fortæller min historie. Han vil gå videre med sagen. Jeg skulle måle spejlet og så ville jeg høre fra dem efter 2-3 uger.....

Yes, endelig sejrer retfærdigheden tænker jeg.
Men, efter 3 måneder havde jeg intet hørt fra Montana.

Jeg skriver igen til Montana
Han ville rykke for svar :

Svar tilbage :
Reklamationsretten er forældet og manglende kvittering......

Opdatering efter svar fra Montana.

I 2010 starter i at sælge bad serien i jeres sortiment.
Jeg henvender mig første gang til jer i 2016, 2 år efter mit køb. Altså 6 år efter jeres lancering, og derfor inden for de 10 års reklamationsret.
I gør intet for at hjælpe mig, da jeg ringer første gang i 2016 der er i garanti perioden.
I spørger ikke efter en kvittering, og nævner ikke noget om ekstra garanti, hvilket i min verden, vidner om bevidst undladelse eller mangel på interesse i at hjælpe en mangeårig kunde.

Det er først da jeg ringer til jer efter garantiens udløb, i oplyser om ekstra garanti.
Jeg ringede igen til jer, efter at jeg havde talt med en byggesagkyndig, der fortalte at spejlet ikke er egnet til et badeværelse.
Efter garantien fortæller en i jeres team også, at i har lavet om på spejlet, således at der nu er kommet fuge rundt, og at det var en fejl at der manglede fuge rundt om spejlet i starten af lanceringen af bad..... Så i ved at der var problemer med jeres spejl. Men fortæller mig ikke noget om det i garantiperioden.

20. helmikuuta 2026

Kære Marianne,
Tak for din anmeldelse, vi er naturligvis kede af din opfattelse af Montana.
Vi er stolte af de produkter vi leverer, og vi tilbyder en garanti på 10 år, det er ikke noget vi holder hemmeligt, det står på vores hjemmeside, og i de kataloger og prislister vi laver.
For at behandle en evt. reklamation, så beder vi om en kvittering, ellers har vi ikke mulighed for at se hvor og hvornår møblerne er købt.
Jeg har naturligvis gennemgået din korrespondance med os, jeg synes vi har gjort hvad vi kunne for at hjælpe, og din henvendelse er blevet behandlet i vores reklamationsafdeling.
Montana Kundeservice
Jan Axelsen - 61209102

I ordered several Montana Furniture…

I ordered several Montana Furniture items (mirror, trolley, and display cabinet) through ByFlou in September. Unfortunately, I still have not received my order and have been informed that delivery may now be delayed until February 2026.

ByFlou has explained that the delay is because of Montana Furniture. As these items are not custom or technically complex, I find the length of this delay very difficult to understand.

I have always respected Montana Furniture as a brand, which makes this experience particularly disappointing. I hope Montana Furniture can clarify what is causing these delays and whether customers can expect better reliability going forward.

20. tammikuuta 2026

Dear Azadeh,

Thank you for your review. If you have ordered Montana furniture in September and still have not received it, there must be an issue with the retailer. Our delivery time is 7-9 weeks, and many products have a shorter delivery time. We deliver on time for 96-97% of all orders.
I will recommend you to contact ByFlou, I can guarantee you that Montana is not the problem.
You are very welcome to call me.
Best regards
Jan Axelsen 61209102

God og kompetent service både i…

God og kompetent service både i butikken i Bredgade og fra håndværkeren som hængte reol og spejl op.

17. joulukuuta 2025

Kære Karsten,
Mange tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner, det sætter vi stor pris på.
Montana Kundeservice - Jan Axelsen

I purchased two cabinets from Montana…

I purchased two cabinets from Montana Furniture, both of which arrived damaged. I emailed the company asking if they would provide replacement parts, but so far they have not responded. Both parts -- a shelf and a handle -- can be removed so it's not as if these are major fixes. The retailer where I purchased the cabinets said they also tried to reach out to Montana to no avail. My only recourse is to return the cabinets which seems wasteful and unhelpful.

1. joulukuuta 2025

Dear Donna,
We are sorry to hear that you have had this experience, I have looked for your email, but we haven´t received it in customer service. Normally our Claim department will respond within 8 days. You are very welcome to contact us at kundeservice@montanafurniture.com or you can call me, and I will try to help you.
Best regards
Montana Kundeservice - Jan Axelsen - 61209102

Jeg går altid tilbage til Montana og…

Jeg går altid tilbage til Montana og butikken i Bredgade. De er service mindet, utrolig hjælpsomme og klar med sparring og hurtigt svartid, når der er brug for rettelser.
Kun 4 ugers leveringstid og montøreren var ualmindelig dygtig og hurtig til at få det hele op og hænge lige som det skulle være.
De største anbefalinger til Montana. Og vil altid bestille direkte med dem i butikken, for at få bedste råd og vejledning.

19. marraskuuta 2025

Kære Cathrine,
Tusind tak for de flotte ord, det er vi ualmindeligt glade for at høre, skønt når indsatsen bliver værdsat.
Montana Kundeservice - Jan Axelsen

Betjening i butikken og levering var…

Betjening i butikken og levering var topklasse!

4. marraskuuta 2025

Kære Ida,
Tusind tak for dine 5 flotte stjerner, det er vi rigtig glade for at høre, og vi skynder os at fortælle det i Montana Store, og til vores montør.

Venligt og professionelt personale

Venligt og professionelt personale, både i butik og montør. Top service.

13. lokakuuta 2025

Kære Johnny,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Godt at høre at du har fået god behandling i butikken og at monteringen forløb som den skulle.
Montana Kundeservice - Jan Axelsen

Virkelig fine møbler og personlig service

Virkelig god oplevelse i Bredgade og hjemme med montering. Kan varmt anbefale Montana.

9. helmikuuta 2025

Kære Birgitte,
Mange tak for 5 flotte stjerner, og ikke mindst dine positive kommentarer, det er vi rigtig glade for.
Montana Kundeservice - Jesper Rasmussen

Meget fin service i forretning samt ved levering og montering.

1. Fik en meget fin service i forretningen, hvor jeg efter kik i hele forretningen, fandt frem til den reol, som jeg ville have. Den blev præsenteret i 3D, hvor jeg samtidig kunne få ændret nogle ting. Virkelig god hjælp, vejledning og støtte fra medarbejderens side.
2. Fik reolen leveret præcis den uge og indenfor det aftalte tidspunkt af en meget høflig og venlig medarbejder, som monterede reolen hurtigt og gik den grundigt igennem før han erklærede den klar.
3. Derefter justerede han nogle døre og en skuffe i en anden skænk -købt gennem en anden forhandler. Dørene gik på, så lakken med tiden ville blive slidt af. Denne ekstraordinære serviceoplevelse blev jeg meget glad for. Handler derfor gerne i samme butik igen, hvis jeg skal have mere Montana.

1. lokakuuta 2025

Kære Winnie,
Tusind tak for din meget positive anmeldelse, det glæder os rigtig meget, at høre hvor meget du værdsætter den service du har modtaget i vores Montana Store, og efterfølgende i forbindelse med leveringen.
Montana Kundeservice - Jan Axelsen

Meget positivt salg og levering af høj kvalitet

Meget Personligt salg med fleksible 3 d illustrationer. Perfekt levering og ikke mindst reol af høj kvalitet lige som jeg ønskede den

15. huhtikuuta 2025

Kære Elsebeth,
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for, dejligt at høre at du er tilfreds med forløbet, og ikke mindst, at du er glad for din nye Montana reol.

Super levering 💥🙏✌️

👋. Super cHeyool dude 🙏 kom ned min top plade så nice vi fik en hyggelig sludder selvom det var 1 april 🤣 ja alt i alt super oplevelse kan varmt anbefales hvis man er til Montana 💥💯🌞

1. huhtikuuta 2025

Kære Jan,
Tusind tak for 5 flotte stjerner, det sætter vi virkelig pris på 😊, og beskeden går direkte videre til vores montør.
Montana Kundeservice - Jan Axelsen

Super professionel personale som havde…

Super professionel personale som havde styr på forskellige muligheder, hvor et nyt Montana skab skulle sættes sammen ældre eksisterende Montana reol
Meget imødekommen og gav sig den tid vi havde brug for
Det er ikke sidste gang vi handler i Bredgade
Stor tak til Lisbeth Vedel i Bredgade

25. tammikuuta 2025

Kære Brian,
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at høre, at i er glade for betjeningen i Montana Store i Bredgade i København, og vi lader naturligvis rosen gå videre til Lisbeth, som hver dag er klar i forretningen. Det er skønt at ældre Montana reoler, uden besvær kan bygges sammen med nye, når der opstår ændrede behov.