Momo Trekking Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Via Momotrekking schreef ik me in voor de Manaslu Circuit Trek in groep, en het werd een fantastisch en onvergetelijk avontuur. Vanaf de aankomst op de luchthaven was alles perfect georganise... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Met Momo Trekking de Basecamp Hike en Gokyo gedaan en het was echt een geweldige ervaring! De organisatie was perfect, zowel vooraf als tijdens de reis. Hierdoor kan je je als deelnemers helem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn trekking met 3 medereizigers over het Manaslu Circuit was in één woord: uniek. Vanaf het moment dat we landden in Kathmandu tot aan ons vertrek werd alles tot in de puntjes geregeld. We werde... Näytä lisää

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Momo Trekking biedt avonturiers de meest uitdagende reizen in de Himalaya, Karakorum en Alpen. Van wandelen tot klimmen en alles daartussen. Van groepsreizen tot reizen op maat gemaakt.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super mooie beklimming onder goede begeleiding

Vanaf de aankomst werd er gezorgt dat het je aan niks ontbrak. Ik ben een dag eerder aangekomen om zelf even rond te kijken, wat helemaal prima was en hiervoor was zelfs een extra nacht in het hotel geregeld. Verder werd er geholpen met de juiste gear aankopen als je die niet al had meegenomen.

Dan de beklimming zelf. Mera peak was verschrikkelijk mooi. De hele aanloop, die in een zeer rustig dal was, werd goed van hut naar hut geregeld. Uiteraard was de ene hut beter/completer dan de andere, maar deze tour doe je niet voor de luxe ervaring (hoewel dat meestal wel goed was trouwens). De begeleiding die door Sander en Chiring werd gegeven was goed en relaxt, het blijft wel vakantie. Bij de top-dag moest er helaas iemand afhaken door hoogteziekte en ook dat is goed begeleid en zo ingestoken dat de rest toch de top kon bereiken, ondanks dat we in 4 touwgroepen zaten. Al met al een unieke ervaing en ik zou Momo zeker aanraden als je een beklimming of trekking tocht in Nepal wilt ondernemen.

Manaslu Circuit 2023

In maart 2023 heb ik met Momo Trekking het Manaslu Circuit gelopen in Nepal. Omdat ik vantevoren verhalen tegenkwam over problemen met gidsen (verzekeringsfraude/vergiftiging) en het de eerste keer was dat ik zo'n trekking zou gaan doen, heb ik besloten met een Nederlandse reisorganisatie mee te gaan. Momo Trekking was hiervoor de juiste keuze!

Het vervoer was goed geregeld, de accomodaties waren prima en de groep als geheel werd goed verzorgd! Er waren meerdere zieken en hiervoor zijn aanpassingen gemaakt zodat toch iedereen kon lopen wat voor diegene mogelijk was.

De Nederlandse en Nepalese gidsen hadden kennis van het gebied en waren bovendien erg gezellig.

Als ik weer een trekking ga doen zou ik zeker weer via Momo Trekking boeken!

Thanks Sander en de rest van het team :)

9. syyskuuta 2024

Mera Peak, mei 2024 Momotrekking

In mei 2024 met Momotrekking de Mera Peak track gedaan.

De reis was goed georganiseerd van begin to eind. En gedurende de hele trip goede begeleiding en waar nodig ondersteuning. Onze gids (Sander) en de Sherpa's welke mee waren gedurende de track zorgde voor een goede sfeer tijdens het wandelen,
maar ook na het wandelen geen moment gehad dat ik mij niet heb vermaakt. Ik heb een geweldige tijd gehad en uit eindelijk de top van de Mera behaald.

Momotrekking is zeker een aanrader wanneer je een goede reis wilt doen.

Life time experience!

Dit was de ervaring van ons leven. We hebben de three passes trek gedaan via momo met een prive gids. Ik ben via via met sander in contact gekomen en blij dat we het bij hem geboekt hebben. Een Nederlandse organisatie en een nederlander die je daar kan helpen is echt heel fijn, ook voorafgaand van De reis spreekt voor zich en was adembenemend. Ook hebben zij ons geholpen met de overige reis door nepal met de tijd die we overhadden. Ik raad iedereen nu aan bij hun omdat het voor ons heel fijn was en in de toekomst wil ik de annapurna ook gaan doen. Dan wel in groeps verband want dat zag er wel erg gezellig uit toen we ze halverwegen onze reis op de berg tegenkwamen

1. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Goede en sportieve reiservaringen …

Voor alle reizen die ik met Momo maakte geldt: Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding, flexibel en de organisatie trekt een sportief en gezellige groep mensen aan die er met elkaar een fijne vakantie van willen maken. In het geval er iets aan de hand is tijdens de reis, is de reisleiding actief en professioneel in het zorgen voor oplossingen.

15. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een winter wandel weekend in…

Ik heb een winter wandel weekend in Nederland gedaan. 3 dagen wandelen en kamperen op de camping in Limburg. Het was allemaal goed georganiseerd en een we hadden geluk met de leuke groep mensen. Het eten werd voor ons gekookt, gewoon vrij basic maar daar was de prijs van het weekend ook naar. Op zondag geëindigd in een leuke Belgische kroeg net over de grens. Hele leuke ervaring om eens in Nederland in de winter te hiken en kamperen.

12. tammikuuta 2024

Reis van mijn leven!

Ik heb de Manaslu trek in Nepal gedaan. Wat een fantastische reis! De communicate vantevoren verliep soepel en snel. Eenmaal gearriveerd werd ik opgewacht bij het vliegveld. De trekking zelf was ook goed geregeld. Door de fantastische gidsen verliep de tocht op rolletjes en waren de verblijven onderweg ook gezellig en goed verzorgd.

De groep was heel gezellig. Aan het eind van de twee weekse trek voelde het bijna als een soort tweede familie aan. Heel gaaf hoe je zo snel zo close kan worden met elkaar.

Bedankt Momo trekking voor deze onvergetelijke ervaring!

18. huhtikuuta 2024

bergsportweek in Chamonix

De bergsportweek in Chamonix behoort tot mijn top 3 van leukste reizen. De organisatie (Sander) reageert snel en persoonlijk op vragen, gedurende de week werden we op de hoogte gehouden tbv de planning en verwachtingen. Een hele huiselijke, gezellige sfeer met like minded people. In een prachtig chalet gelegen met rondom de mooiste uitzichten op de Alpen.

3. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Zou zo weer met Momo gaan

Zou zo weer met Momo gaan. Niet alles is perfect maar daar ga je ook niet voor naar Nepal. Als je in een ver en onbekend land ontzorgd wil worden dan zijn zij de juiste partij.

8. marraskuuta 2023

Mera Peak

Ik ben met Momo Trekking naar Mera Peak in Nepal geweest. De reis was goed georganiseerd. We hadden een hele fijne tijd met de leuke gidsen en porters! Bedankt voor deze bijzondere ervaring!

10. toukokuuta 2024

Unieke reis met MoMo trekking

Enorm leuke mooie en unieke reis gehad met MoMo trekking. Voorafgaand aan de reis goede communicatie en snelle reacties van Sander. Bij aankomst Kathmandu alles goed geregeld qua ophalen van het vliegveld, naar het hotel en kennismaking met de groep. De reis zelf was één groot avontuur / belevenis en ook hier wisten we altijd wat ons te wachten stond. Mijn ervaring met MoMo trekking is dat het een professionele organisatie is met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht. Ik zou mijn volgende reis ook wederom met en bij MoMo trekking boeken.

Super ervaring!

Super georganiseerde reis, van begin tot einde! Konden zowel voor als tijdens de reis met alle vragen bij Sander terecht. De groepssfeer zat vanaf de eerste dag heel goed. Alles verliep super vlot en iedereen kon op eigen tempo wandelen, aangezien er voldoende sherpa's mee op stap waren. Ook de theehuisjes, permits en porters waren voor ons geregeld. Zou zeker nog eens met Momo Trekking meegaan!

2. huhtikuuta 2024

Momo trekking

Momo trekking, een geweldige organisatie die de reis goed in elkaar heeft gestoken. van te voren genoeg informatie en ook contact met de groep en groepsleider. eenmaal aangekomen in Nepal word alles nog een duidelijk besproken. Ik voelde mij enorm welkom, er was oprechte interesse en het leek alsof iedereen elkaar al jaren kenden. (de meesten waren toch echt wild vreemden voor elkaar)

kort omschreven, een hele fijne trekking organisatie die ik zeker weten aanraad. (mijn reis was de Manaslu trekking in maart 2023)

7. syyskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

De Manaslu Circuit Trek met Momo…

De Manaslu Circuit Trek met Momo Trekking was een onvergetelijke ervaring! Alles was goed geregeld en had fijn contact voor en tijdens de hike. De trek bood zowel een fysieke uitdaging als een diepe culturele beleving. Een absolute bucketlist-hike! Ben blij dat ik het via Momo trekking heb geregeld!

2. marraskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Wandelen doe je met Momo!

Samen met een collega van mij 1 van de mooiste reizen in mijn leven gemaakt bij momo!
Spanning, activiteiten, onverwachte gebeurtenissen ik heb genoten en geniet er nog vaak van na.
De guide (in ons geval Sander) was super relaxed en voelde gelijk vertrouwd.
Als ik ooit weer eens de ambitie heb om een geweldig wandel avontuur te beleven zal ik dit via momo doen.

4. lokakuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Momo geeft je een warm welkom! bij je…

In maart 2023 mocht mijn reis bij Momo al starten. Op het vliegveld stond Sander samen met Chiring te wachten om mij naar het hotel te brengen. Een warm welkom bij je aankomst in het overweldigende en mooie Kathandu. Chiring nam ons mee op een stadstour en wist ons veel te vertellen. Vanaf minuut 1 was er een goede sfeer en prima dynamiek in onze, kleine, groep. Tijjdens de wandeltocht stonden Sander en Chiring voor je klaar met een kletspraatje en kennis over de omgeving en de cultuur. Geduldige, gezellige en ervaren reisleiding die 2 --> Sander & Chiring.
Sander bood ook professionele begeleiding bij een te vroege aftocht van de berg en een nachtje in het ziekenhuis. Helaas was EBC letterlijk iets te hoog voor mij gegrepen.
Sander, tnx voor de gezellige avondjes eten in Kathmandu en alle potjes Dumball 😉.

7. syyskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin