Wacht al hele poos op zomerjurkje voor kleinkind. Je blijft mails ontvangen dat het in voorbereidingsfase voor verzending staat. Reageren traag of niet.
Als het kon gaf ik ze 0 sterren. Enorm lang moeten wachten op mijn bestelling van meer dan 70 euro. Toen het eindelijk aan kwam na weken (!!), bleek het product op geen enkele mogelijkheid te lijken... Näytä lisää
Het liefste zou ik 0 sterren geven. Het zag er allemaal zo prachtig en verantwoord tot, totdat ik een track and trace ontving, en ik zag dat het via een airport moest komen. Toen begon het onderbuik g... Näytä lisää
Postbus 2330 , 8203 AH, Lelystad, Hollanti
- info@milamoon.nl
- www.milamoon.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kinderschoenen
Kinderschoenen van zeer slechte kwaliteit.
Retourneren bijna onmogelijk omdat je een aanvraag moet indienen. Retourneringskosten zijn 20 euro.
Zeer lange levertijd terwijl op de site dit helaas niet aangegeven wordt !
Ik zie in een van de reacties van MilaMoon dat de levertijd 2 dagen is, ik wacht helaas al drie weken op mijn bestelde product wat ik als kraamcadeautje nodig had. Ik heb een babynachtlampje gekocht in de vorm van een peer voor 29,95. Ik zie nu helaas dat bij bol.com dit zelfde lampje nu 10,90 kost. Ik vermoed dat gezien de zeer lange levertijd de producten uit China worden gekocht en vervolgens duur worden door verkocht. Ik ga hier ieder geval niets meer kopen.
Aan het lijntje gehouden, geen vertrouwen in goede afloop
We hebben via mail een klacht ingediend betreffende aangezien de gekochte 3d pen haperde en het product ook niet compleet geleverd was. Communicatie verliep via mail, waarbij er telkens aangegeven werd dat het team er naar gaat kijken. Dit duut nu al een maand. Via mail contact word ik aan het lijntje gehouden. Ik heb gevraagd om telefonisch contact, ze geven aan dat dit niet kan. Ik vond een telefoonnummer op hun site. Meerdere keren gebeld, krijg telkens een voicemail dat de wachttijd 2 uur is. De verbinding wordt daarna verbroken.
Terugsturen kan niet, aangezien dit pas kan als dit door het team goedgekeurd wordt. Vreemde constructie..
Ik zou hier nooit meer iets kopen!!! Mocht de afloop toch goed zijn, dan zal ik dit hier vermelden.
Opgelicht!
Opgelicht!! Wat ik heb besteld en wat ik heb gekregen is totaal niet hetzelfde! LETTERLIJK op shein hetzelfde gezien aan 1,88€ terwijl ik 15€ heb betaald!! NIET KOPEN!!!!
Niet kopen a.u.b.
Niet kopen a.u.b.!
Slechte dropshippers! Ik annuleerde mijn bestelling, maar ze verzonden het toch. Daarna gaven ze geen retouradres of instructies, ondanks meerdere pogingen. Pure oplichterij – koop hier niet!
Zeer slechte ervaring gehad met hun
Zeer slechte ervaring gehad met hun. Stuurde mij het verkeerde product. Gemaild met hun. Mocht het product houden en ze zouden een ander opsturen. Na 2 weken niks gehoord terug gemaild en toen zeiden ze dat ik het gewoon diende te betalen. Gelukkig met Klarna betaald waardoor ik een case kon starten. Die bedrijf is heel moeilijk te bereiken dus ik raad mensen aan niet teveel te bestellen via hun. Kwaliteit van klantendienst is onder peil
NIET HIER KOPEN!
Ik had truien besteld, teruggestuurd op 17 oktober, 3 dagen na ontvangst, omdat de halzen te hoog waren. Tot op heden enige reactie was het retouradres en verder niets. Mail gestuurd 2x waar mijn geld blijft en dan wordt het angstvallig stil. Denk dat ik kan fluiten naar mijn geld. Het retouradres is in Meijel dus niks Amsterdam. Wees gewaarschuwd want ik denk pure oplichterij.
Contact service heel slecht
Contact service heel slecht! Hun antwoorden e-mailen gewoon niet!! 😡
This site is a scam
This site is a scam. You think you're buying from the Netherlands and then after paying you realize that the product comes from China!
Then is even worse, there's no way to Track the package except on the Chinese SUNY website which displays after a few days Delivered!
I write emails to MILEYMOON and what I get as reply after many reminders is Sorry we can do nothing about it, we have no way to track the parcel better than this.
I have paid for this product on the 9th of september and now after almost 1 month MILEYMOON are not replying anymore!
Very bad service
Very dark way of doing the business
Run away from this site!
They dont even deserve 1 star...
Kindermaat i.p.v. damesmaat
Pas op! Je besteld een trui in een damesmaat, maar je krijgt een kindertruitje toegestuurd.
Als reactie op mijn mail waarin ik vraag naar de garantie, wordt aangegeven dat zij dit gewoon mogen doen.
Retourkosten betalen kan ik in principe mee leven, maar niet als het toegestuurde product niet aan de specificaties voldoet...
Al weken geleden besteld en betaald
Al weken geleden besteld en betaald. Nog steeds niets geleverd. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik het antwoord dat het is verzonden en binnen 14 werkdagen bezorgd wordt. Hè?? 14 dagen onderweg? Moet het uit de rimboe komen of zo…. Ik bestel hier nooit weer iets. Waardeloos!

Incomplete bestelling
Bestelling gedaan, betaald. Kreeg een dag erna bericht dat het pakketje verstuurd zou worden. Na een paar dagen kreeg ik het pakketje binnen maar incompleet en op de pakbon stond mijn artikel doorgestreept. Geen mail ontvangen hierover helemaal niks. Zelf maar contact opgenomen, geen excuus of iets maar een kort bericht dat de voorraad niet klopte en ze mij het geld wel terug zouden storten.Geld heb ik 3 dg later gehad. Had ik dit niet gedaan hadden hun het zelf zo gelaten heel slordig!

Vastaus yritykseltä MilaMoon
Je moet zelf de kostes betalen om te…
Je moet zelf de kostes betalen om te retouren. Er zit ren vlek op de trui.

Vastaus yritykseltä MilaMoon
Track en tracé was erg onduidelijk als…
Track en tracé was erg onduidelijk als snel vertraging aangegeven en sorteerfout, tot 4 keer toe bijgewerkt en daar tussen ergens zelf dat die bezorg was. vervolgens kwam die na 4 dagen al heel vroeg in de middag en zou eigenlijk rond avond pas komen, toevallig was ik thuis. Dus al met al best frustrerend allemaal, helaas.
Goede kwaliteit en snel geleverd
Goede kwaliteit en snel geleverd!
Keep going The great work❤️🙌🏽

Kapotte artikelen
Al voor de 2e keer kapotte artikelen ontvangen. Geen tegemoetkoming kwa korting. Geld is vorige week al 'terug gestort' maar nog steeds niks ontvangen...

Vastaus yritykseltä MilaMoon
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.